Зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов обяви в Смолян имената на кандидатите за кметовете от партията на Бойко Борисов, които ще се борят на предстоящите местни избори. Единствената дама сред тях е Бисера Миланова, която ще се хвърли в надпреварата в скандалната община Неделино. Миланова зам.-председателят на Общинския съвет в града, съобщават колегите от 24smolian.com.
В Доспат е номиниран 47-годишния Елин Радев, сегашен председател на ОбС и общински съветник два мандата. Милен Белчев е кандидатът за кмет на Баните. Той е общински съветник тр
и мандата.
52-годишният Джамал Асанов ще се бори за кметския пост в Борино. Той е бивш кмет на общината и има собствен бизнес. В Девин ГЕРБ залага на Красимир Даскалов. Той е на 47 години, служител в системата на сигурността.
44-годишният Веселин Атанасов е кандидатът за кмет на Мадан. Той е общински съветник от ГЕРБ и шеф на фирма. Шукри Халилов ще се бори за кметския пост в Рудозем. Той е на 37 години. Това е началото на неговата силна политическа кариера, обяви Цветанов.
Мирослав Янчев отново е кандидат за кмет на Златоград. „Той преобрази общината, усвои и подготви проекти за над 20 милиона лв. по европейски програми", посочи Цветанов. Николай Мелемов е кандидатът на ГЕРБ за Смолян. „Благодаря му за добрия екип, който създаде, в който има и много млади хора. Той завари общината с 26 млн. лв. дългове, които сега са около 7 млн. лв. Мелемов показа как със свити разходи се прави политика. Един от приоритети ни ще бъде да финализираме плувния басейн в Смолян", обяви зам.-председателят на ГЕРБ. Той изтъкна и проектите, по които работи в момента община Смолян по градска среда и спортните обекти, които видимо преобразяват града. Тодор Бозуков отново е издигнат от партия на Борисов за кмет на Чепеларе. До 2007 г. той е заемал този пост. През 2011 г. партия ГЕРБ го издига и той печели изборите. Временно Бозуков ще поеме и структурата на общинското ръководство на ГЕРБ в Чепеларе, обяви вторият в партията на Борисов.
Амбицията на ГЕРБ е да има от 5 до 7 кмета на тези избори. „Бихме се радвали да имаме и повече", каза Цветанов и обяви, че ще се води както винаги толерантна предизборна надпревара.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

9 comments so far,Add yours

  1. Аптикадир19/7/15 14:16

    ДПС издига Стоян Беширов за кмет на Неделино !

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен19/7/15 14:34

    А в село Лисиците на кого залага

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен19/7/15 14:54

    Ангелчета, ангелчета ще управляват Неделино и Златоград. Тикме, тикме за червения башибозук. Шъмар

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен19/7/15 17:46

    Поздравления за избора на ГЕРБ в общ.Неделино и г-жа Миланова. Това е една много смела дама, с висок професионализъм. Жената в която тече кръв разредена с борбеност. Най достойната личност за градоначалник. Дано да бъде оценена и подкрепена от своите съграждани. Успехи в смелото начинание.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен19/7/15 22:08

    ГЕРБ си определи кандидат кметовете ! ДПС тепърва ще номинират кандидати, които ще се плюят и излагат пред електората по села и градове, после ще отидат в София и един отдалечил се от Кърджалийско по лични бизнес интереси ще си посочи кандидата ! Тъпо и глупаво! Фалшива демократичност ! ПРОСТО НАЧИН ДА СИ ' изперат " ТЕХНИЯ ЧОВЕК - уж го посочили избирателите и симпатизантите ! Този номер остаря ! Нека хората сами да изберат кандидат кмета си, а не някоя поредна вече софийска козелска брада да го посочва. Бъктък!!!!!!!

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен19/7/15 23:43

    Мирослав Янчев дето не е помак.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен20/7/15 09:35

    БИСЕРА МИЛАНОВА КМЕТ НА НЕДЕЛИНО ХАХАХАХАХАХААААААААААА ПОГЛЕДНАЛА СЕ Е В ГОЛЯМО ОГЛЕДАЛО ТАЗИ

    ОтговорИзтриване
  8. Салимехмед20/7/15 10:14

    Кандидата на ДПС Стоян Беширов ще е новия кмет на Неделино !

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен20/7/15 11:35

    За човек с голямо сърце, за единствения професионално подготвен кандидат за този пост се изисква ГОЛЯМО ОГЛЕДАЛО с което да възхити отражението.Пожелавам й много кураж и смелост в предстоящата борба. Бисера, ти си дипломат и можеш да се справиш.Успех.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.