„Джейлян нямаше сериозно гадже. Никога не е била интимна с Мерт. След развода с Орхан не мислеше да се омъжва повторно. Убийството не е било от ревност. След задържането на Мерт отпадна версията за убийство и самоубийство, която развиваха полицаите часове след намирането на труповете", разказа пред 24rodopi.com най-близката приятелка на 24-годишната Джейлян, която беше открита заедно със 7-годишната й дъщеря Джейда в събота в 12.30 часа в Джебел.
Полицейски източници разкриха за 24rodopi.com, че до полунощ в събота основната версия за случилото се в жилището гласяла: „Отчаяна самотна майка е решила да сложи край на живота си, като първо е убила дъщеря си". Всеки от разпитаните приятели на Джейлян трябвало да отговорят дали това е било възможно.
„Това е пълен абсурд! Аз днес видях и двете тела, когато се извърши ритуалното къпане преди погребението.
Целите бяха нарязани и най-вече по лицата. Кой се самоубива по този начин? Джейлян никога нямаше да посегне на живота си, прекалено много го обичаше. Но дори и да беше направила такова нещо, съм повече от сигурна, че нямаше да пипне с пръст дъщеря си, щеше да я остави да я гледат или нейните родители, или бившата й свекърва, а тя да се нагълта с лекарства, например", твърди още най-близката приятелка на Джейлян.
Тя познава отблизо и Мерт.
„Мерт беше близък с Джейлян, но само в границите на приятелството", категорична е приятелката. Той често е гостувал в дома на Джейлян, поправял домашният компютър, инсталирал игри за малката Джейда.
Приятелката отрече и слуховете, които вървят в Джебел, че Джейлян щяла да се омъжва. "Преди време просто беше постнала нещо на приятелка във Фейса си. Снимка на текст, която се разпространява от човек на човек", поясни приятелката.

На снимката: Джейлян татуирала роза на рамото си, а на ръката й е изписано името на дъщеря й Джейда

Къде е била между 15 и 17 април Джейда? Има ли връзка мистериозното пътуване със жестокото убийство?
Кой е Мерт Мехмед? Кой е баща му?
Колко близки са били жертвите и соченият за техен убиец Мерт? Какво било отношението му към закланата 7-годишна Джейда?
Каква информация получил Мерт и защо е решил да обере Джейлян?
Какво носела у себе си Джейлян в понеделник – часове преди жестокото убийство?
Всички отговори – по-късно само в 24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

10 comments so far,Add yours

  1. Анонимен27/4/14 22:24

    В Ада ще се пържиш...Мерт!!!

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен27/4/14 22:56

    ALOOOOOOOOOOO,PROKURATURATAAAAAAA ,OSAJDAYTE PLAYORITE NA DOJIVOT ,ZA DA NYAMA NARKOMANI.DOKATO TYAH GI IMA SHTE IMA I NARKOMANI.NALI SE DOSESHTATE CE DROGATA NE SE PRODAVA PO MAGAZINITE. NYAMA LI NAKAZANIE,NYAMALI ZAKON ZA TEZI PLASYORI?ZASHTO DOPUSKATE TEZI DYAVOLI DA NI TROVYAT DETSATA.PRODAJNA DARJAVA S PRODAJNI UPRAVNITSI.ZNAYAT SE KOI SA,ZNAYAT KADE SE PRODAVA NO SI ZATVARYAT OCITE.VMESTO DA IGRAYAT KARTI NA PUNKTA,DA SPIRAT I PROVERYAVAT MASOVO,DA NE ZABRAVYAT I SKAPITE KOLI.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен27/4/14 23:06

    абе пуснете го за половин час на свобода бре,да освободим милата,родна съдебна система от този заплетен казус

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен27/4/14 23:16

    Егати снимките къде какви татуировки имала жената какво ви интересува оставете жената на мира да почива в мир !
    Жал ми е за детето. .
    А тия спорове за българин турчин помак кво значение има ще се върнат ли не нали??
    Така че , спрете да се правите на политици !

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен27/4/14 23:20

    Слаба прокуратура, безразлична полиция и безчувствен съд! Реалностите в днешно време!

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен27/4/14 23:48

    бог да ги прости майката и детето.а на това копеленце наркоманско, в ареста да не му се дава още въже,ще се отърве много леко.Да се разследват и съучастниците,РОДИТЕЛКА,КЛАСНА,КВАРТАЛЕН ПОЛИЦАЙ,НАЧАЛНИК НА ПОЛИЦИЯТА,който не знае,че има наркотици в градчето му или знае.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен27/4/14 23:58

    Само линч заслужава това нищожество-оставете го за 5-10м на джебелчани!!!В Ада ще се пържи-това е сигурно!!!

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен28/4/14 09:42

    На Полицията Йовки и Лазарка всяко мъртво същество е самоубийство и самоудавил се .в РЕМЕ Е ТАЗИ ПОЛИЦИЯ ,ПРОКУРАТУРА И СЪД ДА ВЗЕМАТ ДА РАБОТЯТ И ДА РАЗБИРАТ ОТ РАБОТАТА СИ ,ЗАЩОТО НИЩО ДОБРО НЕ НИ ОЧАКВА ,ОСВЕН ДЕЖУРНИТЕ ИМ ВЕРСИИ ЗА САМОУ.... И САМО УДАВИЛ СЕ ..

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен28/4/14 12:38

    Жалко, много жалко за жертвите. Да се надяваме, че истината ще възтържествува. През социализма веднага се хващаха пристъпниците, но сега границите са отворени и нещата явно не стоят по този начин ...

    ОтговорИзтриване
  10. Да, да само така хайде да видим за още колко простутии и престъпления ще препишат от прокуратурата в Кърджали на Мерт. Сигурно още от самото си раждане е убил няколко човека ама от прокуратурата още не знаят за това! Хаха. Всичко това само ми показва, как умело сега искат всички неща да ги препишат на това дете и да си пишат активи с него, че уж има разкриваемост за всички тежки престъпления в Джебел и виждашли прокуратурата и полицията в Кърджали си върши работата много качествено! Това е пълна заблуда според мен! Защо прокуратурата не кажи така по медиите, както постоянно казва всички тези глупости за Мерт, защо не кажи за ония Сами ли какъв бил там дето е на около 26 години от Джебел и сега избяга в Холандия заради убийството на Джейлян и Джейда, който бил селксия мафиот дето се занимавал с разпространение на наркотици и карал малките деца да крадат за него и всички в Джебел знаели това и полицията и прокуратурата му оказвали протекция, защото Вие мислите ли че такова нещо може да се осъществява и прави без протекцията на именно прокуратурата, която сега сячески иска да очерни максимално Мерт и да му препишат всички тежки престъпления на него! Това се прави само за да се затворят очите на хората и да се отчете дейност и разкриваемост уж на тежките престъпления в Кърджали и региона. Като гледате така Мерт на снимките Вие вярвате ли лично, че това малко, слабичко момче, което е имало множество приятели и социални контакти в Интернет и т.н.. би могло да извърши всички онези ужасяващи престъпления, които се опитват да му предишат сега?!? Загледайте се в очите му и там може би ще откриете истината! Загледайте се в снимките му и помислете за Вас лично дали това момче е убиец или не. Аз лично вярвам, че той НЕ е убиец!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.