Народният представител от Кърджали Цвета Караянчева е от фаворитите на лидера Бойко Борисов за нови членове на Изпълнителната комисия на ГЕРБ. Това довериха за 24rodopi.com от партията на бившия премиер.
Ръководният орган ще бъде обновен на Национална конференция, която ще се състои на 16 февруари в столицата. Цвета Караянчева води 30 делегати на висшия партиен форум, на който ще се гласуват и промени в устава на партията.
Очаква се Борисов да посочи за свой първи заместник Цецка Цачева и да покаже, че бившият вътрешен министър Цветан Цветанов вече не е от факторите в партията. Борисов ще има трима заместници. Неговото виждане е Цвета Караянчева да заеме място в Изпълнителната комисия и да получи пълен картбланш да ръководи работата на ГЕРБ в смесените региони.
Активът на ГЕРБ ще получи и знаци от Борисов за хората, които ще бъдат в листата на партията с кандидатите за евродепутати.
Сред кърджалийските делегати няма изненадващи имена. В групата са Цвета Караянчева, общинският лидер в Кърджали Илия Илиев, партийните шефове в другите общини и видни активисти от областния град.
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

17 comments so far,Add yours

  1. Анонимен12/2/14 08:23

    Мечтай си Цвето. Заради теб и такива като теб ББ ще бъде заличен от политиката.
    И той добре го знае!

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен12/2/14 09:25

    Prestanete da ya reklamirate tazi nishto ne praveshta jena.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен12/2/14 09:29

    Гарван, гарван, око не вади !
    Сценарият е известен. Пред завесата отразяват, че са разделени, а след ...са заедно. Единни са, а вие джаФкайте. Успех на всички - БКП-ДС, БСП,СДС,НДСВ,ГЕРБ...ха-

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен12/2/14 10:07

    Г-н Борисов не бъдете черноглед и неблагодарниик спрямо Цветанов .VТози човек изнесе целият товар по вашето време във власта и преди това.Той обиколи села,градове и паланки.Единственият който сложи пръст в раната на мафията.Кои не са корумпирани-съдиите ли или прокуратурата,лекарите и т.н.Каза им го право в очите но Вие го предадохте

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен12/2/14 10:09

    Oще комисии, всеки депутат си има по няколко комисии, за допълнителни доходи, браво, много хитро измислено.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен12/2/14 10:57

    След толкова напъване беше очаквано. Няма лошо, жена си устройва кариерата.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен12/2/14 12:45

    Е...а ти Калинката! Смях за герб! Герб умира,щом тая кифла е национален фактор!. Позор! А ние ви вярвахме! Бой,. Бойко,. Бойко!

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен12/2/14 13:35

    Всички вие - БКП= БСП+ДПС+Атака+Герб, вкупом съгрешихте и вкупом непотребни станахте.

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен12/2/14 14:31

    А тези директори горски няма ли да им търсите отговорност, и особено на оня дето ти благодареше за това,че го направи директор на ДЖенда. Май са се продали. Бой по каската като се върнем на власт. Никаква прошка щтото пак ша са откупът и сега говорят срещу ГЕРБ Продажниците.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен12/2/14 17:23

      Бой по каската и на оная какавида от нои-Янчина! Как така стана набързо от бсп? А ти се кълнеше във вярност! И ти я сложи на директорския пост! Бой, бой, бой!

      Изтриване
  10. Анонимен12/2/14 18:51

    Малко по-малко кошничката на Цвета се пълни. Късмет... Към 12.45 часа - бой по каските... ще има през месец май т.г. Па живем, па видем! ха-ха-ха-хааааааааа

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен12/2/14 20:09

    Това упражнение с Караянчева много ми прилича на козметично зачистване. Цветанов излиза - влиза тя. И кого се опитвате да заблудите другари от ГЕРБ. И малките деца знаят чие протеже е Караянчева. Цветанов ще дърпа конците другарката Караянчева ще изпълнява. Облякъл се Илия погледнал се пак в тия. НИКОГА ПОВЕЧЕ ГЕРБ!!!

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен12/2/14 20:35

    Б.Б. Е СТРАХЛИВЕЦ НЕ УСПЯ ДА ЗАЩИТИ Ц.Ц. КОЙТО Е МНОГО ПРАВ СПРЯМО ЛЕКАРИТЕ .СЪДИИТЕ И ПРОКУРОРИТЕ.

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен12/2/14 20:38

    ey gnusni, gadni, urodlivi policai,pojarnikari i tem podobni gerbadjiii izvrateniii nikoga pove4e na vlast va6ta mama stalinska,fa6istkaa!!

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен13/2/14 06:51

    Tака е в партийте ГЕРБ и ДПС, който умее да лиже задници, прави кариера.

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен13/2/14 08:18

    Само напред Караянчева ние сме с теб.САМО ГЕРБ.

    ОтговорИзтриване
  16. Анонимен13/2/14 10:09

    Сега с доказателства мога да кажа, че всички са еднакви. По БТВ в 8.30 часа тази сутрин бяха представени доказателства за ДПС, назначаване на тЯхни хора (,но въпреки всичко е ставало при всички партии?...). Не зная дали ние безпартийните и децата ни не трябва да се обърнем към Страсбург за нарушаване на човешките ни права. Цеца, за каква подписка, за какво задължително гласуване? Очакваме още изкарване на керливите рици. След всичко това ще направим заключение за гласуването. Изходът е един: ТЕРМИНАЛ-2 за известно време на младите хора ...КАРАЙ ДА ВЪРВИ ни казват ...

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.