„В петък мина трансплантацията на Тина. Сега е моментът да се молим с всички сили всичко да е наред и да се справи с това изпитание. Нека Господ е с нея и я закриля! Всички сме с теб, скъпа! Ти само бъди силна, знаем че ще се справиш с това! Обичаме те много!", заявиха инициаторите на групата във Фейсбук „Да помогнем на Тина".
Както вече 24rodopi.com писа, за лечението на 29-годишната майка на две деца бяха събрани 71 930 евро, като кърджалийци
мощно подкрепиха благотворителната кампания.
Тина бе герой на предаването „Предай нататък" по Бтв в съботната вечер. Водещата Наталия Симеонова обеща да "врече" двама души във вечна вярност. Това са 29-годишната родом от Кърджали Тина и съпругът й Мариан.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

12 comments so far,Add yours

  1. Анонимен6/12/14 21:50

    Не те познавам лично но искренно ти желая Късмет.
    Бог да те пази!

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен6/12/14 21:55

    Тина, в момента гледам предаването "Предай нататък" по БТВ с Наталия.Явно, че предаването е на запис... Дано всичко да е наред.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен6/12/14 21:57

    Успех и нека господ да е с теб.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен6/12/14 22:03

    Наталия благодаря, че те има. Много си мила. А на Тина желаем много здраве, за да може да си гледа децата си...

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен6/12/14 22:31

    Господ е голям Тина!От сърце ти желая бързо възстановяване и завръщане при любимите си и обичани хора!Георгиева Момчилград

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен6/12/14 23:01

    Тина, гледах ви! Такава обич, такова разкошно семейство!!! Господ е с вас! Няма да ви раздели толкова рано! Вярвам го още от самото начало! Моля се с всички твои близки и приятели, момиче! ТИНА ТИ ПОБЕДИ!!!

    ОтговорИзтриване
  7. Благодарим ви мили приятели познати и непознати аз Съм съпругат на Тина радвам се че има такава огромна подкрепа благодаря ви добри хора.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен7/12/14 14:40

    Много хубави хора. Не Ви познавам, но само като ви гледах ми изпълнихте душата. От сърце Ви пожелавам много късмет и сили. Вярвам, че всичко ще бъде наред. Вие сте прекрасни!!

    ОтговорИзтриване
  9. Този коментар бе премахнат от автора.

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен7/12/14 21:52

    Vseki den se molia za Tinka na gospod

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен8/12/14 08:59

    Желая от все сърце бързо възстановяване на тази млада, усмихната и всеотдайна майка. Бог да ви пази! Светли празници! Моля, ако има все още активна сметка, искам инфо.

    ОтговорИзтриване
  12. на Тина и нейното семейство пожелавам ЗДРАВЕ,ЩАСТИЕ И МНОГО ЛЮБОВ !
    МНОГО Е МЛАДА И МНОГО Й СА МАЛКИ ДЕЦАТА !ДАНО ИМАТ КЪСМЕТ ДА РАСТАТ И РАДВАТ МАМА И ТАТИ !

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.