ДПС печели в Кърджалийско 68,83 на сто от гласовете, сочат предоставените на 24rodopi.com от РИК резултати към 07:30 часа на 26 май 2014 г. при обработени 72.483% протоколи на СИК в РИК.
Втора сила е ГЕРБ с 12,68 %, трета е БСП – 7,24 на сто. На четвърта позиция е коалицията на "България без цензура" с 3,41 %. На пето място е Реформаторския блок - 1,59 %, следван от НФСБ - 1,35 %.
На последните две места за Партията на зелените (0,06), в чиято листа имаше кърджалиец, и Християн-демократическата партия - 0,04 % от гласовете.
Ще припомним, че още в 15.00 часа на 25 май 24rodopi.com посочи, че на „Куш пазара" първата сила в Кърджали (Сокол от Местаново) печели 63 процента, а „Птицата от герба" – 12.
На снимката: Таблицата на Централната избирателна комисия

Очаквайте подробностите

ДПС печели изборите и в Смолян - тук
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

13 comments so far,Add yours

  1. Анонимен26/5/14 10:34

    Мачкай Българио, мачкай червения башибозук. Ето изравни се със земята!

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен26/5/14 11:00

    10:34 ІІІІІ Неописуема е радостта ни. Не може да се опише с няколко думи.
    Бойко Борисов е Роналдо////
    RS: Кристиано Роналдо е португалски футболист, играещ в Реал Мадрид!
    БРАВО БОЙКО!!! УСПЕХ И НАГОРЕ.......... !!!!!!!!!!!!!!!

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен26/5/14 11:21

    абе,ШИЗОФРЕНИКА от 10.34,ти пак тук ли си,педал смотан,яла да те видя кой си,че вече алергия имам от твоте халюцинации,цървул смотан

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен26/5/14 11:42

    STARATA PESEN ,NA NOV GLAS.TOVA SA GERB.SIS TYAHNO UPRAVLENIE BILGARIA STE POTINE VIV KAL I NISCHOJESTVO.I NIKAKIV NA PREDIK KAKTO VIV PREDISCHNOTO GOSPODSTVO.VLAST ZA IZMAMI I PRAZNI OBESTANIA.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен26/5/14 11:53

    ####### Апелът ми е към: Мая Манолова -
    Заместник председател на Народното събрание!

    Знаете ли какво ме възмущава : МАКЪР се римува с КАТЪР, а думата е МАКАР!!!

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен26/5/14 12:05

    до 11:34!!!! И ТОВА, АКО НЕ Е ДИКТАТУРА. Всеки има право на мнение. Хората ги е страх. Шапка му свалям на анонимен, че не му пука от нищо. Нашето семейство и снаха ми се страхуваме от лявата партия, която ни е причинила много болка и страдания. Мъката само ние я си я знаем. Добре, че родителите на снаха ми и свекърва ми не са между живите...Те си знаят, а и ние покрай тях...Десни избиратели сме, въпреки че не гласувахме, но на следващите избори първи ще отидем да гласуваме...

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен26/5/14 12:33

    ГЕРБ стегнаха редиците, че иначе-глад и мизерия ги чака.Сега поне се надяват да продължат да клатят на коча .......Проблемът е,че в тези избори гласуваха всичките им привърженици и това е пълният им капацитет,който при толкова малък процент гласували изглежда внушителен,но на общия фон е нищожен.Ако бяха гласували още малко българи техния процент щеше да е много по малък.На този фон ДПС спечелиха близо 20 % без да гласуват хората им в Турция.Ако бяха мобилизирали и тях,щяха да имат дори по голям % от ГЕРБ.Тези избори за съжаление не можаха да изиграят ролята на лакмус за обществените нагласи.Замерянето с проценти и брой е евродепутати е несъстоятелно.Никой не се интересува от мнението на отвратените от политическата класа 2-3 милиона гласоподаватели.Дали те ще искат да се върне полицейщината,кражбите и наглостта на нискочелите управници от ГЕРБ ще разберем на парламентарните избори.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен26/5/14 23:04

    26/5/14 12:33 Абе нещастник, не се ли сещаш че електората на ДПС в Турция нямат право да гласуват...щото Турция не е в Евро съюза ???

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен27/5/14 08:15

    Нали видяхме и ГЕРБ как ни управляваше. През цялото време какво се получи- безработица, безпаричие, никакво увеличение на доходи, детски, майчинство и отсега нататък какво можем да очакваме от тях не ми е ясно. Сега ще почват да се оправдават с предишното правителство, но вече ни омръзна стига сте ни лъгали....

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен27/5/14 10:05

    26/5/14 23:04 Личи си,че си гербаджия,защото си прост като твоите ръководители.Дали можеш да проумееш,че електората на ДПС в Турция са си български граждани,имат лични карти,фигурират в избирателните списъци и ако решат могат да гласуват-дали в България или в друга европейска страна си е тяхна работа.Радващо е че все пак позна-Турция наистина не е в евросъюза и затова в нея няма гербаджийски мекерета с мънички,но добре заоблени мозъчета..

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен27/5/14 11:48

    Много ми харесва заглавието - най-зле са еколозите. Навсякъде из цяла България "еколозите" са най-зле. И то не заради друго, ами просто, защото хората разбраха, че те се стават за нищо. Не ги е еня за природата, а само за парите. Затова и никой не гласува за тях. Затова и взеха по-малко от преди. Поредните крадци.

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен27/5/14 17:20

    Първенци в Кърджали и региона са Движение за права и свободи (ДПС). Мачът е спечелен от тях. Социалистическата партия е матттттттт. Не е моята партия, НО...

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.