Порното с отличничката от Кърджали най-сетне е свалено от Интернет. То бе гледано от 50 000 потребители.
Д. е последна година ученичка във водещо кърджалийско училище. Отличничка е. В свободното си време работи за благотворителна организация.
Както първи 24rodopi.com писа, порното на 11-токласничката се появило в един от сайтовете за обмен на порноклипове. Екип на мобилен оператор алармира 24rodopi.com, че недоброжелател е качил видеото, като за заглавие на „продукцията" си написал името на девойката и добавил „pravi svirki".
„Вероятно бивше гадже е снимало с мобилния си телефон интимния момент. Често това се случва след употреба на наркотици. След време тийнейджърите се скарват и за отмъщение „момчето със сините слипове" качва клипа в глобалната система. Забележете как до втората минута трудно можете да разпознаете момичето. След втората минута обаче момчето така намества гаджето си, сякаш знае, че след време ще разпространи сниманото", поясниха експертите. Те недоумяваха, че дълго време не са правени постъпки за сваляне на клипа от сайтовете.
Учителите на девойката също са гледали кадрите, но и те не са реагирали.
След публикацията на 24rodopi.com, с редакцията се свързаха от полицията и от Агенцията за закрила на детето, както и други компетентни органи.
Днес е ясно, че бившето гадже на Д. е качило клипа в Интернет. Младежът отрича, обяснявайки, че записът бил откраднат от телефона му. Въпреки това, той вече е наричан в Кърджали "Маниакът със смешните сини гащи". Порното беше с продължителност 2 минути и 48 секунди.
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

16 comments so far,Add yours

  1. Анонимен7/2/14 22:19

    Dayte link da vidim kardjaliskata aktrisa

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен7/2/14 22:36

    коя е отличничката бре, да я видим, па да кажем на родителите й, та да я нашамарят...сигурно е от ГПЧЕ...там са яките каиши...!!!...оооо може и да е от Славейковците.......!!!! порното и в двете школа е много добре развито..вервайте ми...имена няма да споменавам.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен7/2/14 23:15

    Премахнато друг път....там си е още

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен8/2/14 10:05

    НАЙ-ВЕРОЯТНО Е ОТ ТОХА !

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен8/2/14 10:14

    Дайте линк или име.

    ОтговорИзтриване
  6. М Пищова8/2/14 10:15

    Дайте ми телафона и

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен8/2/14 10:46

    Имам агенция в Щатите .ако знате дайте ми кординати в първизте корици ще я публикувам „

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен8/2/14 14:23

    да не е от нашите бре ?

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен9/2/14 10:43

    до 7/2/14 22:36 ...я кажи имена от Славейков, като си толкова отворен...???? много познайни станахте спрямо момичетата в целия град...слуховете тръгват най-вече след като едно момиче е отказало на момче...за това за всички момичета в Кърджали говорят че са курви ... пфффф първо момчетата е***а и бягаха, а сега момичетата като им го връщат, айде курви станаха ...я моля ви се...има толкова много двойки които си правят клипчета...а момчето като е тъпак, ги пуска в интернет ...след раздялата ...личи си колко високо интелигентен е и възпитан..и най-вече какво отношение има към момичетата...комплексари..;)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен9/2/14 13:26

      Много се пениш бе маце!. Я по- споко! И тебе ще те огрее! Търпение! Скоро!

      Изтриване
  10. Анонимен9/2/14 11:15

    ПЕТКО РАЧОВ СЛАВЕЙКОВ !!!!

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен9/2/14 16:19

    от ПГ "В;Левски" е !!!

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен22/2/15 14:39

    Day nomer i az iskam se platya v broy

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен23/5/15 20:41

    Daitei telefona Ili ime

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.