11 са пътните произшествия през почивните дни в областта, съобщиха от Областната дирекция на МВР. Един е тежко пострадал, други петима са с леки наранявания. 70-годишен мотоциклетист е със счупени прешлени на гръбначния стълб и транспортиран в пловдивска болница след катастрофа в района на село Железник в събота. Шофьорът загубил контрол над управлението на мотоциклета, навлязъл в крайпътна канавка и паднал. Взета е кръвна проба за анализ. 3-годишно дете било блъснато от 19-годишният шофьор без книжка А.С. в село Странджево. Неправоспособният не успял да спре поради движение с несъобразена скорост при наличие на деца в близост до пътя и ударил момчето. Пострадалият бил прегледан в Центъра за спешна помощ в Хасково и освободен за домашно лечение. Тестът за алкохол на водача е с отрицателен резултат. Съставен е акт. Между селата Рибарци и Сухово "Фолксваген", управляван от С.С.(36), напуснал платното и се блъснал в крайпътно дърво вследствие на движение с несъобразена скорост. Водачът бил прегледан в Центъра за спешна помощ в Ардино и освободен за домашно лечение. При проверката се оказало, че не притежава свидетелство за правоуправление. Отказал е да бъде изпробван за алкохол. Съставен е акт. В района на село Пчеларово водачът на "Фолксваген" Ф.Р.(22) загубил контрол над управлението вследствие на движение с несъобразена скорост, колата се блъснала в еластична ограда и се преобърнала в дере. Пострадали жената, управлявала автомобила, и 24-годишен пътник. Те били прегледани в Центъра за спешна помощ в Кърджали и освободени. Екип на пожарната служба изтеглил автомобила от дерето. Между селата Конево и Миладиново водачът на автомобил "БМВ" Н.Е.(45) загубил контрол над управлението и се блъснал в скат, а след това напуснал мястото на произшествието, без да уведоми контролните органи. Бил е установен, когато потърсил медицинска помощ. След преглед бил освободен за домашно лечение. Съставен е акт. Само с материални щети са останалите пътни произшествия в Кърджали, Момчилград, селата Петелово и Стражица.
Незабавно производство срещу К.П.(41) е образувано в РУ-Момчилград, съобщиха от полицията. Той се движил с товарен "Нисан" и бил проверен на спирка "Джебел". Тестът за алкохол отчел 1,88 промила. Издаден е талон за медицинско изследване и е взета кръвна проба. Водачът е задържан в полицейското управление.
24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

2 comments so far,Add yours

  1. Анонимен20/7/15 14:10

    Инструктор Коста Камарев, за теб става въпрос. Иди си виж неграмотните курсанти какви бели правят, като не могат да карат.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен20/7/15 23:42

    На спирка Джебел имаше катастрофа, ама никой не е писал какво е състоянието на откараните с линейка в болницата

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.