Най-четената медия в Родопите – 24rodopi.com, е била най-търсена за новини от жителите на област Кърджали, както и от кърджалийци по света, по празниците – и на Великден, и на 1 май, и на Гергьовден.
Традиционно 24rodopi.com отчита най-високи показатели по посещаемост в делнични дни, но се оказва, че и на празник читателите на сайта следят новините на сайта, независимо къде се намират на почивка, сочат данните на авторитетните броячи.
За последната седмица, 18-та от началото на 2014-та година, броячът Tyxo отчита за 24rodopi.com 93 237 посетители и 451 041 прочитания на материали. За 17-тата седмица са достигнати 88 060 потребители, които са посетили сайта 425 412 пъти.
Като се има предвид, че в държавните учреждения и фирмите всички компютри са на един айпи адрес, със сигурност броят на читателите ни седмично е по-голям.
Рекордът за последната седмица държи 28 април – понеделник. Тогава потребители на
19 146 компютъра са посетили сайта 119 546 пъти.
Най-четената публикация е била „Мерт: Какво е бъдещето ми ли? Ще умра в затвора!". Прочетена е от 23 435 души.
24rodopi.com е единственият сайт в региона, който попада в Топ 100 на най-четените сайтове в България (класацията включва медии, игри, сайтове за обяви, за запознанства и други).
На графиката долу се вижда, че на 28 април в 22.37 часа 24rodopi.com e бил на 86-та позиция в България, по данни на Tyxo. Данните на брояча сочат още, че 24rodopi.com традиционно е в Топ 10 на регионалния медии в България.
Сборът от посещенията на всички кърджалийски сайтове не може да достигне посещенията на 24rodopi.com, сочат броячите.
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

4 comments so far,Add yours

  1. Анонимен7/5/14 22:16

    Супеееееееееееер стееееееееееееее! Само напред и нагоре! Успех!

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен8/5/14 04:18

    Сега като един по възрастен човек,пушач на Marihuana да ви кажа:

    На някои държави като Холландия, Португалия,Уругвай, Непал,Джамайка и Да не говорим за USA Щатите... Е легално пушенето на марихуна до определен грам или по медицински цели. Но това е друга тема...

    Предполагам ,че всички по-умни знаят,че Marihuanata НЕ Е по вреден от цигарата който пушите всеки ден.

    Но аз тука не мога да разбера,защо заради един глугак който е гледал много турски сериали и филми се обвиняват всички пушачи на Marihuana?

    Сега вие съдите Мерт за двойно убийство или, че пушил трева? Добре да не говорим за тия държави... В България най малко 65% от младото население пуши трева може би и някои адвокати,политици или известни медийни звезди за релакс... Но полицаите са в страната за продоване, сега тука не ме разбирайте погрешно, не казвам оня полицай продава трева... Говоря за килограми.Но разбира се,че това не са в наши градчета.Това и политиците го знаят много добре,но НЕ искат да легализират защото ще им се развали бизнеса... А също така ония тютюнджии които стачкуват в Джебел ще печелят 90% повече пари колкото един политик. 

    А вие бедните хора винаги сте от страната на политиците жащото те ви е.бт най добре. 

    И после пак се питате: КОГА ЩЕ СЕ ОПРАВИ ТАЯ ДЪРЖАВА? Когато вие спрете да пуснете...!!! Гласяте за тях.

    Нека гласувайте за ЛЕГАЛИЗИРАНЕТО НА МАРИХУАНАТА или да дойде на чело някой който мисли като мен.


    От НКЛТ: За подкрепа:

    Ел.поща szy_dmx@hotmail.com

    Skype: antiwow1

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен8/5/14 08:28

    До Колектива на в-к Родопи
    Браво на Вас неуморно работихте през празнични и почивни дни и ни информирахте за всичко,БЛАГОДАРИМ ВИ!

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен9/5/14 14:17

    При фашизма е имало цензура! И във вашата медия има ЦЕНЗУРА! ......

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.