Студентка от Кърджали спечели целогодишен абонамент за най-четените вестници в региона – „24х7 Родопи" и „Родопи voice". Тя даде верен отговор на загадката „Чудовище или съкровище?" в броя на „Родопи voice" от 7 ноември, и то без да е стъпвала на мястото от снимката. Беше направила логична връзка с публикация в един от следващите броеве на вестника.
И читател на 24rodopi.com ще получи годишен абонамент за 2015-та за вестниците, ако познае кое е това място.

Това на снимката е страшно място, според някои. Другите го намират за красиво. При всички положения, когато научите верния отговор, ще бъдете подтикнати към дискусия. Образно казано, тук има „чудовище", а далновидните вече са открили „съкровище"…
Местното население, което живее в близост до водната шир, е постигнало консенсус: Да позволим да съществува, защото не само не ни застрашава, но и ни носи дивиденти…
Внимание! Важното е да знаете, че не става дума за езерата край Фанари, както предполагат повечето участници в играта.

Познайте кое е това място и спечелете годишен абонамент за най-четените вестници в Родопите.
Към отговора добавете телефонния си номер, като заличите последните две цифри.
Можете да ни пишете и на електронната поща на редакцията – rodopivoiсe_bg@abv.bg
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

3 comments so far,Add yours

  1. Анонимен9/12/14 08:38

    язовир Ивайловград
    0 897 435 7ХХ

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен9/12/14 08:44

    Ксиролимнис в Северна Гърция. Със сигурност.
    0 888 92 73 ххх

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен9/12/14 10:30

    Лох нес - Шотландия - 0886 49 50 XX

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.