Даниела Петрова (ГЕРБ) оглави Районната избирателна комисия, която ще подготви и проведе изборите за евродепутати на 25 май, съобщиха за 24rodopi.com отлично осведомени източници. Зам.-председател на комисията е Иван Робов от квотата на БСП, а секретар - Динчер Хабиб. 
Това се споразумяха политическите сили в Кърджали, очаква се решение на Централната избирателна комисия.
Бившият юрист на Областна администрация и настоящ директор на Дирекция "Обща администрация" Даниела Петрова беше шеф на РИК и на последните парламентарни избори и изборите за президент, както и по време на местните избори през 2011-та.
13-те места в РИК Кърджали са разпределени с решение на ЦИК -  ГЕРБ – петима членове,  „Коалиция за България" – петима, ДПС   -  двама, по един имат „Атака" , НДСВ и „Синята коалиция".
Районната  избирателна комисии се състои от председател, двама заместник-председатели, секретар и членове. Изборният кодекс регламентира, че  една партия и коалиция не може да има мнозинство в РИК. Председателят, заместник-председателите и секретарят не могат да бъдат от една и съща партия и коалиция.

Очаквайте подробностите
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

22 comments so far,Add yours

  1. Анонимен4/4/14 11:36

    Това е резултатът от кафето на Бойко Борисов и Лютви Местан. Да живее новата коалиция ДПС-ГЕРБ.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен4/4/14 11:41

    ТАЯ не работи ли в областта при Бисер Николов!

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен4/4/14 11:45

    Много кадърно момиче.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен4/4/14 11:57

    ДПС и ГЕРБ винаги са били в коалиция

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен4/4/14 11:58

    Доган и Боко ръка за ръка, дупе до дупе

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен4/4/14 12:02

    Спести ми глоба за паспорта,ако не се бъркам ;)

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен4/4/14 12:06

    Много кадърна дама, винаги усмихната и готова да помогне.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен4/4/14 13:14

    Те са гърци от турски произход 50г.Нямаха право да излизат от портата , а сега все едно че са изпуснати от кошарата .Гръка има европейско поведение и манталитет и европейска дисциплина и възпитание .Така че нерде Ямбол нерде Комотини и Станбол..

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен4/4/14 13:43

    ЗАЩО ПРЕДСЕДАТЕЛЯ НА РИК НЕ Е ОТ БСП!

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен4/4/14 13:55

    Да е честито на БСП ! Юриста на областта-председател на РИК от ГЕРБ ! Шантава работа ! Ама такива кадрови решения имате, че и самите вие вече сигурно сте разногледи ! Айде баста !

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен4/4/14 14:35

    Милко , затова ще сте аут още на евровота! Запазихте всичките кадри на ГРОБ!
    Айде пътувайте!

    ОтговорИзтриване
  12. КЪРДЖАЛИЕЦ4/4/14 14:36

    ГОЛЯМ И НЕЗАМЕНИМ КАДЪР НА ГЕРБ !ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА ,ЩЕ ИЗКАРА ЕДИН В ПОВЕЧЕ ДЕПУТАТ ЗА ГЕРБ !БСП КАТО СПАТ ,ТАКА ИМ СЕ ПАДА ! УЖ УПРАВЛЯВАЩА ПАРТИЯ ПЪК ДРУГИ ГИ КОМАНДВАТ ...ДОКОГА ?

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен4/4/14 14:50

    ТОВА Е РЕЗУЛТАТ ОТ ПОЛИТИКАТА НА МИЛКО - ОСТАВИ НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ГЕРБЕРИ НА РАБОТА - ЯНЧИНА, ГРОЗЕВ, ПЕТРОВА, ГОЧЕВА И Т.Н. И

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен4/4/14 15:30

    Милко, по добре да си гласуваме за мутрите, така или иначе техни хора оставяте да управляват всичко! Станахте смешни...Бисер единствено пиарката на таушанка уволни. Всички други герберуги са на почит в областтта! Цвета си кадрува. Защю глсувахме за вас бе Милко????

    ОтговорИзтриване
  15. Гуньо Адвокатина4/4/14 15:35

    Тая хубавица, между другото, от доста вревме не е юрист в Областна администрация - Кърджали. По времето на предишния областен управител - леля Иванка, това хубавото Даниелче, за ред заслуги към партията, правителството, Боко, Цоко и най-паче към Цвета, беше назначена за директор на Дирекция "Обща администрация" в Областна администрация - Кърджали или както сега се нарича - Дирекция ”АПОФУС”, като понастоящем продължава да си е на тази длъжност. Сега, нали разбирате, едно е да си обикновен юрисконсулт, ама съвсем друго си е да си шеф на дирекция, със седем служители на подчинение, а освен това, като юрист е доста семпличка, наблюдавал съм я преди доста време в съдебна зала.

    ОтговорИзтриване
  16. Анонимен4/4/14 15:59

    прав си 14:50 сега да им бере плодовете

    ОтговорИзтриване
  17. Анонимен4/4/14 16:23

    Какво се хабите, БСПари, ГЕРБеристи? Не разбрахте ли, че Народа вече не иска ЕС и няма да гласува на тези избори?

    ОтговорИзтриване
  18. Анонимен4/4/14 16:31

    Браво! Това е кадърно момиче! Все някой трябва да командва червения башибозук коалирал се с ДПС!

    ОтговорИзтриване
  19. Анонимен4/4/14 18:16

    Къде сте червени тролчетааааа? По тази тема нямате спуснати коментари от централата,нещо ви изненадаха минаха ви отзад а?

    ОтговорИзтриване
  20. Анонимен5/4/14 14:07

    Тази Даниела Петрова да не е внучка на първият секретар на бкп ГЕОРГИ ПЕТРОВ(преди 1989 г.)?, на колко години е?, къде е завършила висше образование?, омъжена ли е?...и всичко...интересно ни е да знаем, какъв човек стои срещу нас. разбрахме вече, че е член на герб, а баща й, дядо й, били ли са членове на бкп. ако дядо и е георги петров. за него съм чувала хубави неща..,но чакаме...хахахахаха

    ОтговорИзтриване
  21. Анонимен5/4/14 22:04

    Розене, стига си писал......................... ставаш смешен

    ОтговорИзтриване
  22. Анонимен8/5/14 20:43

    ГОЛЯМ И НЕЗАМЕНИМ КАДЪР НА ГЕРБ !ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА ,ЩЕ ИЗКАРА ЕДИН В ПОВЕЧЕ ДЕПУТАТ ЗА ГЕРБ !БСП КАТО СПАТ ,ТАКА ИМ СЕ ПАДА ! УЖ УПРАВЛЯВАЩА ПАРТИЯ ПЪК ДРУГИ ГИ КОМАНДВАТ ...ДОКОГА ?

    Ako vsichki sa takiva nezamenimi kadri kato neia veche nikoga nama da glasuvam za GERB. V kakvo e nezamenima tochno ????

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.