Премиерът Бойко Борисов прие радушно поканата за традиционния курбан и събор в ардинското село Падина на 3-ти май в неделя, съобщиха Асен Кичуков от Националната конфедерация на тютюнопроизводителите.
В Падина всяка година се отбелязва това събитие, свързано с плодородието и берекета на всички български граждани, поясниха от конфедерацията.
„Приемам да дойда, искам да се насладя на родопското гостоприемство и да почетем заедно това събитие от календара на региона, само трябва да се запозная с програмата си за седмицата", заявил Борисов пред Асен Кичуков, Румен Минчев и Живко Желев от Националната асоциация на тютюнопроизводителите в България. Те подарили на премиера картина на Стария мост в Свиленград, за да свързва събитието по откриването на новата пречиствателна станция в града.
Борисов бе в Свиленград в неделя преди обяд. По-късно той се срещна с животновъди в Чифлик и посети скалния град Перперикон.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

9 comments so far,Add yours

  1. Анонимен27/4/15 09:47

    Вие само това правите .Наслаждавате се на гостоприемството на хората от Родопите , и после забравяте за тях .

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен27/4/15 10:38

    И Реджеб е поканен курбана е от него

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен27/4/15 11:48

    На всяка манджа бакпулвер! АДМИНА, ПРЕКАЛЯВАШ С ТОЗИ РЕДЖЕБ ОТ ЛИСИЦИТЕ, НЕ СИ ИНТЕРЕСЕН, ДОСАДЕН СИ!

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен27/4/15 11:52

    Иди Бойко, иди в Падина, чакат те! Погни и там червения башибозук, спаси родопчаните! Дълга те зове!

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен27/4/15 12:59

    Помаците, как му се подмазват само. Ава вие достойнство немате ли ва. Който е на власт, с нега сте. И козината да си сменувате, пак сте вакви.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен27/4/15 13:19

    Бойко нещо бърка Родопа планина с гъьопродажните и интелигентните от крадливиа катун София....ДОЛУ СОФИЙСКИТО РОБСТВО.....до кога глад и мизерия......

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен27/4/15 14:57

    До "12:59" "Срещнали се на полянка, прабългарин и славянка,цуни-гуни,вади-тури,народили чукундури,хем ебливи,хем крадливи,но най-вече-злобливи! От български поет е писано чети , престани със злобата ....

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен27/4/15 15:19

    Вярно много ни миловат от ГЕРБ. Тя си е наша помашка партия Само ГЕРБ!

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен27/4/15 20:45

    ela i na siroko pole da pocerpyat ot komsiyski subsidii boyko

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.