11 непълнолетни лица, занимаващи се с просия, са били установени в специализирана операция, съобщиха от Областната дирекция на МВР. За случаите в Кърджали и Джебел са били уведомени социалните служби. Съставени са 2 акта по Закона за закрила на детето и 2 протокола с предупреждения.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

10 comments so far,Add yours

  1. Анонимен20/7/15 13:20

    Такива статии има всяка година. Само два примера, открити за 2 секунди:
    http://rodopi24.blogspot.com/2012/09/blog-post_1633.html
    http://rodopi24.blogspot.com/2015/05/2015.html
    Нещо да се е променило?

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен20/7/15 18:07

    Нищо няма да се промени, докато има хора, които дават милостиня на просещите. Това не са просто бедни, а такива непълнолетни, които знаят колко се изкарва от просия. Спрете да давате и ще изчезнат просещите! Проста работа!

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен20/7/15 19:37

    за информация на полицията,тук не става въпрос за просия а за принудително и агресивно поведение и тъй като е организирано от пълнолетните,се превръща и
    в подсъдимо принуждаване към просия от страна и на близките на просещите.....

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен20/7/15 21:58

    всеки ден са на кръговото на автогарата под ореха ама никой не ги закача

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен20/7/15 22:34

    Епохално откритие на родната полиция която (уж) ни пази! Цял град знае къде са просещите, може би, откривателите не са от Кърджали? Ама и от село да бяха, не може да не са идвали до Кауфланд и автогарата.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен20/7/15 22:41

    Навсякъде където се събират много хора. До закуските зад Общината, в градската градина, до Кауфланд и автогарата. и на др места.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен21/7/15 07:35

    Всеки ден от Копрен мали до Р.лист идват на града една тумба ченгенета най-малко 30 човека ,половината деса да просят и крадат!

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен21/7/15 08:28

    TOVA NE E NOVINA,ISKAM DA SEZIRAM TELEVIZIQTA DA OTIDAT V SABOTA I NEDELQ V MAHALATA I ZASNIMAT I ZAPISHAT EDNA CIGANSKA SVATBA.JIVEQ DO MUZEQ I OT OBQD DO KASNA VE4ER NE SE STOI V KASHTI,KOLKO TURISTI SLIZAIKI OT AVTOBUSI DO MUZEQ SE PITAT KADE SA POPADNALI.KADE SA ORGANITE ,KOITO GI E STRAH I SA I GLUHI,AKO AZ PUSNA SILNO MUZIKA,SHTE DOIDAT NA MINUTATA,STRAHLIVCI,KAK NE VI E SRAM,TOVA LI E LICETO NA GRADA,OT OBQD CIGANSKI MAANETA I DISKOVODESHTI NA TURSKI DA SE PROVIKVAT,ELATE I ZAPISHETE DECEBELITE,I KAK VSEKI SE SVIL I DUMA GO STRAH DA KAJE I DA SE OPLA4E,NQMA LI ZAKONI V TAQ DARJAVA ILI V TOQ INA4E HUBAV GRAD,MOITE UVAJENIQ,NEKA SI SE VESELQT,NO SAM SIGURNA 4E SHUMA E PATI NAD NORMATA,I NA OTKRITO V 12 4ASA PO OBQD TA DO SREDNOSHTITE,HAIDE DA VI VIDQ SEGA RODOPI I POLICIQ

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен21/7/15 12:41

    Тази седмица отново имаше сватба в двора на училище П.К.Яворов.
    Не им стига вече площадката на ул. Рожен и старото поделение на СВ.

    Питам:
    г-н Кмета, г-жа Директорката на училище П.К.Яворов., г-н Началника на РИО, г-н Началника на РПУ.

    Кой позволява да се използва двора на учебно заведение за провеждане на Сватба.
    На основание на какво се позволява.

    Или както винаги за "Ромите" всичко е позволено.

    Утре ще наглеят още повече и ще направят сватба и в двора на музея, ще си викнат и ходжа, да им чете молитва за щастие и берекет.и ще надуят Музиката там.

    И пак всички органи ще си затворят очите.

    Не безпокойте електората, да не загубим гласовете.

    Не съм против сватбите, просто съм против показността и наглостта.
    Нищо не им пречи да си наемат ресторант и да си празнуват като хората.

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен21/7/15 16:28

    В 97 блок Възрожденци от 3 дни маанетата и кючеците не са спирали, как ги траят живущите там...нямам представа.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.