От 20 юли до 19 август ще се провеждат събрания за издигане на кандидати за кметове на населени места, общински съветници и общински кметове. Това е новината от проведеното в събота разширено заседание на Общинския съвет на ДПС в Кърджали, на което участваха и кметовете, председателите на местни съвети, общинските съвети на МДПС и на женските дружества, както и областният лидер Бахри Юмер.
„В продължение на месец ще бъдат проведени 61 общоселски и квартални събрания. Номинации ще могат да предлагат както активисти на ДПС, така и наши симпатизанти. За всички събрания ще има предварително разгласяване за часа и мястото им на провеждане", заяви пред 24rodopi.com Мухаррем Мухаррем, общински лидер на ДПС в Кърджали.
Събранията ще започнат след Рамазан Байрам, който тази година е на 17, 18 и 19 юли.
На 22 август ще се проведат предварителни избори в селата, в които кандидатите за кметове от ДПС са повече от един.
„Ако номинираните кандидати за кмет на кметство са повече от един, Местният съвет на ДПС се ангажира с провеждането на предварителен вот", поясни Мухаррем Мухаррем. Кандидатът получил най-много гласове ще бъде номиниран за кандидат кмет на кметство.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

8 comments so far,Add yours

  1. Анонимен5/7/15 07:10

    Hayde pak,vizduh po nalyagane,vsisko e yasno predvaritelno

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен5/7/15 07:12

    V kirkovo koga se sa sibraniyata za da doyde vyatirit na promyanata

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен5/7/15 07:29

    След Рамазан Байрама би трябвало да са пречистени от греховете, извършили на турското население! Грехове, натрупани от безчинства, доносничества, кражби и лъжи! Ама надали! Те не признават Байрама. Че те не постиха! Вижте само селските им кметове,! пиеха като прасета през цялото време. Духовно разградени пияници!

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен5/7/15 08:40

    Мършо, докога мислиш, че ще те чакаме да пуснеш коментарите! Недей се ебава!

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен5/7/15 09:18

    Тази дата 22 юли не може да е вярна, как без да се проведат общите събрания ще се провеждат предварителни вотове - да не е 22 септември.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен5/7/15 13:56

    22 юли 2016 г. са :)

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен5/7/15 14:31

    На всички кметове и съветници им благодарим за съвместната ни работа да тука, тъй като вероятно някои от тях няма да бъдат такива след изборите. Пожелаваме им попътен вятър и късмет.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен8/7/15 07:40

    VREME E VECE DA GI IZRITATE TEZI UTAYKI.OT VLASTA.NE SE PRODAVAYTE.A BIDETE EDINNI.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.