60 представителки на Жени-ГЕРБ от седемте общини на област Кърджали посетиха парламента. Там ги посрещна депутатът и областен координатор на партията Цвета Караянчева, която разведе гостите из кулоарите на законодателната власт и ги запозна отблизо с работата на народните представители и реда за внасяне, обсъждане и гласуване на законите. Приеха ги председателят на парламента Цецка Цачева и шефът на групата и заместник-председател на ГЕРБ Цветан Цветанов. И двамата изтъкнаха водещата роля на жените за високите изборни резултати, растящо влияние и завидна боеспособност на партията в Кърджалийско. Цачева подчерта колко важно за държавата и за хората бе да се сформира стабилно управленско мнозинство и че благодарение на кабинета „Борисов" 2 България успя да се върне в нормалния си проевропейски коловоз на развитие. Тя коментира трудностите, с които се сблъскват партньорите в управлението и динамиката на обществените настроения в навечерието на местните избори. „Оценявам високи вашите усилия, вашата борбеност и успехите, които постигате в смесените райони. Не се съмнявам, че на вота тази есен ще дадете всичко от себе си и ще отбележите ръст на гласовете за ГЕРБ", заяви Цачева. Че жените са гръбнакът на партията в Кърджалийско бе категоричен и Цветан Цветанов, а най-добрият пример за това е острието на ГЕРБ в парламента Цвета Караянчева, посочи той. Цветанов каза, че благодарение на жените ГЕРБ е в изключително добра кондиция, продължава да побеждава и ги призова на местния вот да се поздравят с общински кмет и два пъти повече съветници.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

19 comments so far,Add yours

  1. Анонимен5/7/15 16:49

    Дрън ,дрън та пляс

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен5/7/15 17:00

    Не са само гръбнакът, но и продължението надолу, това под него!

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен5/7/15 17:21

    Какви жени бе Цветанов.....признай си че са КАЛИНКИ и видяхме ви до къде докарахте БГ народ.....глад,мизерия,убийства,самоубийства......

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен5/7/15 17:49

    Гръбнакът по купуването на изборните гласовр,като лъжат и мамят бедните хора по селата..

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен5/7/15 18:19

    цецо кърджалиеца не е коромпиран като съдиите които те пуснаха...кърджали е ........ град

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен5/7/15 18:48

    Преди избори с скрита камера да дойдатбот Столичните телевизиии имще разберат прехваления гръбнак на герб

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен5/7/15 20:34

    със скрита - 18:48

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен5/7/15 20:39

    Младежите са гръбнакът на ГЕРБ в Кърджали!!!

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен5/7/15 21:59

    Бивши членки на бкп, па може и още да са.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен6/7/15 09:31

      цял чувал съчанлийки...или 2 кубика...

      Изтриване
  10. На първият ред-с жълтото,бялото,червеното сака,с русата коса - Браво млади хора...,
    а на вторият ред...тази в средата с кафявата блузка е чистокръвна сачанлийка...,няма нищо лошо в това, НО...? Все пак ни пишете името, кво работи/хора с хора си приличат/, за да ви кажем... ??? ...

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен6/7/15 12:06

    НАЙ КРАСИВА Е ДЪЩЕРЯТА НА МИЛИЦИОНЕРА ХАРИТОН И НА БАБА ТЕРЕЗА Т Н ЛЕМАН КОНТРАБАНДАТА

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен6/7/15 13:56

    Те обиколиха всички партии, сега ГЕРБ са на власт и са с тях.Ако не им осигурят топло местенце и хайде......чао.

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен6/7/15 14:57

    Някои стари комундета не могат да се разделят с червеният цвят хахаха

    ОтговорИзтриване
  14. Много по учени има от тази на снимката в ляво, с червеното и бялото каре риза, а мизерстват, защото не са членки на никоя партия. Хората нямат интерес към политиката, а и не са lizogazio, като много други. Много умни и учени хора мизерстват, заради своя морал да бъдат честни хора . . .

    ОтговорИзтриване
  15. В дясно с жълтото сакенце най е готината. Пишете ни нещо за нея. Омъжена ли е? На колко години е? С какво образование е? Елитен Университет ли е завършила? Богата ли е? От къде е? От Кирково ли е ? От Ардино ли е ?

    ОтговорИзтриване
  16. Анонимен7/7/15 09:29

    ГЕРБ, проверете си калинките! Доста са се нароили при вас, но кацат едновременно на различни цветове. Агитират за други партии, а са притичали при вас за застраховка, че утре не се знае, може вие да спечелите изборите и те да се облажат.

    ОтговорИзтриване
  17. boiadzhiqta7/7/15 10:20

    Снимайте тези жени от Герб и след време, ако се присламчат към някоя новосъздадена партия да им кажем-- право куме в очите--Омръзна ни да гледаме нагаждачи-бкп-дс-бсп,сдс,ндсв,герб..., .....

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.