След като само преди няколко дни разпределителят Георги Топалов, възпитаник на кърджалийската волейболна школа, и неговият отбор „Биг Банк Тарту" станаха шампиони в Шенкер лигата - първенството по волейбол на Естония и Латвия, вървят към нов успех. „Биг" вече поведоха с две победи 3-0 и 3-1 в полуфиналната си серия като гости и домакини на „ТТУ-Талин" в първенството на Естония. Играе се до 3 победи.
За бившия състезател на „Левски Волей" тази година се очертава повече от успешна - шампионска титла, добро представяне в евротурнирите и възможност за още една титла.
През миналия сезон българина остави отлични впечатления с играта си в шведското първенство в отбора на Тиерп Волей.
В българското първенство Георги е печелил Купата на България и е бронзов медалист от Суперлигата.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

4 comments so far,Add yours

  1. Анонимен31/3/15 10:04

    kvo go pishete toq maloumnik postoqnno ?! na kogo mu pukaa za nego bashta mu i bez tva postoqnno kadeto otide i razpravq na vsichki kolko bil velik . BANANAAAAA PASTI DA QDEEEEEEEEEEE, predatel i neblagodarnik

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен31/3/15 11:27

    Кво общо има победата на момчето с баща му. а знае ли се, може да се е метнал на дядо си, Що не. Браво, Момче! Бъди жив, здрав,щастлив и все така да ни радваш.`````
    От непознат гражданин.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен31/3/15 11:30

    И моят син да беше като него и аз щях да се хваля на ляво и на дясно, но не е...амсалак такъв. злобата няма да ви напусне като ви чета никога. Как може за това мило същество, а що не красиво да се плюе. Явно, че на някои хора не може да им се угоди. Вина нямаме ние четящите във форума. То се вижда. Браво, сладур! Жив и здрав бъди! Прави каквото трябва, а да става каквото ще!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.