„Че кой може да ме вкара в затвора за някакво си шофиране без шофьорска книжка?", това казвал често на пътни полицаи И. М. Д.
В петък той получи отговор – Законите в България и съдът в Кърджали.
Подсъдимият И.М.Д., неженен, с основно образование, безработен, осъждан, е признат за виновен в това, че на 23 юли м. г.  в гр.Кърджали, в едногодишния срок от наказването му по административен ред за същото деяние, управлявал моторно превозно средство- лек автомобил марка „Алфа Ромео", без свидетелство за управление на МПС. Наложено му е наказание „лишаване от свобода" за срок от 5 месеца при първоначален „строг" режим на изтърпяване в затворническо общежитие от закрит тип.
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

12 comments so far,Add yours

  1. Анонимен22/2/14 12:25

    "... с основно образование, безработен, осъждан...", а кара Алфа Ромео?

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен22/2/14 12:34

    Ха ха ха ха - тъп, тъп та вдлъбна...

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен22/2/14 13:18

    ДОБРЕ , НО АКО ПРЕГАЗИШ И УБИЕШ ЧОВЕК , ТРЯБВА ДА ТИ ОТРЕЖАТ ГЛАВАТА В ИСТИНСКИЯ СМИСЪЛ ! ЛАЙНАР ДОЛЕН !

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен22/2/14 16:21

    Лично му режа тиквата на тоя , като на кокошка !

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен22/2/14 19:34

    eyyyyyyyyyy bokluk sigurso si nakakiv mangal mrisen smotan nama da spre6 dokato udari6 nakoy

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен22/2/14 21:22

    sprete mangala dokato ne udari nakoy

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен23/2/14 15:01

    Ей това са нашите закони.Даже и когато такъв "шофьор" убие някой на пътя- може да се измъкне ненаказан.Защото е син,брат,приятел ....на някой големец/ кара Алфа ромео/ и без книжка.КОЙ,КОЙ МУ Я ДАЛ ДА Я КАРА,КОЙ МУ Я КУПИЛ ? За такива,хванат ли ги,закона трябва да е:Никога книжка за този.Нека тогава пак да посмее някой да кара без книжка.Скапани закони,скапани политици,които ги правят,ей това е!!!!!!!!!! И държавата ни се скапва-бавно,бавно.....

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен23/2/14 16:00

    Knijkata ne kara Kolata

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен23/2/14 22:11

    Законите в Бе-гето са за кокошкари!Всеки народ заслужава съдбата си:-)))Съдебна система,здравеопазване,полиция,митници и т.н. всичко бом бок.

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен24/2/14 01:09

    emi prav si zakonite sa za kokoshkari ama nie ne mojem da promenim neshtata

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен26/2/14 12:54

    Вкарайте го тоя мангал мръсен,това е Левски един от хората на Дале Месут цялото племе трябва да е във затвора на тази измет..!!

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен9/12/14 13:52

    A mi kat ima obrazovanie da se zapi6e vav kursovete za knijka ii knijkata ne kara kola ama knijkata e da opoznae6 pravilata za dvijenie i da si sposoben da opravlqva6 bez da ima katastrofi be hora kak ako neznae pravilata apak kara i da znaae trqbva da imaa 4erno na bqlo svidetelstvo za upravlenie pravosposobnost da nqma katastrofi be hora qsno za dobro e ,

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.