Пред волейболната мрежа, в спор за първото място при жените от четвърти кръг на Националната първенство по плажен волейбол в Кърджали  ще застанат двойките Кръстева – Докузова и Мишонова – Сланчева. Финалът между най-добрите женски двойки ще се играе от 16 часа на плажния корт в комплекс „Арпезос".  За трето и четвърто място ще спорят другата национална двойка Динова- Ангелова срещу Найденова – Симеонова. 
Полуфиналите и в двата мача завършиха с 2:0, без затруднения за лидерките в първенството.
Пълна доминация на първенството показва кърджалийската школа при мъжете. Полуфиналите бяха изцяло от представителите на града – домакин. Оспорвана ще бъде надпреварата при мъжете. От 12.00 часа започва първият мач между Колев – Митев и Маринов – Латунов. Първите са победители в първите два турнира от Националната верига, в Казанлък и Плевен, а Теодор Маринов спечели златото в Смолян.  Втората ни национална двойка Хаджиев –Раев ще се изправи срещу Станков – Иванов. Победителят от този мач, който ще се играе от 13, 00 ч., ще определи кой ще оспорва лидерството в градът край Арда.
Големият финал при мъжете ще се играе от 17,00 часа.
Допълнено:
След оспорвани мачове, станаха ясни и мъжките двойки, който ще играят на финала на четвъртото издание от Националния турнир по плажен волейбол в Кърджали.  В среща от 17 часа,днес, ще бъде решен крайният победител в турнира. Един срещу друг на пясъчният корт ще се изправят националите на  България Николай Колев/Константин Митев и Кирил Хаджиев/ Делчо Раев.
Мач, достоен за финал изиграха от 12.00 часа Николай Колев/ Константин Митев срещу Теодор Маринов/ Иван Латунов. 45 минути бяха достатъчни, за да приключи мача с 2:0 (23:21;21:19) в полза на двукратните призьори от Националната верига. И в двата гейма двойката Маринов/ Латунов повеждоха в резултата, но след безгрешни отигравания на топката и технични изпълнения пред мрежата на Колев/ Митев, играта бе „обърната”. След успешно изиграна точка от блокаут на Колев, във вторият гейм, финалиста при мъжете бе решен.
За сравнително по-кратко време Кирил Хаджиев/ Делчо Раев взеха и двата гейма от  Тома Станков/ Силвестър Иванов. След силната атака на Делчо Раев и перфектно отиграната  21 –ва точка, мачът приключи 2:0 (21:15; 21:12) в полза на националите. Ще припомним, че Станков/ Иванов  са Европейски шампиони до 22 години за 2013-та.

Снимки: Ангел Карапетков
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.