42 500 души в Кърджалийско са гласували за ДПС на изборите за евродепутати на 25 май, съобщиха за 24rodopi.com преброители.
Колко са гласовете на останалите в 9-ти Кърджалийски многомандатен район – очаквайте подробности.
В община Кърджали ДПС е получила подкрепата на 11 500 души. Втори сила край Арда е ГЕРБ – с 3 970 гласа. БСП има 2 369 гласа в община Кърджали.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

12 comments so far,Add yours

  1. Анонимен26/5/14 10:50

    Не може да се оправдаят мързеливите и прости Българи който не гласуват не може!!!!!!

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен26/5/14 11:24

    АБЕ, ГЕРБ В КЪРДЖАЛИ СТЕ МНОГО ЗЛЕ БЕ. МНОГО ЗЛЕ.... ТРЯБВАТ ОСТАВКИ НА МЕСТНОТО РЪКОВОДСТВО ЯВНО...

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен26/5/14 11:30

    Напротив,гласуват предимно простите,като гледам резилтатите/грешката е умишлена/.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен26/5/14 11:36

    Срамота и за ДПС в самия град толкова малко никога нее било

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен26/5/14 11:40

    Не може да се оправдават, прав си 10:50, ама защо не може се чудя да се направи така, че всеки да бъде длъжен да гласува? Е, да то ясно, тогава няма как да се купят гласове и да се манипулира вота, но явно някой няма изгода, въпросът е "Кой". Защото ГЕРБ също управляваха достатъчно години, за да променят поне точно тази част, но...

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен26/5/14 12:00

    На следващите избори ще гласуват старите интелигентни кърджалии и тези които бяха прогонени, мачкани, унижавани. . . от родните си градове (репресия-християни)/11:30 вярно е! siganite....???, не ги упреквам, само казвам...

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен26/5/14 12:38

    От 15000 гласа Цвета ги докара да 4000 . Смело напред, Караянчева Таушанова и компания!!!На следващите избори 2000!!!

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен26/5/14 12:53

    PAK GLASUVAHTE ZA EDNI I SISTI PARTII :DETO NARED GODINI UPRAVLYAVAHA SIS PRAZNI OBESTANIA .ZA DA SI NAPILNYAT LICNITE SI DJOBOVE.A VIE SE RADVAYTE NA TEHNITE POSTIJENIA.JALIK NAROD.

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен26/5/14 15:31

    турчина е като кон с капаци освен дпс друго не вижда-тези хора не можаха да разберат, че политиката не е футбол и да подкрепят един отбор до живот!!!Малко ви е затова Кърджалийска област е най-бедната защото няма промяна вече над 20г едни и същи депесари управляват региона

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен26/5/14 19:52

    комунистите които смениха имената на турците, да се изгонят от кърджали

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен26/5/14 20:47

    19:52ІІ Много си краен. При социализ(ъ)Амаааааа постъпваха, както ти си писал. "КОМУНИСТИТЕ КОИТО СМЕНИХА ИМЕНАТА НА ТУРЦИТЕ, ДА СЕ ИЗГОНЯТ ОТ КЪРДЖАЛИ" ха-ха-ха-ха-хаааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа Млад човек си, може би, не зная ???...При смяната на имената във "възродителния процес" участваха хора на ДС-българи,турци,цигани,помаци,арменци,евреи...Твърдо мога да потвърдя, че беше така. Е, как бе анонимен, турчин да изгони турчин от Кърджали. Няма как да стане. Те са единни, държат се,помагат си.... Ако българин изгони от Кърджали българин, нищо чудно да се случи. Ние сме извънземни хора българите/християните. Освен да си вредим, за друго ставаме ли, НЕ. Всеки се е затворил в кочината и не смее да отвори вратата си, да не би някой да му изяде десерта хахахахаха Това го знаят и те бг. турци. Много често като разговарям с тях става голям смях/майтап както казват те. Българите да раждат повече деца, ако искат да не са малцинство в България. ДПС почти е втора политическа сила, на изчезване е БСП, след време - другите етноси, религии...,както е тръгнало ще са първа политическа сила, с Президент - сиганин хахахахаха те раждат много, за нас българите никой не го ене от българските политици. А и си е така, както казват бг турци - мързелив народ е българина. Айде със здраве. Спокойна нощ. Някой да не вземе от християните да се поболее...., че и на лекар и лекарства пари требват хахахахаха

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.