Чакат се пари от министерството на културата
 
Работна група от Областна администрация Кърджали извърши проверка в Регионалния исторически музей след земетресението на 24 май, съобщиха от екипа на Бисер Николов. Констативният протокол за щетите ще бъде изпратен на министъра на културата, тъй като сградата е публична държавна собственост в управление на Министерството.
При огледа е констатирана сериозна пукнатина в каменната зидария и опасност от самосрутване на каменен декоративен елемент в северозападния ъгъл на покрива на сградата. Районът е обезопасен с ограничителни ленти.
Констатирани и описани са всички пукнатини на каменната зидария, на мазилката в залите, хранилището и канцелариите. (24rodopi.com)
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

5 comments so far,Add yours

  1. Анонимен27/5/14 16:05

    Да се надяваме мюфтийството да си оправят мендресето.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен27/5/14 16:18

    А бе малаумници това е метресе и е на мюсулманите.И АЛЛАХ се разгневи дайте на собственика.Това не е музей не ползвайте краденото.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен27/5/14 18:02

    16:18. ЛАПАЙ МИ НА ПАТКАТА ! ИДИОТ !

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен27/5/14 18:15

    Kam16:05Zasto muftiystvoto da si opravi medreseto,nali ne go priznavate kato takova? Stom ruhna,daite go na muftiystvoto.Muftiystvoto pak ste si go vzeme kato mu doide vremeto,samo malko tarpenie.Daite go sega v tozi vid na onya travestit Elena li beshe,kakva tam,deto idvashe na delata na sada s onya svinar i kazvacha,che " muzeyat bil veche pod tyahna zakrila". Sega go zakrilyayte,hayde!

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен27/5/14 21:52

    Събаряйй...

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.