Слабости в мениджмънта и неправилни разчети са основната причина за финансовата криза във волейболен клуб „Арда", гласи позицията на ГЕРБ в Кърджали за състоянието на клуба, който е в Суперлигата. Становището на групата съветници е, че трябва да се намери адекватен механизъм за стабилизиране на клуба и предотвратяване на евентуален фалит.
Вижте отговора на президента на волейболния клуб „Арда" Милко Багдасаров:
Скъпи приятели от  ГЕРБ – Кърджали,
Прочетох поредния ви пасквил-оценка за управлението на волейболен клуб „АРДА" в информацията ви за подкрепата на спорта.
За управлението на ръководения от мен спортен клуб говорят резултатите и оценката на всички, които разбират от волейбол и управление на спорт. Организацията, която създадохме в годините е модел, който редица други клубове се стараят да притежават. А най-голямата ни гордост е, че това е отбора на Кърджали, на всички тези кърджалийци които с позитивизма си работят за нашия град.
Ако ви пречи моята политическа принадлежност,  ще ви кажа едно: Преди повече от 20 години влязох в политиката с желанието да помогна на работата си, да реализирам идеите си, които имам като модели и в образованието и в спорта . И днес  съм един щастлив човек видял реализация на много от своите проекти. 
При голяма част от вас е обратно, влязохте в политиката за да си намерите работа, без да мислите какво ще коства това на останалите хора.
Днес  отново виждам плиткостта на анализа ви за причините за финансовото  състояние на волейболен клуб „АРДА"  .  В това положение са и именити  клубове като  ЦСКА и  Левски. Надявам се вашите колеги от ГЕРБ -  София да не обвинят и те Милко Багдасаров, като основен виновник.  
Приятели от ГЕРБ, въпросът  за състоянието на българския спорт и клубове  е много сериозен и  изисква много задълбочен прочит от страна на държавата.  Днес съм категоричен след вашата реакция, че най-малко т.н. съветници от ГЕРБ Кърджали сте в състояние да го разберете.
                                                            
Ваш Милко Багдасаров – президент на ВК „АРДА"

Р.S. – Благодаря все пак за коректността във вашата информация, че подкрепяте увеличаването на средствата за спорта в Кърджали, а не средства за волейболния клуб „АРДА".
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

15 comments so far,Add yours

  1. Анонимен23/6/15 21:35

    Евала Милко, заби ги като пирон в кисело мляко.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен23/6/15 21:44

    ДАЖЕ КАТО В АЙРЯН, АМА СЕ ПООПРЪСКА !

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен23/6/15 22:23

    И ще вземе да смърди на развалени политически игри. На мен ушите ще подпали, а на теб ще ти се гади.За парите няма да се притесняваш – като имаш, ще ги даваш.
    Туй от мене засега, чакам твоите писма.
    Поздрав най-сърдечен!Твой приятел вечен,
    Весел Патиланчо

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен23/6/15 22:59

    То виж БСП до къде я докара та един волейболен клуб ли няма да затрие

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен23/6/15 23:52

    Те едни се полакомиха и за футболният клуб АРДА ,взеха го и го разграбиха.После тихо се изнизаха и никой не им държа сметка.Сега се повтаря всичко и с волейбола.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен24/6/15 07:27

    Вина има виновни няма. БГ рефрена на демокрацията

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен24/6/15 07:54

    Няма друг спорт в града, който години наред да ни радва! Ние сме една компания, която с нетърпение очаква есенните мачове! Трябва да се направи всичко възможно и се помогне на отбора, който стана спортна емблема на града! А за Багдасоров, този неуморим оптимист, отличен организатор и преди всичко Човек вдигнете ръцете и не плюйте!

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен24/6/15 09:30

    Зад футболният клуб се крият младите спортисти, които искат да се развиват. Иначе клубовете в страната, ако няма кой да търси средства и спонсорира са на едно дередже. Но отново нещата опират до живия човек до желанието да се учиш, спортуваш и развиваш като здрав българин, това е важното.

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен24/6/15 11:11

    На червени боклуци и на фесчета някой вярва ли изобщо? Милите, освен да ви съжалява човек за падението ви, макар , че ни писна вече. Една гротеска сте всички, жалка, като същностите ви. Само се вижте на какво сте заприличали всички.

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен24/6/15 12:37

    МИЛКО Е ВИНОВЕН ЗА ВОЛЕЙБОЛА .ГЛЕДА ПОВЕЧЕ ПОЛИТИКАТА.

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен24/6/15 13:05

    Сашо Томов на волейбола

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен24/6/15 14:17

    Браво Багдасаров! Аз съм от мнозинството, (негласуващите) въпреки това ми хареса как сте ги поставили на място "лошия материал" (гробарите) които за 5 стотинки работа не са свършили, и до каквото са се докоснали са го унищожили, а вие добър лош 15 години поддържате някак този отбор.
    Ето това казва всичко и е абсолютно точно и верно за тях:
    "Преди повече от 20 години влязох в политиката с желанието да помогна на работата си, да реализирам идеите си, които имам като модели и в образованието и в спорта . И днес съм един щастлив човек видял реализация на много от своите проекти.
    При голяма част от вас е обратно, влязохте в политиката за да си намерите работа, без да мислите какво ще коства това на останалите хора."

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен24/6/15 15:28

    Червен палячо!

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен24/6/15 22:20

    ??????????????????

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен24/6/15 23:45

    do vsi4ki ------------------------------------- govorim za voleybol ne za politika SAMO ARDA

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.