"Неждет Мензир ми беше като втори баща. Загубих рано баща ми и животът ме срещна с него. Това е човек, който е направил толкова много за българо-турските отношения, колкото много малко от тези, които се наричат патриоти", заяви лидерът на Народна партия „Свобода и достойнство" Корман Исмаилов в предаването "Събуди се" по "Нова телевизия".
Реформаторът Корман Исмаилов отговори на отправените от Валери Симеонов обвинения. Както вече 24rodopi.com писа, духът на най-успелия ардинец, покойния Неждет Мензир, клати коалицията „ГЕРБ-Реформаторски блок-АБВ-Патриотичен фронт".
"Има ли връзка между Корман Якубов Исмаилов и лицето Неждет Мензир - бивш директор на службите за сигурност в Истанбул, бивш министър на транспорта, човек на службите? С този човек през 2005 Корман Исмаилов е имал фирмени отношения", заяви лидерът на НФСБ и съпредседател на Патриотичния фронт (ПФ) Валери Симеонов. Той назова номер на фирмено дело и уточни, че Исмаилов е прехвърлял дружествени дялове на Мензир.
Корман Исмаилов обясни, че се запознал с Мензир, когато той пристигнал у нас като консултант на голяма инфраструктурна компания в енергетиката. Както вече 24rodopi.com писа, Неждет Мензир беше един от държавниците в Турция, който настояваше да се построи водносиловата каскада „Горна Арда".
Исмаилов похвали покойния вече Мензир, като освен, че аплодира политическата му кариера в югоизточната ни съседка, подчерта, че всеки човек в Турция над 35-40-годишна възраст го познава по име. Той потвърди още, че преди години двамата са имали бизнес взаимоотношения, но в това нямало нищо смущаващо.
Бившият транспортен министър на Турция Неджет Мензир, чийто корен е от махала Мензиллер край Ардино, почина на 67-годишна възраст в началото на февруари 2012 година. Мензир беше и началник на всички полицейски управления в Истанбул.
24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

8 comments so far,Add yours

  1. Анонимен29/11/14 10:14

    "НЯМАЛО НИЩО СМУЩАВАЩО" !!!!!!!!! ХАЙДЕ ДЕ !!!!!!!!!

    ОтговорИзтриване
  2. зафер ертюрк-здравко сербезов29/11/14 10:38

    Нищо ново под слънцето.
    И корманчо излезе човек на службите.
    Хубавото е че е като син на мензир.
    Сега следва въпросът.
    Кой поръча отделиането на дал чо от дпс, според мен турските служби.
    Кой кандърдиса дал чо това е кормамчо.
    Кормамее от хора със много като бащи хайр няма.


    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен29/11/14 10:49

    Nali i Dogan ti beshe vtori basta? Ti may iskash vseki vtori da ti bide vtori bashta?

    ОтговорИзтриване
  4. любопитко29/11/14 13:46

    корман чо хората вече не са шарани бе чоджум

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен29/11/14 18:34

    Чудя се как ще реагира Турция,ако някой техен политик има фирма с главния секретар на МВР в България???

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен29/11/14 20:07

    Бе той казваше , че и Доган му е втори баща. Много бащи , много нещо на тоя турски предател!!!

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен29/11/14 22:40

    Как, бе, Корманчо, чедо, да "няма нищо смущаващо"? Ми от Недждет Мензир бяха пропищяли всички, които не бяха фашисти и ислямджии в Турско през 90-те и по-късно.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен30/11/14 13:04

    Korman e istinski tur4in zashtitavasht pravata na turcite ne e kato tiya ot DPS koito ne znayat edna molitva i mislqt horata samo kato glasopodavateli i nishto drugo

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.