Кръпки и запечатки не помагат, пътят пропада, цялото платно е цепнато – нужен е цялостен ремонт. Пътуващите между Кърджали и Енчец чупят колите си, особено туристите, които не знаят за този участък от пътя.
Това се казва в сигнал на водачи на МПС до 24rodopi.com.
Пътното платно бе засегнато от активиралото се свлачище през март.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

10 comments so far,Add yours

  1. Анонимен19/7/15 11:28

    От свлачището след махалата посока Енчец през последните 30 години не са вложени нито лев за поддържането на този участък.Хората прекараха кораба Емона по този път, а сега от храсти и треви които са превзели пътното платно едвам се разминават две коли.Аджеба в чии джоб са отпуснатите от държавата пари

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен19/7/15 13:39

    да беше само там...навсякъде пътищата са в окаяно състояние

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен19/7/15 14:46

    Niye sme s karuci i naste nese razvaiyat haaa

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен19/7/15 15:08

    dokoga se spim be hora

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен19/7/15 17:44

    То навсякъде пътища са боклуци

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен19/7/15 21:56

    13 пътни отсечки предстои да бъдат рехабилитирани през летните месеци в община Кърджали. Ще бъдат ремонтирани улици в селата Бойно, Стремци, Глухар, Енчец, Костино, Мост, Опълченско, Перперек, Рани лист и Широко поле.

    В проекта за текущ ремонт и поддържане на пътната настилка са включени и главната улица в село Зимзелен, както и доизграждане на главната улица в село Резбарци.

    Предвижда се също асфалтиране на междуселищен път Бленика – Долна Бленика, както и на път Кърджали – Енчец – Бленика – Дъждовница – Пъдарци - I етап. Необходимите средства са 392 хил.лв., а срокът за изпълнение - края на т.г. В момента тече процедурата за избор на фирма - изпълнител.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен19/7/15 23:15

    19/7/15 11:28 .Аджеба в чии джоб са отпуснатите от държавата пари ??? Ти малоумен ли си аджеба? Който управлява там са парите, да не искаш при теб да са ??? Гласувайте още за ДПС и пак се питайте кой взе парите аджеба !!!

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен20/7/15 00:59

    aко досегсa бяхa нaпрaвили мост през крaйно село щеше дa се реши проблемът зaвинaги досегa колко пaри се нaляхa зa ремонти и крaпки по тaзи отсечкa ????питaм Г-н Кмете

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен20/7/15 08:18

    Трябва да се поставят предупредителни знаци и маркировка за неравности-докато се направи ремонт. Едно от пропаданията е като стъпало, около 20 см, и не се забелязва и в двете посоки. Общината ли отговаря за този път?

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен20/7/15 15:13

    Купете си по една Лада Нива и решаваме проблема.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.