Първата част – тук

„Лютви Местан ще бъде водач и в Кърджали, и в Хасково. Щом държи Айхан Етем да стане депутат, да го пишат на пето място. Хем да стегне младежките организации и да донесе повече гласове, хем и Местан, ако толкова държи на него, да стане депутат от Хасково, а петото място да се окаже депутатско", коментира „масата на Доган и Местан" в „Марая Толеранс".
„Айхан Етем е ученик на Камен Костадинов, който ще води във Враца, но втори ще е Айхан. Могат и двамата да влязат от Враца", разсъждава депесарят и тутакси бива атакуван от другите четирима.
Нямало как това да стане, във Враца единия мандат бил случаен на миналите избори, този път другите партии щели да бъдат по-активни, и как „дори Ботев щял да слезе от Вола, за да гласува, но Камен щял да остане без турски мандат във „Враца".
Всеки от петимата има какво да каже за шефа на фондация „Толерантност", който има амбицията да стане народен представител – от родното му село Бойно през студентската скамейка във Велико Търново, до появата му в централата на ДПС. „Масата" постига консенсус, че Етем ще бъде вписан в „десятката", но „на ръба на влизането и малкото недостигане".
№2 пак е за Ердинч Хайрулла – провокираме ние.
Ако Доган и Местан повторят подреждането от предишните избори, ще стане – отговаря „масата". Бившият кмет на Момчилград, бизнесменът Мустафа Ахмед и бившият парламентарен секретар на земеделското министерство и бивш лидер на МДПС Салиха Емин са най-честно спряганите имена за местата след Лютви Местан.
„Няма логика да има драстични промени. Една година е малко време да се разкрият възможностите, Доган и Местан ще дадат шанс на Ердинч и Мустафа", категоричен е депесарят.
Фаворит за дамската квота е Салиха Емин, но силни позиции имат и момчилградчанките Мукаддес Налбант и Емине Гюлестан. Един от бизнесмените пък е на мнение, че Елисавета Кехайова също може да попадне в „десятката".
Шабанали Ахмед е като футболно дерби за „масата на Борисов и Местан". И петимата приемат, че това е големият „Х" на тези избори. Ще стане ли депутат председателят на Висшия мюсюлмански съвет или.. язък за многото номинации, които той получи в Кърджалийско. „Доган вече е взел решение, но търси най-силните аргументи пред националния предизборен щаб. Мнението на Местан е малко по-различно, но той ще подкрепи Доган", твърди често пътуващият до Германия е обратно. Подкрепя го „айлякът", а двамата дълго и убедително обясняват как тази кандидатура се следи от Анкара до Брюксел, как ще влияе на броя на идващите на Курбан Байрам в началото на октомври, как ще се отрази и на разрешените килограми за внос на Капъ куле на курбанско месо, на инвестициите на ТИКА и т. н., и т. н.
Щом „масата на Борисов и Местан" знае толкова много, какво ли е в главата на почетния председател на ДПС и на лидера на Движението.
„Ремзи Осман няма да бъде на избираемо място, но за да не отиде водач на Реформаторите в Кърджали, ДПС ще обяви листата си в късния следобед на 2 септември, малко преди РИК да спре да приема кандидат-депутатски листи", казва „айлякът".
"Според 24rodopi.com листата ще бъде подредена по следния начин:
1. Лютви Местан;
2. Ердинч Хайрулла;
3. Шабанали Ахмед;
4. Мустафа Ахмед;
5. Салиха Емин;
6.Айхан Етем;
7. Мукаддес Налбант;
8. Ремзи Осман;
9. Муса Юсуф.",
провокираме пак "масата на Борисов и Местан".
24rodopi.com
(Следва)
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

20 comments so far,Add yours

  1. Анонимен25/8/14 10:00

    :( пак ли КРАДЦИ

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен25/8/14 10:06

    Някой ще каже ли какво се случва от една седмица с въдушните ни коридори ?Какво , от къде за къде преминават така ... направо раздират небето .......

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен25/8/14 10:10

    Масата е забравила да коментира Ерол Мехмед!

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен25/8/14 10:12

    Пак Бойко, Доган и Станишев ще си назначат "НАРОДНИ"представители! Изборите определят само размера на "порцията", с която всеки от тях ще разполага.ДЕМОКРАЦИЯ...ВЛАСТ НА НАРОДА...СВОБОДА...РАВЕНСТВО...БРАТСТВО...Да МЕЧТА...но не е неосъществима! И не могат да ни я отнемат нито с Б.ухалки ,нито със С.ърп да ни я отрежат!!!

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен25/8/14 10:15

    КОЙ започва плюенето?

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен25/8/14 10:30

    Я не се взимайте на толкова сериозно!!! Един плюе, а другия си мисли, че дъжд вали!

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен25/8/14 10:45

    omriznaha ni nomerata na agentite

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен25/8/14 10:48

    Картите на подреждане свършиха хихихихи ще има пак, но на следващите избори, а кога ще са те това зависи от народа айайайййй голяма блъсканица бе бсп,дпс,герб,атака...,явно има много още недоядено, дайте след изборите и нещо и ние да се подсладим, че яко огладняхме през последните няколко години, а що не и през всички 25 г. ахахахаха след Господе на земята да им кажеш на лапачите, че не всичко е пари на този свят и че всички хора по света трябва да са наядени, а не да гледаме недохранени бебета, младежи без работа, стари хора с нищожни пенсии...Бог дано се смели над бедните, а богатите не искам и да помисля за тях. Те явно грабят мночко, а не с шепите. Оправия няма и няма да има в тая малка бг!!!

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен25/8/14 10:54

    Заради Ерол един от масата може да увисне и да продължава да коментира следващите 4 години в Марая.

    ОтговорИзтриване
  10. Еманоела25/8/14 11:31

    Последна дума при подреждането на листите имат Реджеб от село Лисиците и инж Илиев от Чам дере

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен25/8/14 12:15

    Аз и семейството ми ще гласуваме за Корман Исмаилов !

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен25/8/14 12:53

    Господата ако вземат да се обединят в издигането на България ще печелят много повече от сега.Ако вземат да оправят всичко, да въведат РЕД и ЗАКОН, ако цялата система заработи всеки ще е доволен.Да вземат другите страни в ЕС.България е много богата страна.. щом до сега не са изчерпали ресусрите смятайте :)
    п.с Надявам се, че господата управляващи спят спокойно !

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен26/8/14 07:17

    samo boklysi v tova dypese!!!

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен26/8/14 12:32

    SCHABANALI HODJATA NEMOJE DA OTPADNE OT SPISIKA,TIY KATO GOLEMIYA PREZIDENT HODJA IM NAREDIL .INCE LOSCHO SE PISCHE ZA DPS.WIDYAHTE KAKWO SE SLUCI SIS DERIBEYA AHMED AGATA .GRUG LIDER NA DPS PREDLOJI.OPASEN E PREZIDENT HODJATA NA R.TUR-A.

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен26/8/14 14:46

    Към 25.08.2014г. 10.54ч. Ерол е дълък като топола ,но от тополата материал не става.Той не става и за сегашната му работа, камоли за депутат. Той за 16 год. работа в общината не направи нищо за хората,затова бастуна трябва да започва да мисли реално за обществото,противен случай никой няма да го търпи.

    ОтговорИзтриване
  16. Анонимен26/8/14 15:11

    Към 26.08.2014г. 14.46ч. не само това ,за него се коментира ,че цял работен ден гледал по интернета, забранете за хората до 18 год. - сайтове.

    ОтговорИзтриване
  17. Анонимен26/8/14 17:38

    kak mogat pak dase podigravat s na6te veliki patrioti,6tial botev da sleze ot vola za izborite,ebati naglosta,dago duha atatiurk togava

    ОтговорИзтриване
  18. Анонимен26/8/14 20:59

    Към бг турци - бюлетина № 9 - млад човек, на 34 г. от МДПС, Джем Байрактар
    Изберете Джем, няма да сгрешитееееееееееее

    ОтговорИзтриване
  19. Анонимен26/8/14 23:50

    С тъмните очила ли е Джем?

    ОтговорИзтриване
  20. Анонимен28/8/14 01:46

    И българи и турци нека знаят, че ДПС е създадено на 4 януари 1990 година от Държавна сигурност за да държат турското етническо малцинство под контрол. От тогава (как без разрешението на ДС може да се създаде партия на етническа основа в края на 1989-началото на 1990 г.) та чак досега Държавна (политическа) Сигурност управлява и служи на българските национални интереси. Затова и Волен Сидеров лесно кандиса да е с ДПС, а е известно,че в началото на деведесетте той е разнасял листовки на ДПС- докато е бил главен редактор на вестник "Демокрация". Лично проф. Антонина Желязкова, която е един от най-изтъкнатите балканисти е заявявала как е прибрала Ахмед Доган от затвора за да го закарат в предаването "Панорама"- края на 1989 година за да успокои страстите на българските турци. ДС реди и пирамидата на управление в ДПС. Вижте ЦОБ на ДПС- всички до един излезнаха с картончета към ДС, че са агентурни доносници. Какво по-голямо доказателство, че работят за националната сигурност (100 % от Централно оперативно бюро на ДПС е съставено от бивши агенти на ДС)

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.