Републиканската шампионка по борба Джанан Манолова от кирковското село Върбен не е член на партията на бившия телевизионен водещ Николай Бареков „България без цензура". Това съобщиха за 24rodopi.com от ЦСКА по повод публикацията ни „Шампионката от Върбен Джанан Манолова влезе в партията на Бареков".
Ще припомним, че на 10 април от пресцентъра на „България без цензура" разпространиха информация, в която се твърдеше, че Джанан вече е член на партията.
„Николай Бареков ме спечели за политиката, никога досега не съм членувала в партия и честно казано, не съм се интересувала от политика. Сега обаче ще трябва да се подготвя, след като вече ще съм партиец", заявила родопчанката според партията на Бареков.
"Избрах формацията, защото е партия на младите хора, обясни молбата си за членство спортистката. Тя сподели, че вижда в идеите на партията шанс за промяна и то най-вече в развитието на спорта. Г-н Бареков уважава труда ни", заявила още Джанан и изрази увереността си, че той ще помогне за реализацията на младите спортисти.
Пред ръководството на ЦСКА тя е заявила, че е изненадана от това, което е изнесено в медиите. Единственото вярно било, че се е срещнала за кратко с Бареков след поредната й победа по молба на новия политик.
Спортистите в ЦСКА са деполитизирани, обявиха още от клуба.
След Европейското първенство по свободна борба във Финландия, на което тя завоюва бронзов медал, Манолова си е дала две седмици почивка, но вече отново е в залата.
Анонсираните от партията на Бареков Народните борби в Кърджали, няма да се състоят. Идеята беше всички борци-медалисти в страната да се съберат в Кърджали в началото на май, но това няма да се случи.
Джанан Манолова е родена в кирковското село Върбен. Наскоро тя стана бронзов медалист във Финландия на Европейското първенство по свободна борба. Това е четвъртият й голям успех от световни и европейски първенства, след като през 2012 г. стана трета на Европейското първенство за жени, а през 2013 г. се класира трета на Европейското за девойки и втора на Световното за девойки. Освен това Джанан е многократна републиканска шампионка. Личен треньор в клубния й "Армеец – ЦСКА" и в Националния отбор е баща й Филип Манолов.
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.