Адана кебап, Урфа кебап, агнешко филе на скара до световно известния деликатес от телешко „Блек Ангъс" вече ще изкушават клиентите на ресторант „Меаца". Комплексът вече откри своята Меаценска скара, където един от най-добрите майстори-Юсеин Мустафа и екипът му ще задоволят с екзотика вкуса на гостите на ресторанта. Турската кухня пък става част от марката „Меаца". В менюто влизат и традиционните хлябове от южната ни съседка, приготвени в огнища-търнъклъ пиде, лахмаджун и лаваш.
„Тайната е в тестото, в сместа на каймата, в подправките и в техниката на приготвяне", заяви за 24rodopi майсторът Юсеин Мустафа. Дългият му стаж е натрупан в ресторанти в Анталия, Одрин, отварял е заведения с традиционна турска кухня в цяла България, а сега под вещото му ръководство се дава старт и на Меаценската скара.
Лятната градина на „Меаца" събра в петък десетки жители и гости на града, които искаха да опитат новите предложения на ресторанта, а разходката из менюто бе като екзотично приключение на изток.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

14 comments so far,Add yours

  1. Анонимен20/6/14 21:05

    Ашколсун бе хора. Ценоразпис, моля,,,,,,,,,

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен20/6/14 21:47

    kim 21.22 Ti pik ne ceti reklami...ili 24 rodopi...ama vse kusuri namirate, kakvato i novina da e.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен20/6/14 21:56

    Kakvo da pravi coveka zavista go razyajda syalden pred kompyutara nyama pari da pradne moje samo kusuri da namira yazil drugo nisto ne moje

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен20/6/14 21:59

    Super veche shte yadem neshto normalno. Navsyakide dosega samo domuz predlagaha. Bravo momcheta i momicheta i uspeh.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен20/6/14 22:47

    Evet ya ne mutlu size mallesev bizlere cok uzak deerini bilin arkadaslar.artik pis domuz kebapcelere biktik ayda 1 kere yi ama temiz bisey yi tabi onlarda musterinin deerini bilmeli tebrikler ve basarilar

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен20/6/14 22:55

    Готени са и двамата на снимката, не завиждаме, радваме им се, но не можем да си хопнем, защото бяхме 50 кила, а сега сме 70 и няма, как да направим оборот на Меаца, ако разбирате от майтап ще ме разберете правилно, ако не. С ценоразписа си направих шега, че днес с тая КТБ ми е мъчно много. Едни казват едно, други друго...,но това си е мой проблем. Желая ви много посетители да имате. Колкото повече хора, толкова повече пари ще ви паднат в джоба. Чок селям!

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен20/6/14 23:02

    evala ki tutar seni

    ОтговорИзтриване
  8. Aferim eline kesesine bereket basarilar,guzel oldu turk mutvani getirdiler turk kasabasina"Kircaliye",kimin ho$una gitmesse catlasin.

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен21/6/14 00:20

    komentari na turski samo po turskite saitove znaem che ne ste dobre s bulgarskiq no pone si traite togava prostaci takiva

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен21/6/14 17:57

    BULGARIA NAD VSICHKO

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен22/6/14 00:04

    До 00:20 Ако искаме на японски ще пишем тебе ли ще питаме чобан

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен22/6/14 09:00

    22/6/14 00:04 Ако искаш и на ескимоски пиши и пак ще си рая!!!

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен22/6/14 12:04

    Браво на трудолюбивите хора. Нека Бог ви дава щастие и здраве! ! !

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен29/9/15 17:02

    Боже, ама и едно хубаво ястие може да го превърнете в политически въпрос. Но наистина ако желаете и други да узнаят вашето мнение по въпроса , е добре да пишете на български - все пак сме в България. Как беше: в Рим по римски. Не че не можем и на английски да пишем, който и българи и турци знаем, но да го оставим английския за сайтове списвани на анлийски. Иначе, турската кухня е прекрасна, дано им потръгне на хората и да не я побългарят накрая храната. Желая им успех от сърце!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.