Извършител на грабеж е разкрит от криминалисти от РУ-Момчилград, съобщиха от регионалния пресцентър на МВР.
На 21 април около 22,30 часа непознат мъж счупил стъкло на прозорец, проникнал в къщата на 80-годишна жена и след като използвал заплаха, взел парите й. При организираните издирвателни действия е задържан С.Н.(42) като извършител на деянието. Образувано е досъдебно производство за грабеж и работата по изясняване на случая продължава.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

10 comments so far,Add yours

  1. Анонимен23/4/15 12:32

    Едно не ми е ясно, защо съкращавате имена, трябва да се публикува и снимка за да се знае от кого да се пазим!

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен23/4/15 13:16

    Съгласна съм.. сложете и снимки на наркоманите за да се пазим от тях

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен23/4/15 13:30

    Не искам и на снимка да виждам тези долни роми/мангали/,само сопата ще ги оправи.Правим се на европейци,а те крадат, бият и базчинстват,това е резултата от кюфтетата, бирите и парите от предизборните оргии ,които им ги давате за ГЛАСА /не/скъпи политици................

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен23/4/15 13:33

    Що ви е снимка, да го обесят на площада и ще го видят кой е.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен19/6/15 18:46

      Na tozi svat covek ubivat bez da migat oko pak ne besat.v taya dlrjava
      Kamoli za grabej da besat mrlsnite grabejdjiyi

      Изтриване
  5. Анонимен23/4/15 13:50

    Циганин, от най-черните... мангалска работа...

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен24/4/15 06:56

    Първо влизане с взлом после жената е бита много жестоко да изкара всичките пари които ги има .Това е България както Господин Борисов каза НЯМА КАЧЕСТВЕН МАТЕРЯЛ това е истина .Докато нямащата държава гледа нещата от друг ъгъл така ще е.В Момчилград по центъра на града е забранено да се движат каруци има пътен знак ха познайте кой трябва да ги глоби .или като минават каруците те се оръщат към другата страна.Питам ДО КОГА ЩЕ БЪДАТ НА ПОЧИТ ТЕХНИ ВЕЛИЧЕСТВА РОМИТЕ .

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен24/4/15 07:24

    "Горкия " циганин, дали иска да излезе от ареста?

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен25/4/15 02:19

    Освен заплажа ЦИГАНИНА ударил жената до посиняване на цялото и лице, и по тялото с ритници!!! Нека бъде наказан с затвор!! същия циганин имал 16 присъди, за побой,нахлуване по домове,кражба и т.н. жената е счупването на едно или повече от ребрата.!!!

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен19/6/15 18:48

    Siganite neznam ama nyakoyi ubiytsi daje I v zatvora ne iskat da hodat

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.