Над 3 000 жители на област Кърджали преминаха през ГКПП "Маказа" до 11.00 часа днес, за да плажуват в Мароня, Фанари и другите близки курортни селища, предаде репортер на 24rodopi.com.
Традиционно на пункта в неделя се чака между час и час и половина. "Дошлите на пункта към 8.00 часа чакаха около един час на изход, а тези които пристигнаха след 8.30 часа се наложи да чакат между час и половина и два часа. Отново има много пътуващи румънци, в неделния ден преобладават превозните средства с кърджалийски, хасковски и пловдивски регистрации", заявиха пред 24rodopi.com пътуващи за Гърция.

Очаквайте подробности

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

26 comments so far,Add yours

  1. Анонимен6/7/14 12:30

    Който има пари ще ходи

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен6/7/14 13:26

    ohaaaa:))))
    cyaloto vodno ogledalo e za nas:))))

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен6/7/14 13:49

    Yasayin gardaslarimmmm

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен6/7/14 14:07

    И не се стискaйте поне зa3 евро !!!!!!!

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен6/7/14 14:16

    tazi macka sas stegnaatoto dupe balgarkalie? ako e taka nyakoi da mi dade nomerai?

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен6/7/14 14:43

    Kolko xoro niama da idat na CHerno more.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен6/7/14 18:16

    който няма пари ходи на Фанари :)супер сй е там.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен6/7/14 18:51

    а аз съм вече на морето....

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен6/7/14 19:05

    Hayde na moretoooo

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен6/7/14 20:34

    I nie bqhme edni ot tiya 3 hilqdi vqrvayte mi vodata v Fanari e super 4ista i moreto e plitka 200 metra vlizash navatre,i edna podrobnost bravo na gruckite vlasti idin puten policay ne vidqhme nikade moje da e imalo civini no po putq do makaza nqmashe edna patrulka a kat minahme v bulgarsko do Karjali vidqhme to4no 5 patrulki na putq yasno e oshte 4e jiveem v komunisti4eska darjava

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен6/7/14 21:07

    moderator budi u4tiv i publikuvay komentara mi ili zavijdate 4e Fanari i mnogo tiho i uyutno mqsto

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен6/7/14 21:40

    Прост народ, нищо чудно, че намира тъпото село за върха на сладоледа.Един писал на маймуница, че морето е ...плитка, 200 метра влизаш навАтре...Кое му е хубавото на това бе, вървиш 200 метра, преди да успееш да започнеш да плуваш. Че то локви в България няма ли, ако това ти е критерия за хубаво място? Или смяташ да ползваш плитКАТА море за детски байсен?
    21.07 часа пък и той на маймуница, писал, че модератора завижда че Фанари е много тихо и уютно място, като че ли модераторът е собственик на друго рибарско село на Бяло море, та се пръска от яд, че селските ти труженици ходят на плаж във Фанари, а не в неговото село. Ето, такива ходят във Фанари, кажете ми кое му е хубавото? В събота и неделя е ад по пътя, на пункта, на плажа. Да, морето е чисто, морето е бистро, гърците са учтиви. Само дето дори не се ядосвате, че като отидете на платените шезлонги, хубавите места се дават на гърците, шезлонгите предварително вече са заети с хавлии, метнати от персонала на заведението. Като дойдат познати техни или гърци, махат хавлиите. Като започне навалицата, слагат пред първа линия шезлонги само за млади гъркини и техните приятелчета. Българите се настаняват в десния край, близо до свободната зона и никой не им обръща внимание, ако някой има нужда от допълнителен шезлонг. Ако това на вас ви харесва или не ви пука, проблемът си е ваш, овчедушието - също. Айде, стин игия сас, чок селям на Фанари до следващото стълпотворение в събота или неделя и не забравяйте разбира се, хладилните чанти с бирите и сандвичите!

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен6/7/14 22:04

    21,40 Тези редове сигурно ги пишеш от френската ривиера,където си отишъл тази седмица, а миналата си бил на Фанари........ши.....к.

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен6/7/14 22:07

    И си носят хляб сирене и домати и лигите им текат че не могат и една бира да пият за 5 евро да ама бяхме на почивка в Гърция- жална ни майка!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен6/7/14 22:18

    Не е нужно да съм в момента на Френската Ривиера, за да знам как стоят нещата във Фанари, мой човек. И не ме нападай, не ме познаваш. Коментирай думите ми, а не моята личност. Къде ходя, кога ходя, не е твоя работа. Видял съм двеста и двеста хиляди, не пиша за да се хваля или нападам някого персонално. Коментирам това, което съм видял. Това с многоточието не знам какво означава, само ти си наясно, но ако е шиник, би трябвало да знаеш къде да си го навреш.

    ОтговорИзтриване
  16. Анонимен6/7/14 22:28

    22,18 Подозирам кои си и защо ги пишеш тия провокации и въпреки това ме дразниш много .Две и двеста си видял по телевизията.

    ОтговорИзтриване
  17. Анонимен6/7/14 22:39

    Салам, сирене, домати, кашкавал, бира, сокчета за децата, кока кола менте за жената в хладилната чанта, всички по бански, плажни рокли, къси гащета и тишъртки, едва покриващи бирените кореми, джапанки, повечето мъже с неподрязани нокти на краката, нервни щото чакат по 2 часа на границата, а бирата ще вземе да се стопли преди да стигнат плажа. Мила родна картинка.

    ОтговорИзтриване
  18. Анонимен6/7/14 22:41

    Каквото и да си кажем по добре на Фанари от Главатарски хан на Басеин там е много скъпо

    ОтговорИзтриване
  19. Анонимен6/7/14 22:59

    Е то сравнение между басейн и море не можа да се направи, не е честно дори. Мен никой не е в състояние да ме закара на Главатарски хан за каквото и да е било. На снимка ще гледам басейн и пак няма да отида.

    ОтговорИзтриване
  20. Анонимен6/7/14 23:05

    Bulmaronya, Bulfanari, Bulkeramothi :)))))) jamas! kalos dromos!
    alli vdomada pali ellate edo! :)))) ehume gliki kokini karpuziaaaaaa! gliki peponiaaaaa!

    ОтговорИзтриване
  21. Анонимен7/7/14 00:08

    14.22
    И?Тези,които описваш,не са хора?Иди в Неа Иракли -там такива няма да видиш,щом това те дразни.Хората отиват на море.Това,че се налага да ходят по такъв начин,не мисля,че е по тяхна вина.Може би,ако не живеехме в мизерна държава,нямаше и да ни е такава..............милата родна картинка.
    А на 23.05
    И да не искаш,кокини,ще дойдем.Вашето море е по-близо от нашето-затова.Само за това.А какво имаш и какво не,не ни интересува.Вие как се влачите постоянно при нас,че ви е евтино всичко?Ни бензин остана по бензиностанции,ни стока по магазини.
    Тъй че ,ще идваме.А, спри ни-ако можеш.

    ОтговорИзтриване
  22. Анонимен7/7/14 00:58

    Много сте жалки с тези коментари ! Какво не може да разделите? Всеки сам избира как и къде да прекара свободното си време.
    До 21:40 пишеш така сякаш хората харчат твоите пари, какво толкова се ядосваш? Явно няма нищо смислено в живота ти, че си седнал да пишеш такива глупости и да критикуваш хората!

    ОтговорИзтриване
  23. Анонимен7/7/14 08:47

    Poslednoto napisano mnogome haresa. Koy kideto iska tam da ide!

    ОтговорИзтриване
  24. Анонимен7/7/14 17:15

    Вярно пишат някои че всеки може да ходи където си иска, ама също така не разбирам какво ни натрапват други, че най-хубавото място за плаж е Фанари. Айде холан, сто пъти предпочитам Слънчев бряг.Трябва да сме патриоти и да си харчим парите в нашата страна.

    ОтговорИзтриване
  25. Анонимен7/7/14 17:16

    Че кой мое да спре стадо бе? Вървете, вървете, елините ви чакат с отворени обятия.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.