24-годишна жена и 7-годишната й дъщеря са били открити мъртви днес в апартамент в град Джебел, съобщиха от регионалния пресцентър на МВР.
Както първи 24rodopi.com писа (тук и тук), млада жена и дъщеря й, която е била в първи клас, бяха открити в окървавен апартамент в жилищен блок до гимназията в града. От 3-4 дни никой не е виждал разведената Джейлян и дъщеря й Джейда.
В официалното съобщение на полицията се казва още:
„Сигналът за трагедията е подаден от съсед. Мястото на произшествието е заградено от полицията. Огледът ще се извърши под ръководството на окръжния прокурор Светлозар Лазаров. На място са директорът на ОД на МВР-Кърджали комисар Петко Деведжиев и началникът на следствието Стефан Георгиев. Причините за трагедията са в процес на изясняване".
Бившият съпруг на Джейлян - Орхан, ще бъде разпитан.
Както вече 24rodopi.com писа, наетата от Джейлян квартира била цялата в кръв. По всяка вероятност се касае за жестоко убийство.
„Джейлян беше заредена за живот, едва ли е посегнала на живота си. Разведена е от една година. Родителите й работят в Германия и й изпращаха пари. Неотдавна семейството купи къщата на д-р Желязков в Джебел, но Джейлян и дъщеря й Джейда живееха още на квартира. Джейда беше ученичка в първи клас", разказа пред 24rodopi.com близка на младата жена, която била от района на Фотиново.
Джейлян се омъжила за джебелчанина Орхан, когато е била на 18 години. Двамата се развели преди година. Тя имала нов приятел.
Бащата на Джейлян и дядо на Джейда - Ергюн, в момента пътува от Германия. Родът е от село Старово, микрорайон Фотиново, община Кирково.
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

8 comments so far,Add yours

  1. Анонимен26/4/14 18:14

    И като се изяснят причините после какво,какво ще последва??????!!!!!!!!Виновните как и с какво ще бъдат наказани????!!!!!!И ще върнете ли тия два живота???!!!!Или то в БГ "всяко чудо за три дни"и после всичко се забравя,защото следват нови "чудеса',които да отвличат вниманието и така до безкрая((((:

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен26/4/14 20:36

    Трябва да се върне смъртното наказание.Такива изверги не трябва да живеят.Защото ще излязат от затвора или изобщо няма да влязат,защото ще се изкарат луди.И пак ще убиват.Референдум за връщане на смъртното наказание.Във Франция има ,във някои щати на Америка също има/Калифорния например/,защо при нас да няма?А Америка се брои за най-голямата демокрация.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен26/4/14 21:26

    Да,за смъртното наказание съм за такива изверги!Напълно подкрепям 20:36!

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен27/4/14 02:17

    Ubieca zaslujsva da bade ubesen kak moje da ima takiva zverove da otnemat choveshki jivot

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен27/4/14 07:28

    Ubieca zaslujava da bade usaden do jivot

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен27/4/14 07:31

    Ubieca zaslujava da bade osaden do jivot.Kak moje da otneme choveshki jivot pozi nai e izrut golyam

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен27/4/14 11:43

    ...да бъде осъден на доживотен затвор, при усилено строг режим..., ако това се случеше преди демокрацията, присъдата щеше да бъде "смърт"...слушала съм от съдии, че когато имаме изпълнение на "смърт" подсъдимият нищо не усеща, влиза.... и край...,а осъден на доживотен затвор...няма нужда от обяснение, извода оставям на...,въпреки че не ние сме хората, които трябва да казваме/напомняме на депутатите...за НПК...

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен27/4/14 16:22

    Какво ще стане ли?!Същото каквото и с Джунеит,който уби майка си и брат си!7 години затвор и пак на свобода да продължават да убиват хора,то така или иначе сме в предала на оцеляването.......

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.