„Майка ви ще е*а, боклуци! Ще ви убия! Ще ви пребием тука! Пусни ме бе, боклук! Утре ще си уволнен! Ти не знаеш с кого си имаш работа, простак....", крещял срещу двама полицаи 30-годишният лекар-ординатор М. А.
За хулиганските си действия, работещият в болница „Хигия" в Хасково получи от съда в Кърджали наказание „Пробация".
Както вече 24rodopi.com писа, М. А. бе задържан за 24 часа след като се държа хулигански с полицаите в района на село Пчеларово. Той бил пътник в проверяван автомобил. Нахвърлил се върху полицаите, които поискали да направят тест за алкохол на водача.
За извършените непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред и изразяващи явно неуважение към обществото и отправените към двамата полицаи на публично място обидни, докторът е наказан със следните пробационни мерки: задължителна регистрация по настоящ адрес за срок от 6 месеца с периодичност два пъти седмично и задължителни срещи с пробационен служител за срок от 6 месеца. Той ще заплати и на двамата полицаи по 500 лева за причинени в резултат на престъплението неимуществени вреди. 
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

14 comments so far,Add yours

  1. Анонимен17/1/14 22:25

    Вярно е че полицаите са селски галоши, но и този лекар не е цвете за мирисане.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен17/1/14 23:11

    Представям си картинката - един със самочувствие до небето щото е лекар някъде си и друг в служебна униформа, който с изпълнява задълженията по време на работа. Който също не страда от липса на самочувствие. И псувни...А можеше да стане страхотен бой. Тъп доктор!

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен18/1/14 00:19

    V kva darjava jiveem i ctom doktorite nyamat nikvo povedeniye

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен18/1/14 06:13

    как така по 500 лв за двамата полицая нали са изпълнявали служебно задълженията си тия за тях си ли работят ако ще плашта тоя доктор глоба да е към дъжавата АКО СЪДИШ ПОЛИЦАЙ ТРЯБВА ДЪРЖАВАТА АКО ОСЪДЯТ ТЕБ ПЛАШТАШ НА ПОЛИЦАЯ всеки трябва да отговаря за постъпките си но това не е правосъдие

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен18/1/14 09:49

    Ти за гражданска отговорност чувал ли си ,бе идиот??? ...Пише се плащаш,да еба и неграмотната ти тъпа сган.За правосъдие тръгнал да ми говори,първо си научи законите ,после граматиката ,та чак тогава коментирай теми,дето са на светлинни години от плоския ти мозък.Да еба и убитака ти малоумен,да еба...

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен18/1/14 10:40

    работата е такава че ,всеки един лекар днешно време / независимо било то хирург или фелшер / всеки един майка му или баща му и той е бил лекар. Нещо взеха да си предават професийте наследствено и след време това ще стане затворено общество , ако дали и вече не е станало. Затворено общество с особено самочуствие на ИМПЕРАТОРИ предавано от поколение на поколение. Защото те вече НЕ се виждат като лекари дали ХИПОКРАТОВА клетва а като човек от който НИЕ всички простолудни сме зависими. И така моето предложение е ДА СЕ ПРИЕМЕ ЗАКОН С КОЙТО да се забранява на лица имащи пряка роднинска връза / до първо коляно / с лекари да следват МЕДИЦИНА. само така ще се даде път на хора който са найстина умни, начетени и желаещи да станат лекрари. а не ставащи по- неволя защото мама и тати казали и го оправили макар че няма и грам акъл в празната си глава. ЗАТОВА ЗДРАВНАТА НИ СИСТЕМА Е НА ТОЗИ ХАЛ.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен18/1/14 11:34

    DO 06.13
    Mnogo si dale4e ot zakonite i pravosadieto za da komentira6 zapla6taneto na pri4ineni vredi. Sled kto ima prisada vseki osafen trqbva da pla6ta, togava se zamislq dali otnovo da povtori glypavite si postapki.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен18/1/14 12:34

    Така е, като и едната и другата страна са свикнали да вземат рушвети, а не да дават! ;) .... Сега остава тези ченгета да отидат да се лекуват при този лекар или при колегата му!

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен18/1/14 13:07

    06:13 Ти сам разбираш ли това, което си написал?

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен18/1/14 18:25

    Jalko,che sastoianieto v darjavata dokarali dvama predstaviteli na saslovia da si izpusnat nervite.I ednite varshat svoiata rabota I drugite yavno sa v naprejenie I sa stignali do tam.

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен18/1/14 20:45

    09 49 аз мога ли да ти сложа на жена ти грозник

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен18/1/14 20:47

    13 07 жена ти знае питай я

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен18/1/14 20:50

    09 49 убитак си ти мазен идиот

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен18/1/14 21:24

    няма държавници, жалко бе де..путки..

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.