В периода след 1996 година апетитни парцели в Кърджали са изкупени от хасковски фирми, зад които стоял тогавашният главен секретар на НС на СДС Христо Бисеров. По-късно хасковлията стана депутат от ДПС.
Народният представител от ГЕРБ Вежди Рашидов разполагал с цялата информация за купени и прехвърлени парцели, промишлени сгради и други активи, разкриха за 24rodopi.com от партията на Бойко Борисов. Имотите били придобити на символични цени, някои от тях сега стрували десетки пъти повече. Особено тези, които са край „Водното огледало" в Кърджали.
Кърджалиецът загатна за скандалната папка за Бисеров вчера в парламента.
„Вие сте професионални артисти. Тази комисия (за Бисеров – б. р.) ще бъде полезна да се върнем години назад. Бисеров е извършил престъпление по време на служба – злоупотреба със служебно положение, трябва комисията да се върне да видим какви собствености от държавата са взимани около Момчилград, Кърджали", заяви Рашидов в парламента.
Според източници от ГЕРБ, на Вежди Рашидов са предадени документи от които е видно, че зад апетитния парцел, върху който е построен комплекс „Пентагона" в Кърджали, стои хасковлията Бисеров. Благодарение на него по онова време в града стъпват и хасковски строителни фирми, като най-толерирана била печално известната „АБ Хасково".
„Ще проверя земите около морето и "Водното огледало" в Кърджали. Ще ви стане гадно!", заяви в парламента депутатът.
Фирми на Бисеров купували хора от властта в Кърджали, като им подарявали апартаменти. Тази информация също е предадена на Рашидов, като е посочен списък с новодомци в комплекс „Пентагона".
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

20 comments so far,Add yours

  1. Анонимен6/2/14 15:34

    Тоя изменник не го понасям,но в случая е безбожно прав.Погледнете кои са обитателите на пентагона /визирам на държавна заплата/ и ще направите връзката.
    О.К.,С.Н. и подобни бели якички....

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен6/2/14 15:34

    Първи в списъка е Сейфито.Не с един ,а с няколко.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен6/2/14 15:45

    Орхан Кадир и Сейфи Неджип.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен6/2/14 15:55

    Лелеееееее и Гарена е в батака

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен6/2/14 16:02

    Митко Синабов също на него му дадоха мезонет в центъра, за дето подари парцела на Пентагона на Бисеров / чрез поставеното лице Тенчо Лилянов/, срещу няколко паркоместа в комплекса, защото общината имала нужда от паркоместа.
    Защо спът тези от НАП КЪРДЖАЛИ, да извършат ревизии на тези физически лица, да видим от къде с една заплата се купуват такива имоти, прокуратурата стига само са отчитали дейност, самосезирайте се.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен6/2/14 16:12

    Съдбата е ясна, БСП напред, а Герб остава в историята !

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен6/2/14 16:13

    Поредната глупост на Вежди

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен6/2/14 16:23

    Болен мозък. Айсиктир бе вежди. Трябва много внимателно да помислим, какви хора ще изберем да ни представляват в Европа !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен6/2/14 16:58

    Болен и тъп мозък си ти глупако от 16.23. И аз в случая казвам ,че Вежди е абсолютно прав.Стига са ги крили мошениците, крадците, некадърниците, лапачите. Ограбиха народа! Ограбиха държавата! Отвори си очите! Не призовавай да мислим внимателно, а съдействай да им изкараме кирливите ризи на всички!

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен6/2/14 17:31

    Не трябва да се гледа назад. Когато бяхте на власт да не сте спали, а да сте си отваряли очите. Непрекъснато слушаме...разправии между... Колко лоши са БСП. Те са най-добрите. Партиите се доказват. Продължаваме да сме една обезлюдяваща опразнена страна. А какво ще кажете за СДС, НДСВ... приватизациите, за обезлюдяване на селата....

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен6/2/14 17:34

    Dokato nqma obeseni politici nqma da se opravim

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен6/2/14 19:24

    И Иванка Таушанова е в списъка.

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен6/2/14 21:39

    а познайте от първи път кой е дал папката на Вежди

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен6/2/14 22:20

    psihopat,kompleksar,mutra,kradez,oligofren,lizash na mutrenski gizove,izrod!!!

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен6/2/14 22:51

    А бе чукундур,редно е да започнеш с партията , която представляваш. Като например банките на Бойко,6... апартаменти на Цветанов и пр.,за да повярвам,че си обективен и с чиста съвест можеж да надничаш и в канчето на другите.

    ОтговорИзтриване
  16. Анонимен7/2/14 00:51

    Господин РАШИДОВ зад тази хасковска фирма стои Христо Бисеров,нашия кмет също има апартамент в Пентагона, там са навързани като свински черва.

    ОтговорИзтриване
  17. Анонимен7/2/14 09:39

    PITAYTE OSTE CIISA FIRMITE T I T A N ARPEZOS BUS

    ОтговорИзтриване
  18. Анонимен7/2/14 21:30

    юриста Христо Бисеров ми подари мезонет в гр. Поморие. Вежди, сигурно си ходил там. На Цвета (на зетя й Наско)... майката...,попитай я, къде се намира мезонета ми (на учителката Пенка)...заповядай ще си пийнем, напием, хапнем, поговорим... хехехехе, а с папките щи ти кажа, какво да правиш. Очаквам те ! Доскоро виждане!

    ОтговорИзтриване
  19. Анонимен8/2/14 10:39

    Човека на Бисеров в Кърджали се казва Иван Капсъзов.Притиснета тази гнида и тя ще ви светне за всичко.

    ОтговорИзтриване
  20. Анонимен19/3/14 00:05

    Както се споменава по-долу Иван Капсъзов е голям играч на сцената. Един подлизурко мазен, Бедна Ви е фантазията колко пари и имоти притежава. Една невзрачна личност, но ако се разровите доста фоеверки ще изкочат...

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.