ДПС извади списък „255 души уволнени от новата власт", който предизвика бурни дебати в Народното събрание. 8 % от изританите по политически причини са в Кърджалийско, най-много са в земеделските служби и в сферата на горите, поясниха за 24rodopi.com народни представители.
ДПС излезе с декларация за уволнените, които според партията, са жертва на политическа репресия. Декларацията беше прочетена от народния представител и заместник-председател на ПГ на ДПС Станислав Анастасов. „Преди Нова година парламентарната група на ДПС обяви, че стартира жив летопис на политическата репресия", припомни той.
„Български граждани, които имат необходимия, ценз, опит имат само една единствена вина, припознати са като близки до ДПС. Брутално уволнените са жертва на репресията на две партии – Патриотичния фронт и Реформаторския блок. За по-малко от месец още 30 души са уволнени, от общо 255", посочи Анастасов и подчерта, че ДПС няма назначени кадри без образование.
Той прочете и имената на някои, които според ДПС са уволнени по политически причини.
„Ще продължим с изчитането им следващата седмица", увери Анастасов.
„Колкото и образование да имат хората, когато нямат необходимия стаж, увисваш като паяк във въздуха", това пък каза Цвета Караянчева, депутат от ГЕРБ по време на редовното пленарно заседание на Народното събрание в отговор на Станислав Анастасов от ДПС, който обвини ГЕРБ за това, че за първите месеци от управлението е сменила множество професионалисти намиращи се на ключови позиции, заради партийната си принадлежност. От думите на Цвета Караянчева, стана ясно, че за четири месеца на управлението на ДПС, БСП и „Атака" са уволнени 24 души от Бургас, от София област 101 души и още много от различните краища на страната. Цвета Караянчева посочи, че уволненият от тройната коалиция директор на ВиК Стара Загора, който е член на БСП, а назначен от кмета Живко Тодоров, а след това е уволнен от управлението на ДПС, БСП и „Атака". Според нея изгонените членове на ГЕРБ, по време на предишното правителство на БСП, ДПС и „Атака" са Асим Адемов с 20 години стаж, Вили Цветкова от бюрото по труда, която е доказана професионалистка. „Това са хора доказали своя професионален опит, а не са с купени дипломи", коментира Караянчева.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

48 comments so far,Add yours

  1. Анонимен21/1/15 13:12

    Уволнените Ми ,са по добри от уволнените Ви...... смешници.Народа умря от глад и имигрира,те се замерят с мръсотия.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен21/1/15 13:22

    Хак Ви е да почистят до последно,научете се как се прави политика.И какво събрахте хайка от криминалисти каналджии и хора дето не може името си да каже а е лидер на партия.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен21/1/15 13:32

    Не отстъпвайте г-жо Караянчева, вие поне сте от тук и живяхте тук, знаете колко репресивна политика е водена към некадърните им кадри, дори от по висше ниво.
    Не се делете на партии, поне сега бъдете БЪЛГАРИ, защото иначе сме загубени, не слушайте външните наблюдатели и дипломате. Нека си гледат техните държави, до сега България не се е месила във вътрешна политика на друга държава, нека и те не се месят.
    Нима при тях всичко е на ред???? или защото не го тръбят на ляво и на дясно като мазния и корумпиран Местан и кликата му - доносници и верни поданици на Турция.
    До сега България не е навредила на ничия страна, само е теглила.
    Сега е момента без страх да устоите на напъна им дружно ГЕРБ, ПФ, РБ и ако желаят другите лицемери АВВ, БСП и т.н.........
    Докажете, че сте достойни избраници.
    Така ще спечелите само уважение и симпатии от бедния народ (не етнос) и ще запазите целостта на България, извоювана с много кръв, болка и страдание от хора които много отдавана не са на този свят

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен21/1/15 13:33

    Ami DPS kato uvolnyavashe prez 90te godini
    Nikoy ne se jalvashe.To si e normalno vseki tarsi doveren personal.ha kolay gelsin.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен21/1/15 13:41

    Агент Павел защо не покаже списъка с 12 555 роми, българи , помаци , турци и арменци които не са били назначени на работа ,само защото не са били членове на ДПС

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен21/1/15 13:42

    Цветанке, вярваш ли си? А вярно ли е, че Борисов не иска да те вижда и всъщност Борисов се вижда с Местан по-честото отколкото с теб.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен21/1/15 13:47

    Уволнени в земеделието и горите - ами най-много фесове с купени дипломи и абсолютни некадърници бяха назначени именно там и още са там.Тъй че гербаджийската метла да увеличи оборотите.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен21/1/15 14:10

    До кога ще чакаме заповед за освобождаването на Радослав Боев-слона на Женда и Илия Минчев-фурнаджийската лопата.

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен21/1/15 14:18

    Цвете чистете до девето коляно както правиха БСП и ДПС когато бяха на власт макар и не спечелили избори. .И гледайте да не пропусни те някой. А като спечелят избори и дойдат на власт нека и те направят същото. Но и най-простият човек разбира че няма да е скоро. Успех Цвете и смело напред.Вярва ме във вас! ГЕРБ е нашето бъдеще и на децата ни!

    ОтговорИзтриване
  10. zafer erturk-zdravko serbezov21/1/15 14:20

    Аферим мадам чичек или гаргаянчева.
    По нищо не отстъпваш на догачовата банда.
    както е казал древният
    Зафериус.
    Всички Български Граждани живяли по доганово време ще отидат в рая.

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен21/1/15 14:28

    метла ти трябва за къщата ,

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен21/1/15 14:33

    Цветке,недей да рониш крокодилски сълзи и да ни баламосвош.Кажи на турците,във "ВиК"колко турци остави преди и сега,колко са семействата българи гербери дори от соца и са като свински черва свързани-баща,майка,дъщеря,зет,сотанак и кръвен твой роднина шофьора и дъщеря му?Знам изкопчиите там са турци.До кога ти и такива като теб ще смятат турците за балъци........?

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен21/1/15 15:02

    A maja na Karaqncheva s kakva diploma e !

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен21/1/15 15:05

    Браво на Караянчева. 90 % от турските каадри са с купени дипломи. Преди да станат на постове макар че и понастоящем не могат да четат и говорят инженерите са с дипломи купени от Габрово а другите от Благоеевград -право. Смешници. Вън от власта и постовете които са срам за наас българитге.

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен21/1/15 15:20

    Чичек досущ догановски ишлер. Нищо ново под слънцето!

    ОтговорИзтриване
  16. Анонимен21/1/15 15:47

    Aло защо не пускате коментарите

    ОтговорИзтриване
  17. Анонимен21/1/15 15:48

    Защо не махнете Радослав Боев от Женда, Манев го махнаха отдавна от Държавното лесничейство в Кърджали . Те и двамата бяха назначени като герберски кадри, но оцеляха и при БСП-то. Махнето го час по скро.

    ОтговорИзтриване
  18. Анонимен21/1/15 15:52

    Чакам да пуснете коментара.

    ОтговорИзтриване
  19. Анонимен21/1/15 15:56

    Г-жа Караянчева много се "пали" на тема кадруване.
    Изглежда, че това е основната й дейност.

    ОтговорИзтриване
  20. Анонимен21/1/15 15:58

    Мачкай Цвете! Мачкай червения башибозук. Изчисти Кърджали от тези червени кърлежи, пиещи народната кръв!

    ОтговорИзтриване
  21. Анонимен21/1/15 16:19

    Цвета тъпчи червените гниди и техните производни. Ние от Кирковско сме с теб. Махай червените и нагли комунета от всички нива.

    ОтговорИзтриване
  22. Анонимен21/1/15 16:25

    13:32 Местан и кликата му били верни на Турция ХА ХА ХА,те са верни на бкп ,май забравяте ,че Ердоган когато дойде на официално посещение в България подмина фалшивите праваджии и отказа да разговаря с тях.Опозицията в Турция критикуваше Ердоган,че нее осъдил атентата срещу Доган и по този начин искал да кажее ''Така ти се пада''

    ОтговорИзтриване
  23. Анонимен21/1/15 16:39

    Do 21/1/15 15:05 Незнам колко си българин но внимавай какво пишеш относно турците
    ВНИМАВАЙ

    ОтговорИзтриване
  24. Анонимен21/1/15 16:51

    Цвете ако не махнеш "радо шишаркатта" от женда не се надявай на гласове от Черноочене. Mъжко дупе един път се е....е не забравяй!

    ОтговорИзтриване
  25. Анонимен21/1/15 17:10

    Абе,16.19,вий пък с кого не сте,бе?
    Е,смениха ви директора на гимназията в Кирково.Честито."Голям професионалист" ви сложиха за директор.От Чакалово го изгониха,сега на вас .То нали Младенов беше от ваште-все суперкадри да ви изпращат.Хай,наздраве.

    ОтговорИзтриване
  26. Анонимен21/1/15 17:27

    Г-жа Караянчева,това ли са сериозните кадри на ГЕРБ в Кирково?Л.Моллов осъден за престъпление от общ характер с вляла в сила присъда,Есат провалелсе политик заиграл с всички партии,Илия Минчев - по- голяв депесар и от най върлия депесар,впрягания за началник на РПУ Кирково - протеже на В.Манев,с който от сега са почнали да начертават линията за обща политика.Всичк това се вижда от кирковчаните.

    ОтговорИзтриване
  27. Анонимен21/1/15 18:30

    Караянчева,струва ми се че за сетен път демонстрираш двойни стандарти,между впрочем типично в гербаджийски стил.Защо нищо не казваш за твоя тлъст и миризлив съсед,и вярно протеже Ники Чанев.Колко стаж има това природно-интелектуално недоразумение?Не забравяй че сме малък град,и всичко се знае.Защо махна Димчо Димитров,въпроса е риторичен?Защото той беше служител с дълъг стаж и познания,но имаше един недостатък,знаеше повече от това недоразумение Чанев,но не беше толкова послушен,че да изпълнява наказателните "гербаджийски мисии" спрямо "неприятелските" фирми в града.Това говедо е също с купена диплома,но е протежирано изцяло от вашата партия.Другата твое "попадение" е черната харпия Янчина /шефката на Н.О.И./.Тази неграмотна особа създаде такъв нетърпим климат в институцията,че отделните служители не могат да се гледат един с друг,а това веднага рефлектира върху качественото обслужване на клиентите.Но ти знаеш какво правиш.Знам че всичко си го планирала с цел институциите да са винаги във взривоопасен режим,за да е необходима твоята "драгоценна" намеса.Какво да коментираме Данчето Гочева/фонд Земеделие/ и другия герберски сопол Славчо /Веикански/.Всичките ви назначения биха били определени като комични,ако не беше зависимоста на кърджалийци от чудовищната наглост с която толелирате агресивната простащина и липса на професионализъм на вашите кадри.

    ОтговорИзтриване
  28. Анонимен21/1/15 18:38

    Обръщам се към смешните палячовци,които апелират към мачкане на "червените".Абе лайнари прости,вие не знаете ли че гербаджийската пасмина е по червена и от Б.К.П..Ама е нормално,то целия ви електоарат е само от простаци,копие на вашия лидер.Не забравяйте крилатата фраза с която се обърна към вас,когато беше дошъл да си види раята."Аз съм прост и вие сте прости,и за това се разбираме".Халал да ви е тоя простак,вие си го избрахте.

    ОтговорИзтриване
  29. Анонимен21/1/15 18:56

    ГЕРБ какво ще стане с тези,който са продали дипломите.Те са невинни защото са българи(извинявам се нямам нищо към тях)

    ОтговорИзтриване
  30. Анонимен21/1/15 19:40

    герб станахте за посмешище цвето същата си като станишев и като местан така че недей да ревеш

    ОтговорИзтриване
  31. Анонимен21/1/15 19:40

    18:30 точно казано,особено Янчина е нетърпима.

    ОтговорИзтриване
  32. Анонимен21/1/15 19:52

    един дол дренки....
    смешници...

    ОтговорИзтриване
  33. Анонимен21/1/15 20:00

    „Колкото и образование да имат хората, когато нямат необходимия стаж, увисваш като паяк във въздуха", това пък каза Цвета Караянчева" - ААА, ЯСНО, КАРАЯНЧЕВА,ТИ ЗАТОВА ТРЕПЕРИШ НАД ГОЧЕВА, ЗЪЛВА ТИ Е ТАЗИ КАТЕГОРИЯ. СТРАХ ТЕ ДА НЕ УВИСНЕ ПОДОБНО ПАЯКА, НЪЛ ТЪЙ?

    ОтговорИзтриване
  34. Анонимен21/1/15 20:01

    Segae redna gorsko stopanstvo gr.djebel Erol .sledvastiya tisesi daznaes Nikoy nete iskat od kolegolite tisi znaes vinata niyama smisil date podsestam isled tebe seima spoki

    ОтговорИзтриване
  35. Анонимен21/1/15 20:06

    Янчина е еталон за ниска култура и селяндурщина.Че и е с огромно самочувствие.Няма и елементарни обноски на средно възпитан човек.Тия гербаджии къде ги намират такива "звезди",умът ми не го побира.

    ОтговорИзтриване
  36. Анонимен21/1/15 20:10

    Интересно ми е,кога ще дойде и реда на Димитър Димитров,тая герберска проститутка,да го върнат като шеф на офис-К-ли.С тоя тлъстак Чанев, ще са си лика -прилика.Цирка ще е пълен.

    ОтговорИзтриване
  37. Анонимен21/1/15 20:12

    От Местана искаме работни места, а не възродителни процеси, а сега друго двадесет и пет измисли, били репресирани.
    Караянчева ви е трън в очите. Къде по-напред да огрее женичката. На кого да угоди. Няма работни места. Къде бяха 25 г. БСП-ДПС-Атака...??? Сега Герб ви е виновен, че няма инвестиции, няма достатъчно работни места. Престанете, че като ви чета ставате смешни. Оплачете се на арменският поп, ако щете неме работа не само за млади, но и за всички останали без работа. Кой,кой,кой е виновен. Помислете и ни пишете. Аз за себе си отговор имам, но искам да чуя и вашият ...Цяла книга може да се напише през тия години на преход. Знаем всичко, но от нас да мине. Сега сте гракнали като някои гарвани срещу Цвета. Да, има пропуски, но нима ако дойде някой друг ще се справи по-добре от нея. Да, ама не. Б.Борисов знае кого да избере. Правилно е постъпил. Цвета си е Цвета. Образована, красива, възпитана, ...

    ОтговорИзтриване
  38. Анонимен21/1/15 20:23

    Жива да не бях, всичко се знае в нашия град...Направо съм безмълвен. Оставете кадърните хора да работят, какво значение има на коя партия симпатизират. ГЕРБ се държат по-зле отколкото БКП на времето. Цвета, много те харесвам, бъди малко по-умна и по-находчива. Грижи се за всички в района и няма да имаш цена!

    ОтговорИзтриване
  39. Анонимен21/1/15 20:36

    Много ми е интересно какво ти харесва тая селска пръчка,с манталитет на квартална скандалджийка-простачка.Тя няма интелект и на дребна кокошка.На елементарните гербаджии им харесва когато я гледат така наперена и устремена към всяка просташка изцепка.Заседнала е на трибуната на Народното събрание като петел на торище и сипе глупост след глупост,та чак гребена и става мораво червен.

    ОтговорИзтриване
  40. Анонимен21/1/15 20:41

    Цвилят, бягат като коне и огън бълват в словата си! Ранен в сърцето е червения башибозук! Кървави сълзи рони и пак проклина. Това е пътя!

    Затова: Мачкай Цвете, мачкай червения башибозук в кюшето е сврян и трепери!

    ОтговорИзтриване
  41. Анонимен21/1/15 20:56

    Към 20:12.Явно ти са много ниски критериите за образована,красива,възпитана.Стандартите ти са от каменната ера.Вземи се в ръце,прочети някоя книжка и тогава давай квалификации.Тя е типичен пещерен човек,поставен в полу-цивилизована среда.

    ОтговорИзтриване
  42. ЧИЧО МАНЧО21/1/15 21:18

    21/1/15 20:41, 21/1/15 15:58 СА ПИСАНИ ОТ ЕДИН И СЪЩ ГЕРБЕРСКИ ЦИРЕЙ. НОМАДЪТ ОГНЯН ИВАНОВ. НЕ ОСТАНА ПАРТИЯ, В КОЯТО КЪРЛЕЖЪТ ДА НЕ СЕ Е ВПИЛ И СМУЧЕ, И СМУЧЕ.
    А, ПРОПО, КОГАТО ГЕРБ НЕ Е НА ВЛАСТ ЯРОСТНО РЕВЕ, ЧЕ ДОСЕГА НЕ МУ Е РАЗРЕШАВАНО ДА РАЗГЪРНЕ СВОЯ ЗАКЪРНЯЛ ПРОФЕСИОНАЛЕН ПОТЕНЦИАЛ. ВСЪЩНОСТ ТРУДОВИТЕ МУ НАПЪНИТЕ СЕ СВЕЖДАТ ДО ЦЕЛОДНЕВНО ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ

    ОтговорИзтриване
  43. Анонимен21/1/15 22:48

    Karayanceva, Yancina, Goceva, sa vse oshte dishashti greshki na prirodata , habyashti naprazno vazduh , te sa prokleti rezultati na prokleti roditeli

    ОтговорИзтриване
  44. Анонимен22/1/15 09:00

    Янчина направи най-смешния и просташки конкурс за юрисконулт в НОИ. С моя приятел се явихме имаше и още няколко кандидати/-ки но този който спечели конкурса пред нас нямаше една врата която да не посети и от там се чуваше много ясно: "Хайде колега къде се изгуби очакваме те да започнеш пак при нас...." Такава простотия няма. Защо правиш конкурс мари Янчинче ми назначи си го този твой възлюбен "мъжага с голяма тояга", да не се излагаме поне да си губим времето да идваме на най наглия конкурс до сега който съм участвал...

    ОтговорИзтриване
  45. Анонимен22/1/15 15:13

    Ей, 22/1/15 09:00, оставете Янчина на мира! Тя е в майчинство от ноември миналата година! Конкурса не е направен от нея - толкова ви е непроверена информацията............, че нямам думи!!! Само знаете да плюете. Какво като е минавал от врата на врата? Щом е работил там, значи познава естеството на работата и няма тепърва да се учи!

    ОтговорИзтриване
  46. Анонимен23/1/15 22:38

    255 е малка бройка. Миналото лято Ахмед Юсеин се похвали, че са уредили 4 000 човека със служба. Значи остава още 3745. Sozde HOH alcaklari hepsi disariya...

    ОтговорИзтриване
  47. Анонимен24/1/15 09:46

    лицата с купени дипломи да бъдат арестувани и прати в затвора както му е реда. Защото професионализъм не се прави с партийна книжка а с реални професионални знания.

    ОтговорИзтриване
  48. Анонимен24/1/15 14:50

    Герджилов боклук нещастен не пиши глупости затвора те зове

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.