Националният съвет на БСП утвърди окончателно листата с кандидати за народни представители в 43-то НС за 9-ти МИР Кърджали. „След заседанието мога със задоволство да споделя, че листата на Кърджалийска област беше една от най-безпроблемните в България и бе гласувана единодушно.  Явно балансът между интересите на различните социални групи бе направен както трябва и представителството на  жени, мъже, младежи, етнически общности е съобразен с интересите на нашите избиратели", каза водачът на социалистите Милко Багдасаров. Според него особено внимание заслужават заложените в гражданската квота представители на движението „Русофили", което е сериозен знак за всички избиратели за  отношението на БСП към ставащото в момента в Украйна, Русия и света. 24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

19 comments so far,Add yours

  1. Анонимен27/8/14 14:57

    А защо Назми Мюмюн не е в листата

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен27/8/14 15:06

    Знаеш ли ,. Милко защо е ,,безпроблемна,, листата, защото е безлична и неизбераема! Защото и ,,горе,, -в бсп са отписали. Кърджали от парламента! Само не знам защо ти още не си свалил егото си! Съчини се! Осъзная се! Свърши се!! И повече няма да ни излъжеш! Сбогом!

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен27/8/14 15:10

    Областния трябваше да води листата.

    ОтговорИзтриване
  4. Балансов факс от Амет Доган27/8/14 15:23

    Назми Мюмюн-Водач на листата на БСП в Кърджали !

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен27/8/14 15:45

    Водач на листата в Кърджали ще е Мая Манолова
    Милко става водач на листата в село Лисиците

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен27/8/14 15:46

    15:06 ti nali otdavna izbyaga v gerb za6to se kahari6

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен27/8/14 16:46

    Г-Н БАГДАСАРОВ СЕГА ЩЕ ЖЪНЕТЕ ТОВА КОЕТО ПОСЯХТЕ, А ИМЕННО УГАЖДАНЕТО НА ДПС И ЛИПСАТА НА АДЕКВАТНИ МЕРКИ СРЕЩУ ТОВА КОЕТО НАПРАВИ ГЕРБ КЪРДЖАЛИ ВЪВ ВСИЧКИ ДЪРЖАВНИ УЧРЕЖДЕНИЯ И НАЙ ВЕЧЕ В МВР - ПОРЪЧКИТЕ, КОИТО ИЗПЪЛНЯВАХА. ТРЯБВАШЕ ДА СЕ ДЕЙСТВА ТВЪРДО, НО ИЗГЛЕЖДА, ЧЕ СЛЕД КАТО ДПС И ГЕРБ СЕ РАЗБРАХА ЗАД ГЪРБА НА БСП ТОВА ВКАРВА ПРЪТ В КОЛЕЛАТА НА ПАРТИЯТА ВИ. СЪЖЕЛЯВАМ, НО ПО ТОЗИ НАЧИН ЗАГУБИХТЕ ГЛАСОВЕ, КАКТО МОЯ ТАКА И НА МНОГО МОИ ПОЗНАТИ И РОДНИНИ.
    КОЙ КАКВОТО САМ СИ НАПРАВИ И НАЙ ГОЛЕМИЯ МУ ВРАГ НЕ МОЖЕ ДА МУ ГО НАПРАВИ.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен27/8/14 17:25

    Да си подава оставката като областен лидер, ако не успее да вкара депутат, стига сте лъгали кърджалийци!

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен27/8/14 17:37

    Лустрация на червения баши бозук! Немедлено!

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен27/8/14 18:37

    С кой избиратели се съобразихте Багдасаров? Мен никой не ме е питал или искал мнението ми. Престанете с лъжите си .Видяхме за една година докъде докарахте държавата.Затова ви напускам и преминавам в АБВ в тях виждам истинските социалисти устояващи социалната политика и даващи на всеки да вземе отношение във всяка една сфера.

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен27/8/14 18:39

    Никога вече няма да гласувам за БСП .

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен27/8/14 22:16

    Колко самодоволен е...! Дано си получите заслуженотоооо! Един голям политически шамар!

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен28/8/14 07:36

    По-добрия вариант е АБВ...

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен28/8/14 08:35

    Освен Багдасаров и Николов, другите са неизвестни за кърджалийци. Питайте някой от Солище дали знае кой е Николов - там и него няма да го знаят, щото не е стъпвал из селата на община Кърджали, а само в кирковския район. Освен това за всички в БСП е ясно, че от Кърджали депутат не могат да вкарат - що да има проблеми за листата тогава?

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен28/8/14 10:58

    БСП вън от власта.

    ОтговорИзтриване
  16. Анонимен28/8/14 15:05

    ЗАПОМНЕТЕ БЕ ХОРА ::::::::::::::::::: ВЛАСТТА

    ОтговорИзтриване
  17. Анонимен29/8/14 14:20

    Багдасаров, както винаги много си далече от истината. Не миш-маш от българи, турци, помаци искаме, а листа от професионалисти и уважавани в обществото хора. Пак нека да са българи, турци, помаци! Но "Калинката" търси да подреди "калинки" около себе си! Жалко за БСП-то........

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.