На 9-ти септември „БСП Лява България" в Кърджали ще даде официално старт на предизборната си кампания, съобщиха от пресцентъра на коалицията.
От 17.30 часа пред паметника на Адалберт Антонов - Малчика (до бившия Младежки дом ) ще се отбележат 1 година от отварянето на ГКПП „Маказа-Нимфея" и 70 години от победата над фашизма, поясниха от БСП Лява България". Ще бъде представена цялата листа на Левицата за  9-ти МИР – Кърджали, която се води от Милко Багдасаров. Втори в листата е представителят на гражданската квота Бисер Николов, който в качеството си на областен управител преряза лентата на граничния пункт на 9 септември 2013 година.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

15 comments so far,Add yours

  1. Анонимен9/9/14 08:43

    " 70 години от победата над фашизма". А кога ще победят "КРЕТЕНИЗМА" ,заселил се в съзнанието им и има ли още кретени ,които да им вярват ?????
    ПРОСТ НАРОД - СЛАБА ДЪРЖАВА !

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен9/9/14 08:52

    На 09.09.44 година обирджиите на мандри и кошари присвояват властта в Република България и крадците идват на власт.Днес честваме най голямата кражба в историята на България,а именно кражбата на властта!

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен9/9/14 09:04

    da be otvarqneto na makaza prisvoqvat si 4ujdi raboti ne biva taka

    ОтговорИзтриване
  4. Реджеб от с.Лисиците9/9/14 09:12

    Всички комунисти в Сибир !

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен9/9/14 09:30

    Наглия червен башибозук да има чалъм да затворят пак Маказа и да правят социализам на момента ще го сторят. Няма по антибългарска политика от тази на комундетата.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен9/9/14 10:07

    На дата 9.09.1944г е извършен преврат и законната власт в България е свалена с участието на рубладжиите. България се превръща в Задунайская Губерния. Следват опустошителните години за България.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен9/9/14 10:10

    Аман от герберски тролове, които пишат заучени фрази, без дори да знаят какво означават. Абе, пръдльовци, я дайте конкретни данни с какво точно вас ви ощети 9 септември преди 70 години или и вие имате прадЕдовци, "убити" като този на вожда ви Тиквата?

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен9/9/14 11:00

    9 СЕПТЕМВРИ/ИЗГУБЕНАТА БЪЛГАРИЯ!
    10:10І ти имаш право да обиждаш ББ, а ние нямаме право да си кажем мнението си. Така ли е! Много ви здраве от Дядо Господ. Какво да кажат близките на убитите след 1944 г. ...яд ме хваща. А и сега червените пак сте на власт. Все вие сте прави,..,спрете се бе хора. Нека каже г-жа Анастасия Мозер БЗНС "Никола Петков"...убити, вкарвани в затворите, умирали са в затворите, изселвали са цели семейства по различни региони, само и само да не са на едно място, а децата им на убитите, репресирани през соца...Който иска да си празнува. Ощетените нямаме нужда от този празник. Дълбок поклон на всички убити след 1944 г. ..

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен9/9/14 11:02

    Комунизма бил такъв-онакъв, ама България имаше една от най-силните икономики в Европа /визирам по-малките страни/. Имаше работа за всички и всеки. Получаваха се малко пари, но стигаха за всичко. Толкова лошо било преди 10-ти ноември, че всеки си е купувал апартаменти, строели са си къщи, в селата е имало работа във всяко ТКЗС. Идете в някое село да разберете какво е разруха.
    До 8.52 - Ей до това ни докараха демократите - разруха и бягство от родината. Най-големия обир е след 10-ти ноември, когато забогатяха назначените милионери и мутряги!

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен9/9/14 12:29

    Както казваш другарко Веске Тодорова, да си пожелаем пак в България да дойде девети септември и да управляваме нови 45 години.

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен9/9/14 12:32

    Празнува и горското в крумовград.познайте защо

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен9/9/14 13:10

    11:02 ей тъпак защо като България е имала една от най силните икономики заплатите бяха по 40 долара(3 лева за 1 долар),защото мръсната червена сган ги крадеше и сега баба ти взема 120 лева пенсия,а внуците на крадливите комунисти са милионери.Тъпак с тъпака ти.

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен9/9/14 14:17

    Ще празнуваме празника си на 5/10/14 заедно с Бойко Борисов!

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен9/9/14 14:27

    Оп, оп, оп, чакайте малко....от къде на къде си присвоявате заслуга за отваряне то на маказа....?! НЕКА ДА УТОЧНИМ- МАКАЗА СЕ ОТВОРИ НЕ БЛАГОДАРЕНИЕ НА вас (с малка буква разбира се), А ВЪПРЕКИ ВАС.....!!! И да припомним също на късопаметните и невежите, че и влизането на България в ЕС и НАТО е не благодарение на вас (вие тогава управлявахте с ндсв и дпс), а въпреки вас! Нямате никаква заслуга за това- дойде ли ваше управление- после една петилетка поне няма излизане от батака, за да си върнем международното доверие и да се върнем поне до предишното на вас ниво( заеми, спиране на европроекти, отваряне на безсмислени и паразитни работни места и т.н. и т.н.) Посочете поне една реформа която сте започнали, да не говорим да сте довършили?! С вас само тъпчем на едно место, нищо друго. Само, че вашите поразии излизат наяве в следващото управление, което трябва да ви плаща резила(естествено от джоба на всички нас)

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен9/9/14 20:30

    Da e chestiti na.
    Dps.Bsp.Gerberchetata i na drugite.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.