34-годишният бизнесмен Трандафил Ангелов Величков ще води кандидат-депутатската листа на „Алтернатива за Българско Възраждане" (АБВ) в Кърджали, съобщиха за 24rodopi.com от партията на Георги Първанов.
Величков е завършил „Финанси и кредит" в Украйна, специализирал е и „политически мениджмънт и маркетинг". В момента е председател на Институт за младежка политика. Бил е в националния съвет на младежката формация на БСП.
В понеделник АБВ ще представи другите от листата.
24rodopi.com
На снимките:
Трендафил Величков
Заседават кърджалийските лидери на АБВ
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

23 comments so far,Add yours

  1. Анонимен24/8/14 21:07

    багдасаров ни предаде много лошо, червените в кърджали сме зад АБВ

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен24/8/14 21:21

    твапак всичко плешиво в тая даржава.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен24/8/14 22:30

    21:21І в умна глава коса не стои. не сте ли чели в дебелите книги, че това са най-умните хора

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен24/8/14 23:19

    Ние пак ше си пуснем за Корман Исмаилов

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен25/8/14 05:35

    Вярно и Айнщайн е бил плешок

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен25/8/14 07:50

    Може ли да ни кажете с какво се занимава този "бизнесмен"? Знаете ли какво означава думата БИЗНЕСМЕН ,за да я използвате за щяло и нещяло? Какво произвежда този човек , на колко хора осигурява хляба , къде му е фирмата? Аман от комунистически недоразумения. Заради такива бизнесмени държавата фалира.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен25/8/14 08:15

    Щом всички лаят срещу ГЕРБ,значи там е истината.Страхът предизвиква тези звуци и при кучето и при хората.Така,че умната.Избора е ГЕРБ или АБВ.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен25/8/14 09:32

    Млад,успял българин и само на 34 :)
    В България е така... :)

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен25/8/14 10:45

    И от къде е родом от кои е?

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен25/8/14 11:04

    Биографията моля на този младеж. За адв. Милушева ми е ясно всичко, като бял ден. За нея с двете ръце бих гласувала, защото зная рода й. Скромно семейство са, а за този младеж, ако някой го познава нека пише нещичко за него, но истината и само истината, а не глупости и неверности. Ако пише нещо невярно по-добре да спре с драсканиците. Външност има. Красавец е. Ако го избираме за манекен ще гласуваме. Но гласуваме за депутат....айде чакаме подробности. Не задкулисието. Не желаем след като бъде избран даден депутат и започнат старата песен на нов глас един срещу друг да си изкарват кирливите ризи...

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен25/8/14 11:41

    Да не е от родата на С.Ангелов.... А????

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен25/8/14 12:18

    ........ABE TIPATSİ VİE DA NE STE PAYTARİ DA GLEDATE RODATA GLEDAYTE GLEDAYTE VİE RODATA VİE DOKATO GLEDATE RODATA ŞTE HVANETE NA KOÇA TAŞ.TSİTE SAMO V KIRDJALİ GLEDAT RODATA İ ZATOVA SA GLADNİ.....XA XA XA...

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен25/8/14 12:55

    12:18І Опровержение, моля?!!!??? Аз съм от друг град, но съм омъжена в Кърджали. Не е вярно, че в големите градове не гледат родата, всичко се гледа. Щом не искаш да ти гледат родителите ти, къде си завършил гимназия и т.н. и т.н. не се кандидатирайте бе хора. Например: Ако баща му е убил милиционер, как е...Познавам ..., които бяха в затвора...не ми се пише, а и друг случай в града. Бях на работа в държавно учреждение, затова ще бъде точна, но със заобиколки. Дано не се досети мюсюлманката. Един баща беше изнасилил собствената си дъщеря. Майка й през цялото време в съда упрекваше дъщеря си, а защитаваше съпруга си. Осъдиха го на 7-седем години ефективно да изтърпи наказанието т.е. в затвора...Същата тази дъщеря се омъжи в Кърджали, роди момиче. Разведе се. На изнасиленото момиче дъщеря й работи в престижно училище, преподавател е по английски език...И ако същата се кандидатира от дпс, аз първо ще пиша за този случай. А сега дъщерята-изнасилвачката в друг град Х гледа майка си и баща си/изнасилвача...Говорих с нея, аз ако съм...немам думи. Много ми е ясно дали пак продължава дъщерята с баща сииии, а внучето е туккккккккк - преподавател по английски език...айайай И много подобни случаи знам. Може би, защото много знам, затова детето ми е без работа, с висшО, от 7(седем) години, но карай да върви...има Бог, дано се смили над детето ми...ходи винаги на църква, набожен е, което ми харесва, а и много работи, които не одобрявам в него, станал е нервак, непрекъснато в къщи за това се говори. Че един нерв умре ли няма заместител..Здраве да е, както пее в песента моята любимка Тони Дачева...Ето, с такъв материал, деца на пиендета, назначени по банки от дпс в Х. Завършили са социална дейност, къде е социална дейност, къде е банково дело...Тя майката непрекъснато говореше по махлата, че не й върви математиката, а к`во стана, стана...Не завиждам, а само казвам. Доганчо, не всички красиви български стават за всичко, за едно стават, но за другооооо, но и той е прав важното да почнат работа, а кой не се е научил. Практиката учи, а другите Доганчо ги хвърли на кучетата да ги ядат. Има възмездие за всичко, дано да съм жива и след време да ти кажа някои истини в очите дпс. А те не са никак малко...??????? Жалко за изгубената моя младост, жалко за изгубената младост на някои кадърни млади момчета и момичета. Продължавайте с вашето - роднини, братя, сестри. То по-добре да се върне Татовото време. При него поне имаше работа за куци и сакати, а сега младите кибик по кафенетата, по цял ден се лигавят на едно кафе и искате икономиката да тръгне, с едно кафе няма как, а и ние родителите сме на хляб и лук. Ееееееееее прав си е Славчо Трифонов, е па нема такава държава.

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен25/8/14 12:56

    Всичко трябва да се знае от Игла до Конец. А който не желае, прав му пъТттттттттт

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен25/8/14 13:11

    до 12:55
    цяла поема написа и нищо не каза .
    сега те питам. от къде е родом кое село и от кой род.
    ха сега напиши кратко и ясно за да разберем.

    ОтговорИзтриване
  16. Анонимен25/8/14 15:40

    Искаме всичко да знаем за този младеж горе на снимката...

    ОтговорИзтриване
  17. Анонимен25/8/14 15:41

    Фасул с Дуди

    ОтговорИзтриване
  18. Ти от кои си25/8/14 22:15

    И вълците сити, и агнетата цели, а на овчаря - вечна му памет.

    ОтговорИзтриване
  19. zafer erturk-zdravko serbezov26/8/14 09:40

    Какво е АБВ или как може да тълкуваме.
    Tova e теорията превърната в практика.
    КОМУНИСТ КРАДЕ ОТ КОМУНИСТ.

    ОтговорИзтриване
  20. Анонимен26/8/14 10:21

    На глупава плевня покрив не му трябва

    ОтговорИзтриване
  21. Анонимен27/8/14 12:51

    кой е той г-н Величков нека се представи на обществеността

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.