Депутат от Кърджали бил от малкото свидетели на предложението на Георги Първанов към Сергей Станишев: „Ти отиваш в Брюксел, аз поемам БСП",  твърдят източници от „Позитано" 20.
„В момента някои се опитват да вкарат БСП в сценарий. Не искам да коментирам проекта „АБВ", той е отделен от партията. Ние не сме будали", така Сергей Станишев коментира отношенията с проекта на Георги Първанов. Лидерът на БСП разкри, че Първанов му предложил сделка - да отиде в Брюксел, а да остави партията на него. „Вярно е, и то не беше на четири очи. Имаше и други хора", каза Станишев. Това се случило и през 2012 г., когато Георги Първанов се кандидатира отново за лидер на БСП, но впоследствие се оттегли в последния момент.
От БСП не посочват дали става дума за Милко Багдасаров или Димчо Михалевски. Първият е избран за депутат от 9-ти Кърджалийски многомандатен район, а Михалевски – от Бургас, но също е кърджалиец.
По всяко вероятност свидетел на предложението на Първанов е бил Багдасаров, който тогава оглавявал комисията по избора на нов лидер.
 
На снимките: Станишев купува домати в Кърджали, с него е Багдасаров
Първанов дължи кариерата си на Кърджали, тук беше издигнат за кандидат-депутат от ОКЗНИ. В града край Арда досега той разчиташе на Ангел Коджаманов, за новият си проект заложи на Бойка Арабаджиева
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

14 comments so far,Add yours

  1. Анонимен11/2/14 23:19

    Извинете Вие от редакцията лицето до Първанов от втората снимка ли ни казвате, че е Багдасаров???????????

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен11/2/14 23:20

    Какъв Милко, какъв Димчо, БСП е яко обяздена от ДПС. То така и ще си остане, ако някой си мисли че Сергей управлява дълбоко се лъже, така че за какъв негов заместник става въпрос?!?!

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен11/2/14 23:30

    БКП, СДС, ДПС, НДСВ, ГЕРБ. Сергей Станишев, Иван Костов, Ахмед Доган, Симеон Саксгобурготски, Бойко Борисов.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен11/2/14 23:33

    da te e a v tipaka ot petata snimka

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен12/2/14 00:04

    na kolko rakii si be brato 23.33 kolko snimki vijdas :)

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен12/2/14 02:38

    Сергей галено ми викали ГЕЙ педерас ,боклуци разсипахте народа и вие и дпс и всички други гладни мижетурки

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен12/2/14 09:04

    Да ти имам майсторлъка, фотографе. На първата снимка обаче ясно се вижда дереджето, до което ни докара БСП със своето 70 годишно управление. Затова лидера на партията купува от земята на кашони домати. Егати Европата, егати лидера. А къде е Морко бе фотографа?

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен12/2/14 09:41

    ще купува от земята не ами от кошовете ще събира...не са видели глад тия комунистически гадове крадливи

    ОтговорИзтриване
  9. Баба Станка12/2/14 09:56

    Видяхме Сергей до къде ни докара
    Бабите вместо да обикалят света по курорти както европейските, продават домати на земята за да могат да си купят лекарства
    Е няма такава държава
    Този път няма да гласувам за вас разбойници

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен12/2/14 12:31

    V Sibir gi prashtayte ne v Evropa,bokluci

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен12/2/14 13:53

    Амнезията е тотална! Как е бил издигнат за кандидат депутат от ОКЗНИ, като беше водач на листата на БСП през 1994 г. М. Багдасаров, калин Димитров и пр. да освежат паметта си и да поправят редакцията.

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен12/2/14 16:08

    Abe vie baalgarite naitina ste mnogo interesni i zagubeni,,, ne mojahte da si haresate nito BSP nito SDS, NDSV, RAZBOYNITSITE GERB gi provaznasyahte i te vi biha tekmeto na negramotniya balgarski narod. Vse DPS vi e vinovno, no DPS ima tvard elektorat s yasni tseli i za tova napredvat s materiala. Hubavi loshi bez znachenie DPS i elektorata im sa edinni. E hayde i vie krayno vreme e da si izberete edna partiya s nay dobrite vodachi i togava BG da blesne. Stiga ste pluli vse onezi, koito sa na milionni godini napred.. USPEH

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен12/2/14 17:25

    Браво милко, как само улови трансперанта с оставката в парламента! Да си го поставиш в рамка за спомен за вечни времена!

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен13/2/14 13:11

    16;08 ne tvurdiya elektorat na DPS napredva a varhushkata na DPS A TI SIGURNO SI OT VARHUSHKATAa elektorata e gladen kat mene

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.