„8 български града са критични точки с потенциал за етнически конфликт", заяви министърът на вътрешните работи Румяна Бъчварова по време на изслушване във вътрешната парламентарна комисия. Констатацията била на ръководството на МВР след обстоен анализ.
По отношение на смесените райони потенциално криминогенните места с потенциал за етническо напрежение са Видин, Сливен, Ямбол, Хасково, Кърджали, Добрич, Плевен и Монтана. Критичните точки са в зоните на големите градове.
„Темата за конвенционалната престъпност е приоритет, който нашето ръководство си поставя", каза Румяна Бъчварова.
Бъчварова смята, че цигани, които пазят селата от кражби, могат да се обучават в Академията на МВР.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

31 comments so far,Add yours

  1. Анонимен1/7/15 19:10

    Щом цигани ще ходят в академията на МВР, и аз искам да съм циганин!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен1/7/15 20:51

      не се притеснявай на входа не пускат турци и цигани ..пише вход за помаци и булгури...няма страшно

      Изтриване
  2. Анонимен1/7/15 19:18

    Mai idvat izbori i za tova nyakoi se opitva da miti vodata

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен1/7/15 19:26

    Redjeb lisiciteli da pazi ili da se napravi na ciganin za da stane policai i da copli cyal den semki

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен1/7/15 19:33

    Г-жа Бъчварова до кога ще РОБУВАМЕ на кръвопийците от крадливия,корумпиран,еврогейски катун София......катуна София НЕ Е БЪЛГАРИЯ....ЗАЩО в провинцията няма работа както платена в еврогейския катун София......до кога глад,мизерия,лъжи,унижения,подигравка с бедния народ.....има ли държава и къде е г-жа Бъчварова.................

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен1/7/15 19:36

    Г-жа Бъчварова излезте малко от ЕВРОгейския-ЕВРОлесбийския катун София и ще разберете истинската действителност на БГ народ и ЗАЩО има предпоставки за етнически конфликт........слезте малко при хората и питайте как и с какво преживяват........

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен1/7/15 19:45

    Провинцията иска пълна блокада на крадливия и корумпиран катун София докато и в цялата провинция заплатите не се изравнят с катуна София......иначе ножът вече е опрял до кокала и всеки момент ................?

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен1/7/15 19:48

    Г-жа Бъчварова защо няма работа,детски градини,медицинска помощ,жилища,газификация за ромите..........че много ясно за да се оцелеее от днеска за утре ще има кражби,убийства и т.н......номпо голям крадец и престъпник от българите нема.....крадеца винаги вика дръжте крадеца........

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен1/7/15 20:02

    Какво целиш с тези приказки??? или падаш от небето???Заповядай да си купиш хляб на турски в Кърджали.

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен1/7/15 20:16

    Тази тотално е изтрещяла,от къде ще намери цигани които да покрият всички нормативи за АМВР.Или пак за циганите ще се направи компромис и ще ги вкарат в академията без да са издържали никви нормативи.От МОН дали ще пресъстват на изпита в АМВР за да е всичко както си трябва.

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен1/7/15 20:36

    Vodata se mıti predizborno ot DPS-kakto vinagi.Pak shte ni smeniat imenata....i pr.....Nauchihme naizust uroka...Ha-ha-ha...

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен1/7/15 20:38

    хахахаха

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен1/7/15 21:49

    mANERKI MN V KARDJALI AMA KRAV SHTE NSE LEE DA VIDIM KAK VA SHTE E

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен1/7/15 22:00

    Все едно да вкарат лисици в курника да пазят кокошките.

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен1/7/15 22:19

    Няма етнически проблемни конфликти,проблемите пред бг народ са социалниии и нема значение българин,турчин,ром....младите са принудени да напускат родните си места за да оцелеят,хората масово изнемогват с месечните се режийни.....26 год анархия докарахте народа та с единия си крак да е в гроба.......нека дебелогъзите депутатимда живеят с социална помощ илис минималната заплата.......така че ако има държава дето да милее за народа си няма значение дали е българин,турчин,ром да слезе при народа и да се запознаят с истинските си социални проблеми..ведъж завинаги да се разбере че София не е България

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен1/7/15 23:00

    Кърджали може да послужи за пример не само на България, но и за за цяла Европа по отношение на етническата толерантност! Престанете с тази дезинформация! Не вкарвайте изкуствено напрежение! Ние се разбираме добре и взаимно си помагаме! Ако ги нямаше политиците още по-добре щяхме да се разбираме!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ОтговорИзтриване
  16. Анонимен1/7/15 23:10

    Кърджали може да послужи за пример не само на България, но и за за цяла Европа по отношение на етническата толерантност! Престанете с тази дезинформация! Не вкарвайте изкуствено напрежение! Ние се разбираме добре и взаимно си помагаме! Ако ги нямаше политиците още по-добре щяхме да се разбираме!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ОтговорИзтриване
  17. Анонимен1/7/15 23:19

    ami v selo Shipka i selo Bankia kak li e havata? ;)

    ОтговорИзтриване
  18. Анонимен2/7/15 08:17

    Кърджали може да послужи за пример не само на България, но и за за цяла Европа по отношение на етническата толерантност! Престанете с тази дезинформация! Не вкарвайте изкуствено напрежение! Ние се разбираме добре и взаимно си помагаме! Ако ги нямаше политиците още по-добре щяхме да се разбираме!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! МНОГО МИ ХАРЕСВА ТОЗИ КОМЕНТАР

    ОтговорИзтриване
  19. Анонимен2/7/15 08:32

    Ами то само циганин министър не сме имали, май натам върви.

    ОтговорИзтриване
  20. Анонимен2/7/15 08:42

    Към 08:32. Циганин министър може да сме нямали, но затова пък си имаме вицепрезидент. Проверено!

    ОтговорИзтриване
  21. Анонимен2/7/15 08:52

    ТАЯ ПОВЕХНАЛА ДОМАКИНЯ БЪЧИТО НЕ Я СЛУША ГЛАВАТА ,ДА СИ ГЛЕДА МАНДЖИТЕ ВКЪЩИ ТАЯ РАБОТА НЕ Е ЗА НЕЯ

    ОтговорИзтриване
  22. Анонимен2/7/15 08:57

    Не ни трябват разни роми да са полицаи,инспектири а хляб и работа с прилично заплащане.....всички проблеми идват от безработицата и глада.....не може един депутат,министър и любовниците им да се расписват за 5000 лв заплата +разни комисиони а бедния народ да кара на фитосинтеза....няма да стане тая........искаме ревилюция и всички крадци,мекерета на публичен разстрел

    ОтговорИзтриване
  23. Ив.Костов/циганчето2/7/15 10:38

    ?
    С КАКВО ЩЕ ПЛАТИ БЕДНЯКА? ТА ТОЙ НЯМА ХЛЯБ НА МАСАТА, ТЕ ГО ПИТАТ ЗА КИСЕЛО МЛЯКО ! СЕГА ДА ПЛАЩА ДР. ТОДОР ХРИСТОВ СЛАВКОВ, КОЙТО ПРЕДАДЕ СИРОМАШИЯТА НА ОЛИГАРСИТЕ! ПОЗОР В 21 ВЕК ДА ГЛАДУВАШ!

    ОтговорИзтриване
  24. Анонимен2/7/15 11:20

    V kardjali siganite sa miski edno vreme ne mojeha da sleznat ot mahalata na pazara ako iskatogat da se probvat nyama problem

    ОтговорИзтриване
  25. Анонимен2/7/15 13:34

    Има ксенофобски партиии в коалицията на БОКО и с цената на всичко са готови да са на власт,включително и за гражданска война,Югославския и Украинския вариант.....тая злоба и омраза която политиците ни докараха все някъде ще избиеее.....и за всички беди на българите изкарват вечно виновни турците,ромите и сега бежанците.....просто БГ сега в затишие пред буря....

    ОтговорИзтриване
  26. 13:34- до: ПАРТИЯ """""Б С П """""20 ГОДИНИ И КУСУР...
    ВСИЧКИ МУТРИ СЕ ОКАЗАХА СВЪРЗАНИ С БСП, БИВШАТА БКП.Д.С. , ЧИЯ ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ СТЕ ЗАЩИТАВАЛИ БЕ НЕКАДЪРНИЦИ. РАЗБИХТЕ ДЪРЖАВАТА НА БАЙ ТОШО. ЕДИН ПОЛУГРАМОТЕН ЧОВЕК НАПРАВИ 100 ПЪТИ ПОВЕЧЕ ОТ ВСИЧКИ НОВОБОГАТАШИ (БИВШИ ПАРТИЙНИ ЧЛЕНОВЕ)..

    ОтговорИзтриване
  27. Анонимен2/7/15 16:31

    nay kritiçnoto mesto za izbuhvaneto na etniçeska voyna e ASENOVGRAD!

    ОтговорИзтриване
  28. Анонимен2/7/15 17:13

    В Кърджали няма проблем , тук етническите българи са възпитани и крадат колкото ДПС им позволи, а циганите докато гласуват за ДПС са под закрилата на ШЕРИАТА.

    ОтговорИзтриване
  29. Анонимен3/7/15 10:59

    17:13
    Очакваме от ДПС да ни разреши да си закупим земя...

    ОтговорИзтриване
  30. Анонимен3/7/15 12:27

    В Кърджали няма етничестко напрежение. Бъчварова свиня мръсна не втълпявайте на хората лъжи. В Кърджали си живеем задружно българи, цигани, турци и др. Нямаме никакви проблеми помежду си, моля не разваляйте спокойствието ни.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.