След посещението си в Кърджали, Георги Първанов видя в кафето на Местан и Борисов знаци към задаващо се преконфигуриране в парламента и бъдещи общи действия на ГЕРБ и ДПС. В същото време Първанов определя срещата на лидерите на ДПС и ГЕРБ в заведение „Марая" като предупреждение от Лютви Местан към БСП.
Кафето в Кърджали е знак, че може да има преконфигуриране, заяви пред Нова телевизия тази сутрин бившият президент Георги Първанов.
„Самият начин за формиране на ЦИК идва да покаже, че се взима всяка възможност, за да се повлияе на изборния резултат. Като президент съм издавал указа и не е имало никакъв скандал. Никой не е оспорвал състава. И президентът сгреши, може би, съзнателно наруши закона и парламентът му го върна тъпкано, образно казано. След като не се намериха легитимните решения, се отиде на кафето – потърсиха се задкулисните, нелегитимните начини да се реши един такъв проблем. Но на този етап аз не бих преекспонирал тази възможност. Все още това мнозинство не е изчерпано. Това е по-скоро предупреждение към БСП да внимават в крачката, предупреждение от малкия партньор", каза още Георги Първанов.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

5 comments so far,Add yours

  1. Анонимен15/4/14 10:26

    Винаги са търсили задкулисните,нелегитимни решения -измамници,крадци,предатели!Наглеци,измет,която си играе с търпението на бедните хора,които от безизходица пак ще повярват и ще отидат да гласуват за някакви алчни,болни мозъци

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен15/4/14 12:33

    Гоце и Калфин са неблагодарни сега дето го плуете по ДПС забравяте че поткрепящите за ващите кресла имено те бяха Ви поткрепили.Тогава когато Ви поткрепяха бяха много харесани но сега са срещу вас затуй че сте неблагодарни и си гледате само своии интереси.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен15/4/14 12:43

    Ех ГОЦЕ, Станишката ти рязна мераците за власт ведно с престъпника Румен Петков/пикаещия във фонтаните/ и побесняхте от злоба.Решихте да цепите БСП но не ви се получи, после пък решихте да учасвате на евроизборите но нито една уважаваща себе си социологическа агенция не ви брои за живи.Виждайки падението си на евроизборите сега сте се прицелили в предсрочни парламентарни такива.Е няма как да стане.На 25 май заедно с всички ГЕРБЕРАСТИ ви качваме на БОЙКОМЕТА и ви телепортираме в Сахалин-ПРЕДАТЕЛИ .

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен15/4/14 12:48

    Той е истинският социалист.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен15/4/14 15:29

    Освен БСП няма кой друг да прави коалиция с ДПС- изменниците

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.