Няма афера „Циганско дере". Повдигнатите от прокуратурата обвинения срещу 8 бизнесмени и общински служители, сред които и настоящият финансист №1 на Кърджали Вальо Иванов, отпадат, защото са невинни. Обвиненията са отхвърлени, присъдата е окончателна. Това обяви състав на Окръжния съд в Кърджали по така нар. дело „Циганското дере".

Обвиняеми по това дело бяха собственици на строителни фирми, общинар на ключова позиция, бивш зам.-кмет, строителни техници и други.
Върховна касационна прокуратура бе повдигнала обвинение за документна измама срещу 8 лица - Е.Б.К., Б.З.Б., В.П.Б., К.Х.М., К.Х.М., Н.К.П., С.А.Д. и В.Т. Първоначално се твърдеше, че държавата е ощетена с над 1,4 милиона лева, а политици предупредиха, че скандалът ще стигне до Европейската комисия.
Всичко по темата - четете във всекидневника "24х7 Родопи"
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

6 comments so far,Add yours

  1. Анонимен28/5/14 22:16

    Аман бе Милкоооо-пак ли се оля! Звънни на Бяранов да си поплачете заедно! Да та е..ба в поръчковия лизач. Иначе...мноооого ги разбираш нали! Плащай ся експертизите.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен28/5/14 23:17

    ako e niakoi koko6kar 6te mu ispi6ite imenata do deseto koliano a tuk ni davate sam o iniziali abv ,gde .........koga 6te nazovete pregre6ilite s palnite im imena??????????????

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен29/5/14 00:41

    Ааа как бе-те са невинни.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен29/5/14 08:26

    ТИ който не спиш си по компентен от съда ли?

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен29/5/14 09:20

    Ерол Касим - управител на "голямата" фирма Саварона , Васил Бобеков - бивш.зам.кмет по строителството , Катя Митовска - гл.инженер община Кърджали , Валентин Иванов - гл. счетоводител община Кърджали , Слави Димитров - г-н разрешителни за строеж и др. всички са "невинни". Нормално дори и да е обратното за милиони няма закони за кокошка прошка. Съда е цирк и нагласени неща такова е и всичко в държавата. Само не знам докога................

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен29/5/14 09:38

    Zaradi korupciyata i skapanite politici sme v chujbina..plashtam si danacite tuka,pone znam za kakvo..

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.