„Оставете Беширов да работи за своя град, за хората, за Неделинска община, за България!". Това казва на „висок глас" по-голямата част от населението на родопската община, се чете в поздравлението на общинските служители по повод 60-годишнината на кмета Стоян Беширов, съобщават колегите от 24smolian.com и всекидневника „Родопи Смолян". Поздравлението е публикувано на сайта на местната администрация. Служителите пожелават на градоначалника „да устои на бурите", които бушуват около него.
Припомняме, че Беширов бе задържан, като срещу него бе повдигнато обвинение в извършване на престъпления по служба, а от прокуратурата поискаха той да бъде отстранен от служба. Кметът е обвинен за това, че в периода от 01.01.2012 г. до 24.10.2014 г. в Неделино, при условията на продължавано престъпление, като извършител, не е изпълнил и е нарушил служебните си задължения, произтичащи от Закона за обществените поръчки, и с това е ощетил общинския бюджет в размер на 902 465 лв. Четири са обществените поръчки, които са причинили имуществени и неимуществени вреди на община Неделино от страна на кмета. И в четирите случая действията на Беширов са облагодетелствали трети лица, посочват от прокуратурата.
„Искаме да знаете, че ние сме с Вас, стоим твърдо зад Вас и ненавиждаме също, колкото и Вие предателите, които се опитаха да спрат нашето движение напред в името и за разцвета на нашето родно Неделино. Вярваме, че това няма да им се отдаде, защото сме заедно, защото истината е на наша страна", посочват служителите на общината в поздравлението си към кмета.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

5 comments so far,Add yours

  1. Анонимен3/12/14 21:29

    мхм и един мармот завива шоколад ....................

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен4/12/14 01:10

    da jiveiat kradzite,tai 6a 6te se opraim,molia ne gi sadete.

    ОтговорИзтриване
  3. Салимехмед4/12/14 08:40

    Абе тези АТАКИСТИ по-глупави са били отколкото ги мислех.Демек, който е подал сигнала за далаверите на вожда им е предател според тях.

    ОтговорИзтриване
  4. real time4/12/14 12:06

    „Искаме да знаете, че ние сме с Вас, стоим твърдо зад Вас'' ,...... АМА И ВИЕ ЯДЕТЕ ОТ ТАЗИ ПИТА, Е?!?!?! КАК СТЕ ПОПАДНАЛИ НА ТАКИВА ПОСТОВЕ, ИНТЕРЕСНО !

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен4/12/14 20:57

    Един честен, скромен, трудолюбив човек! Стотинка не е взел човека ни от държавата, ни от човек! За беширов става въпрос! Той е чист кът сълза!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.