Жената пасяла крава, можела е да предотврати насилието над детето


Комшийка на 8-годишната Джансер С. е можела да предотврати бруталното изнасилване на детето. Тя последна е видяла как момиченцето тръгва с Осман О., но нищо в поведението му не я е усъмнило, че умствено изостаналият й съселянин може да посегне по такъв начин на детето. Буквално минути преди зверския акт, А.Х. седяла заедно с Джансер на пейка в парка в Калоянци, където жената пасяла кравата си. Детето се върнало от училище и след като се преоблякло, заедно със съседката започнало да чака майка си. Тогава към тях приближил 40-годишният Осман, казвайки на краварката, че търси бащата на Джансер. Тогава тя направила грешката да му посочи, че той не си е у дома, а работи в къщата на техен съселянин. Мъжът казал на Джансер да тръгне с него, като той ще я заведе при баща й…Съседката не реагирала по никакъв начин.
Няколко часа по-късно, цялото село бе вдигнато на крак, за да издирва детето, а пред местната кръчма, окървавеният след акта Осман признал, че е изнасилил момиченцето.
Както първи писа 24rodopi.com писа, гнусното престъпление бе извършено на 2 октомври м.г. в гориста местност край кърджалийското село Калоянци. Същата вечер Осман попадна в ареста на полицията, където се намираше местен активист на политическа формация, на когото разказа какво се е случило на брега на яз. „Кърджали".
40-годишният мъж завел детето там и го накарал да седне, след което извадил нож и го заплашил, че ще го заколи. Започнал да души непълнолетната, като от страх тя се „престорила на умряла", както твърди момиченцето по-късно пред разследващите. Той свалил дрехите й и извършил полов акт, предизвиквайки тежки разкъсвания по гениталиите на детето.
Няколко месеца по-късно Осман бе осъден на 8 години затвор при строг режим. Прокуратурата в Кърджали поиска наказание от 18 години. Магистратите обаче дадоха 12-годишна присъда, която бе редуцирана с 1/3 заради направените самопризнания от извършителя и гледането на делото по съкратената процедура.
„Ще обжалваме присъдата. Искаме най-голямото наказание от 20 години", заяви веднага след съдебното заседание пастрокът на детето Искрен Банков. Адвокатът на Джансер - Димитър Димитров, също потвърди, че обсъждат възможност да поискат максималното наказание на втора инстанция.
Майката на Джансер-Мария, обяви, че ще иска обезщетение от 200 000 лева. Изнасилвачът Осман Осман е роден на 23 октомври 1975 г. в Кърджали. Той е семеен. Има начално образование. Работи в яйцеферма в Перперек. Няма противообществени прояви с изключение на една регистрация за кражба.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

7 comments so far,Add yours

  1. Анонимен19/3/15 20:10

    На такива "ИДИОТИ" До животен затвор или Растрел на 100%, ако неса променят закон-те тия щеги има винаги;!!!!

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен19/3/15 20:18

    Osman yidinmi şimdi yanlamayı,ah bide 35 lik,kesikse .hoşuna giderse bde tadı.istersin her gün ya......

    ОтговорИзтриване
  3. китка:19/3/15 22:14

    Адвокатът на подсъдимия се казва Мустафа Хасан, един от най-добрите юристи...

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен20/3/15 09:20

    Izrod DOLEN DA PUKNES DANO

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен20/3/15 16:17

    ahh tazi komsiyka da ya vzemat dyavolite.

    ОтговорИзтриване
  6. Thank you for the information it conveys min very beneficial once, awaited his latest article.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.