„Свлачището в Рани лист пак се активизира, земята се цепи вече само на 10 метра от домовете ни", алармираха пред 24rodopi.com жители на кърджалийското село. Те са притеснени, че цяла една улица може да бъде „погълната", като най-застрашени са 7 къщи.
Проблемът е от три години, споделиха местните. Предишното активиране на свлачището било в първите дни на май 2014 година.
„Ако улицата тръгне надолу, тонове пръст ще се свлекат на пътя за Стремци и Перперикон", предупредиха жителите на Рани лист.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

7 comments so far,Add yours

  1. Анонимен19/3/15 19:13

    demontiraite domovete i gi montiraite na novi mesta. premestvane na domovete i na horata na drugo miasto. prazno ima v RBG mnoooogo i po-hubavi mesta ima.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен19/3/15 22:11

    Ti taka li pravis be bokluk

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен19/3/15 22:18

    до 19,30 лайнар!

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен19/3/15 22:24

    Да пази Господ!
    Дано се размине...

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен19/3/15 22:32

    Лилито, къде е ?
    Направете нещо за тия хора, бе, ...
    Кмете, къде си ?
    Лошо !!!

    ОтговорИзтриване
  6. жител на Рани лист20/3/15 08:17

    Някои работи в тая държава не стават с добро, вижте и състоянието на пътя Кърджали-Рани лист. Не мислите ли че ние сами да накараме институците да се събудият например като затворим пътя преминаване на МПС.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен20/3/15 10:05

    одобрявай си компетент тъп

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.