„Не съм огорчена. Погнусена съм от несръчния опит на БСП-Кърджали да ме очерни като монтира портрета ми на плакат /барабар с четирима депутати от ДПС/ и ме изкара гробокопач на българския народ, заради гласуваните от парламента 16 млрда дълг". Това обяви народният представител от ГЕРБ Цвета Караянчева след като от Общинския съвет на БСП в Кърджали разпространиха постера.
„Разочарована съм и от охотата, с която някои медии, лепнаха на страниците си самодейно изработения от социалистите некролог. Но това е друга тема. В крайна сметка, всеки има право на лош вкус. Жалко е. Страната ни има нужда от модерна лява партия, но явно в лицето на БСП няма да я получи. Защото столетницата нищо старо не е забравила и нищо ново не е научила. Ратификацията на дълга не е прищявка на мнозинството, а единственият възможен начин
България да си стъпи на краката и да не фалира след злополучното управление на кабинета „Орешарски", който щедро раздаваше милиони за устойчив растеж на регионите, за стадиони в Гулийка и магистрали в Сполука. Тогава левицата блажено кротуваше, а Станишев раболепно се целуваше с Местан. Сега манипулирате хората и отчаяно търсите изход от политическото безвремие, в което сте изпаднали, с акции в стил ДПО „Септемврийче". Г-да социалисти, времената, когато непослушните ученици ги викаха в Комсомолската стая „да им дърпат ушите" под портрета на вожда и учителя Георги Димитров, са отминали безвъзвратно. Вие и вашите аркадаши от ДПС прахосахте на зелено въпросните 16 млрд. Сега леете крокодилски сълзи и ме товарите с грехове, които не съм извършила. Аз нямам обща снимка с Лютви Местан. Не си пия кафето с него.  Не съм избрана с гласовете на ДПС. Не съм на хранилка в „Лафка". Разбирам безсилието ви. Идват избори, а симпатизантите ви са раздвоени. Като Михал Мишкоед, дето се чудел на кого да вярва – на огледалото или на хорските приказки. Не печатайте позиви, не изглеждат професионално. Намерете си друго ръкоделие. По-екзактно не мога да ви го кажа!", се казва още в официалната позиция на Цвета Караянчева.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

39 comments so far,Add yours

  1. Анонимен27/2/15 14:00

    16 милиарда ли са изхарчили..цвете гърците три дена празнуват спасението от съчанлиите..и нациолен празник го обявили.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен27/2/15 14:14

    Че защо да няма стадион в Гулийка,все пак там живеят само цигани(тоест депесари).

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен27/2/15 14:16

    Мачкай Цвете, Мачкай червения башибозук! Изкарай им кирливите ризи на показ! Кърджали сме с теб!

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен27/2/15 14:18

    Хайде сега, игрището в Гулийка ви накара да теглите 16 милиарда дълг. В Кърджали те живеят балумурници!!!

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен27/2/15 14:19

    Реже като с бръснач! Точно в десетката и право в целта.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен27/2/15 14:24

    Г-жо Караянчева мисля, че е под Вашето достойнство да сте в обяснителен режим на БСП и ДПС които са едно цяло. По големи двуличници, а повечето от тях кариеристи,корумпирани,некадърници та и ДОНОСТНИЦИ НА ДС НЕ ПОЗНАВАМЕ.
    Трън си им в очите защото им бъркаш по ......... с много дебел....

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен27/2/15 14:47

    Цвете, ти да не си Боко, че да имаш правото да пиеш кафе с Местан

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен27/2/15 14:57

    Ще цитирам един беловлас зам. председател на Народното събрание , и настоящ клиент на прокуратурата: "БОЛИ ЛИ , БОЛИ ЛИ!?!?"
    Боли го червения башибозук, та губи почвата под краката си. Народа вижда кой какво прави за него.
    Заблудените червени бабички се топят ли топят ....

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен27/2/15 14:57

    На този плакат са пропуснали и АБВ -то . Иначе много си е хубав и верен плаката . Право в десетката и то в центъра на десетката . На Цветето Караянчева честито членство в клуба на милионерите . Да живей , живей труда ! Горчиво с ДПС и АБВ ....и с всички останали гласували за военния заем .

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен27/2/15 15:05

    Цвето, прекалено си малка хамсийка, от която нищо и не зависи за да си на хранилка в "Лафка" и да си пиеш кафето с Местан. На теб ти нареждат, нямаш избор ще слушкаш, защото си на Борисов за пълнеж.
    Айде бе, не си избрана с гласовете на ДПС, че и нагло лъжеш.

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен27/2/15 15:09

    Реджеп от с. Лисиците нама ли да каже нищо по темата?

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен27/2/15 15:24

    До 14.16
    Господине( Госпожо) , ако сте на успокоителни - вземайте си ги редовно ,защото явно Ви се отразява пагубно тяхното непиене. Това с башибузука вече го разбрахме. Сменете плочата ...Или хапчетата...

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен27/2/15 15:28

    И ТИ ЛИ ИСКАШ КАФЕ МОЖЕ ,С МЕНЕ,С УДОВОЛСТВИЕ И НЕ САМО КАФЕ И ВИНО БОНДЖУК

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен27/2/15 15:30

    VQRVAYTE IM NA NA6ITE POLITICI I GLADNI 6TE OSTANEM.
    ZAMINAVAM ZA 4UJBINA V KRAQ NA MESECA ZAEDNO S CQLOTO MI SEMEYSTVO
    A OSTAVA6TITE V BG BOG DA VIE NA POMO6T

    Дания - 58 640 евро годишно;
    Германия - 42 316 евро годишно;
    Белгия – 43 400 евро годишно;
    Люксембург - 49 316 евро годишно;
    Холандия – 45 215 евро годишно;
    Финландия – 40 000 евро годишно;
    Швеция – 40 000 евро годишно;
    Румъния – 5 891 евро годишно;
    Литва – 6 735 евро годишно;
    Латвия – 8 596 евро годишно;
    Естония – 9 712 евро годишно;
    България е с най-ниска стойност- 4 395 евро.



    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен27/2/15 15:36

    Мачкай Цвете, Мачкай червения башибозук! Изкарай им кирливите ризи на показ! ДПС и АБВ сме с теб!

    ОтговорИзтриване
  16. Анонимен27/2/15 15:39

    СМЕШНА СИ ЦВЕТО, СМЕШНА СИ!

    ОтговорИзтриване
  17. Анонимен27/2/15 16:09

    „Честито българи! С любезната подкрепа на АБВ и нежна целувка от ДПС
    Коя е истинската коалиция в това безумие?
    За истинската коалиция ГЕРБ-ДПС се знае от много време. Само наивници до сега отказваха да видят този очевиден факт. И ГЕРБ и ДПС играят театър, че са противници. Но вече няколко пъти, при вземане на фатални за България решения, те гласуват заедно, ДПС подкрепя ГЕРБ, Местан отново се целува с Борисов. Надявам се днес вече да не са останали наивници, днес вече не бива да има илюзии. Националните предатели са в стихията си.
    Нека си припомним фактите:
    Договорът с банките-дилъри бе подписан от министър Горанов на 6 февруари. Това всъщност е негов личен договор. Все едно няма Правителство, няма Министър председател, няма Парламент.
    За какво са тези пари? За бракувани самолети от САЩ? За финансиране на командния център и натовските танкове в България срещу Русия? За саниране на панелните блокове в Столипиново, Пловдив? За купуване на още мутренски фирми, които да купуват гласове и да плашат избирателите на предстоящите местни избори?
    Надявам се този план на Бойко Борисов и неговите господари от ДПС да не успее. .

    ОтговорИзтриване
  18. Анонимен27/2/15 16:18

    вече ми се повръща от тия политически игри...всичко се прави само за париии.. пари и пак пари....ама защо се подигравате с народа ..и душата ще си продадете за власт и пари..

    ОтговорИзтриване
  19. Анонимен27/2/15 16:19

    Цвете , хубавицо герберска , и ти като др. първанов - който през 1994 г. ревеше по площадите на Кърджали , че " ще пратя ДПС НА ПОЛИТИЧЕСКОТО БУНИЩЕ НА БЪЛГАРИЯ " , а след това ДВА ПЪТИ СТАНА ПРЕЗИДЕНТ НА РБ с РЕШАВАЩИЯ ГЛАС на ДПС - РЕВЕШЕ срещу ДПС , а сега сте ЗАЕДНО НА МЕДЕН МЕСЕЦ !!!! К, во ста,а Цвете , с острия пламък в очите и непоколебимия вятър в косите Цвете !!! Дали те гръм удари , пари ли те затрупаха Цвете , или две нощи в една се сляха ! Жалко , много жалко ! Толкоз хора отново излъгани в РБ !!! На това дето го направихте с гласуването за теглене на 16 милиарда заем му се вика ГЕНОЦИД ! Срам и позор за вас и всички останали подкрепили ГЕНОЦИДА НАД ОСТАНАЛИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД !

    ОтговорИзтриване
  20. Анонимен27/2/15 16:34

    Управлението на Герб накара 55-годишни да хукнат на гурбет за високи пенсии.А младежите отдавна се разпиляха та БСПто и ГЕРБ са едно и също кенеф.

    ОтговорИзтриване
  21. Анонимен27/2/15 16:56

    Мачкай Цвете, Мачкай червения башибозук! Изкарай им кирливите ризи на показ! Реформаторите сме с теб!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен27/2/15 18:28

      реформаторите са гола вода без постове и подкрепяте цвета всичките ва направи на маймуни....циркаджийска...без цигулка играете

      Изтриване
  22. Анонимен27/2/15 17:31

    Значи от Реджеб и червения башибозук не може да се отървем

    ОтговорИзтриване
  23. Анонимен27/2/15 18:08

    16:56 КЕНЕФ НЕ ГОВОРИ ОТ ИМЕТО НА РЕФОРМАТОРИТЕ

    ОтговорИзтриване
  24. Анонимен27/2/15 18:21

    Цвете ашколсун! Ама едно ми кажи защо още не сте махнали всички червени олигофрени от държавните службички а и не само държавни??? Защо още ги коткате? Спомни си как постъпи Момата и компания през 2013г когато влезе в коалиция с съчмата и чалмата......)

    ОтговорИзтриване
  25. Анонимен27/2/15 18:32

    Ало, с башибузука. Кога стана от реформаторите? Нали тази сутрин беше от ГЕРБ?

    ОтговорИзтриване
  26. Анонимен27/2/15 19:38

    Лицемерието на тая калинка няма край. Правителството на Орешарски за година унищожило България хахахха. Госпожа анти-комунистката завършила рабфак. Цвете, помним кои завършваха рабфак. Едно че бяха винаги така да се каже една идея по-червени и друго, че бяха една идея по-ограничени та не можеха да влезнат с изпит.
    Първия ви мандат окрадохте резерва оставен ви. Сега вече резерв няма и теглите заеми и то огромни заеми. Добре че Орешарски управлява една година и малко позакърпи финансите, борсите тръгнаха, растежа се ускори, бизнеса се успокой, но с помощта на външни недоброжелатели на България и българския народ отново ви реанимираха и стадото ви избра да го довършите и доограбите.

    ОтговорИзтриване
  27. Анонимен27/2/15 19:50

    Този с "башибозука"личи ясно,че е на яка хранилка в ГЕРБ.Много е елементарен!

    ОтговорИзтриване
  28. Анонимен27/2/15 20:07

    Хора, правете деца, защото някой трябва да плаща тия милиарди!

    ОтговорИзтриване
  29. Анонимен27/2/15 22:20

    Госпожо Цветке,ти наистина стана гробокопач на народа ,заедно с останалите 160 депутати,които гласувахте тези 16 милиарда.Ти никога не направи нищо за благото на обикновените хора,защото си така устроена.Само пиар акции и безпрекословно изпълнение на задачите на командира.Какво ми говориш против ДПС-на тия приказки никой не вярва.Падна ни в очите.Не ти вярваме.

    ОтговорИзтриване
  30. Анонимен27/2/15 22:51

    Ей, оная, кудкудякащата, дето раздаваш Горановки...къде са ми Орешарките от вашия мандат, маааааааа?!

    ОтговорИзтриване
  31. Анонимен28/2/15 08:12

    Цвета не се бавете.Махаите ,уволняваите всички комунета от от всички нива. Отървете ни от червената напаст за винаги.

    ОтговорИзтриване
  32. Анонимен28/2/15 19:58

    eй,16.56,педал шибан,оцапал целият вестник с дебилоидни коментари

    ОтговорИзтриване
  33. Анонимен28/2/15 21:38

    Ахх цвете цвете България е в дефицит от 2008 година насам, след като твойта парнийка пoе властта, ако го познаваш тия работи ги разправяй на АСЕН ХРИСТОВ

    ОтговорИзтриване
  34. Анонимен28/2/15 21:50

    АСЕН ХПИСТОВ ЛИ КАЗА ЦВЕТЕ

    ОтговорИзтриване
  35. Анонимен28/2/15 22:11

    Г-ЖО КАРАЯНЧЕВА, АЬЗ СЕ ПОДПИСАХ ЗА ТВОЯ ОСВОБОДИТЕЛ ГЕН. В. ДЕЛОВ. ВЗЕМИ МЕ НА РАБОТА И МЕН. ОБЕЩАВАМ ТИ, ЧЕ КЪРДЖАЛИТО Е 'ОСВОБОДЕН' А НЕ 'ЗАВЛАДЯН' ПРЕЗ 1913Г. МЕРСАЖ.

    ОтговорИзтриване
  36. Анонимен28/2/15 23:05

    караянчева га яде гифтета с Ходжата убаво беше а, а сега го мана чувекът, па мой и да не си го манал, та кой ша ти праи мангизите от ДГС Местанли, Кемала нема толкоз акъл, Енвер ага много пий, а Айхан е аут, та пак Оджата трябва да ва оправя.

    ОтговорИзтриване
  37. Анонимен1/3/15 21:14

    За заблудените кърджалийци - Цвета си е на хранилка към бизнеса на ДПС още преди да стане депутат. Що забравихте към коя фирма беше и с каква кола се движеше?Тоя политически театър - на други! ДПС има най -много файда от нея , че си мобилизира електората, и тя - своите бездарници. Уговорката е направена в Хасково от бившия й шеф!!!

    ОтговорИзтриване
  38. Анонимен1/3/15 23:38

    лицемерка, вън от политиката

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.