Започна Месецът на номинациите в ДПС в 7-те кърджалийски общини. От 20 юли до 19 август ще се провеждат събрания за издигане на кандидати за кметове на населени места, общински съветници и общински кметове. Това съобщиха за 24rodopi.com от Областния съвет на Движението.
Вече са проведени разширени заседания на Общинските съвети на ДПС в 7-те кърджалийски общини за разясняване на критериите и правилата за „Вот`2015", гласувани на заседание на ЦС на ДПС. В 7-те събрания са участвали и кметовете, председателите на местни съвети, на общински съвети на МДПС и на женските дружества, както и областният лидер Бахри Юмер.
Номинации ще могат да предлагат както активисти на ДПС, така и наши симпатизанти, поясниха от Движението. За всички събрания ще има предварително разгласяване за часа и мястото им на провеждане.
Само в община Кърджали ще бъдат проведени 61 общоселски и квартални събрания.
На 22 август ще се проведат предварителни избори в селата, в които кандидатите за кметове от ДПС са повече от един.
24rodopi.com
На снимката: Събранието в Кърджали

Кои са кандидатите? Кои са фаворитите? – четете по-късно тук и утре във всекидневника „24х7 Родопи"
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

20 comments so far,Add yours

  1. Жълта змия20/7/15 09:54

    И аз ще се явя на кастинга в София !

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен20/7/15 10:36

    Реджеб от с.Лисиците е най-подходящ !

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен20/7/15 10:37

    И Реджеб от Лисиците го молят да се яви в София ! Даже му разрешавали да си избере град, а не село, където да кметува.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен20/7/15 10:40

    това да не е Х-фактор ?

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен20/7/15 10:44

    moje li az da kandidatstvam nemam pari iskam da stana bogat

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен20/7/15 10:48

    kakto vinagi sıshtite.Ostanaloto e teatır .

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен20/7/15 11:30

    Кучето докато излъже кучката и обещава цяла фурна хляб.СЕГА ПАК МИ ИЗТРИЙТЕ ПОСТА ЛИЗАЧИ

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен20/7/15 12:17

    Давайте номинациите, че ще е интересно

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен20/7/15 12:48

    Муса Юсуф Кмет Алятин CHANGЕ заместник кмет само широко поле.

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен20/7/15 13:03

    12:17
    номинациите бкп-дс-дпс
    те са сред нас..., как били репресирани със смяната на имената и пр. абе господин Х(не се отнася за всички турци) ядосваш се, че на женати остава два месеца до пенсия и са я съкратили + 6 заплати. А ние/някои от българите какво да кажем. Бяхме цели 10 години/1998/ без работа- аз и децата ми. С една пенсия на съпруга ми карахме цели 10 години. Това не е ли геноцид. А през соца, когато не ни даваха работа, че ХХХ е от фашистко семейство, изселване и пр. Това също не е геноцид. Свекърът ми ...? няколко месеца в затвора, в Хасково...?Сега при демокрацията децата ни в бг без работа. Добре, че отвориха границите ??? Работила съм през соца с туркини. Те бяха с привилегии пред българите. Сега също. Стига сте ревали, че понякога ставате смешни, а и войнствени...Когато бяхме зле никой не ни подаде ръка, а сега като сме малко по-добре и започнахте се събирате и да ни обиждате... Освободихме работни места, за да сте вие добре в бг и пак и пак живеете с омраза към българина. А нали знаете-един срещу група турци, как е? Дано и кметовете не са националисти,фанатици,ограничени с разбирания от 13 век. И престанете аз, аз, аз имам навсякъде в тоя град връзки. И един възпитан българин, как би стоял в тоя град. При първата възможност би се изселил. А вие точно това желаете/определени хора от вас/, много, много алчност се е събрала в някои турци. Границите са отворени. Който иска много пари, на запад да `оди. Ама там се иска дупе, а не само приказки.Баща ми беше партиен секретар на село през соца и тем подобни. Простотия до шия. Трудно се живее в този регион...преди избори. Това го казват много българи. Не зная откъде точно духа/вее вятърът, но понякога е много силен...

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Аптикадир20/7/15 14:01

      13:03 Госпожо, ако не Ви харесва хванете пътя за Русия !

      Изтриване
  11. Анонимен20/7/15 13:34

    E krayno vreme e za promyana.s stari kurvi nov bardak nyama kak.nyamali novo kadirno obrazovano litse v dps....jalna im

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен20/7/15 13:38

    fayda nyama ot kmetove mrisni osobeni sevskite kmetove se pravat chesa padishahi

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен20/7/15 16:44

    Нищо не искам,нищо не очаквам.Лека полека почнах да си стягам куфарите.Тя държавате си е ваша живейтеси!Hic bir sey istemiyorum ,hic bir beklentim yok.Devlet zaten sizin maliniz sefa icinde yasayaniz! Ben yavas yavas bavullarimi hazirlamaya basladim.

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен20/7/15 16:50

    Незнам, Аптишамшал! Ама скоро май вие ще си хванете пак пътя за Анадола... С вашата алчност на там вмървят работите!

    ОтговорИзтриване
  15. Аптикадир20/7/15 16:55

    16:50 Никаде няма да ходим и ще продържаваме тук в родината си да се размножаваме !

    ОтговорИзтриване
  16. Преди 25 г. непрекъснато имахме наставление- за кого да се женим/омъжиш, до колко години да се раждат деца, непрекъснато ни програмираха живота. Сега пак ни казвате да ходим в Русия. Няма как с тия ваши мисли да се промени бг. Нашето решение сме го взели преди няколко години. Не берете кахър за определени хора. Жалко за оставащите в кж. Мнението е лично мое. Всеки има глава на раменете да мисли. Определени хора от вас са отрицателно настроени към б-те... Страшничко си е понякога...,а може би греша... или пък и аз съм от тия лудите пуснати от психиатрична болница в кж. Една българска поговорка гласи следното: С каквито се събереш такъв ставаш и ти/ кажи ми, кои са ти приятелите, да ти кажа, кой си ти. Заключението ми е следното: Едни искат на съседа земята, други искат работа за децата им и тн. Огорчението е всеобщо. Всеки за себе си е прав. Чао и септември ще бъде май. Споко. Напущаме пределите на бг. Не го казвам заплашително, а искам да успокоя анонимен за Русия. На запад мили приятелю, на там са насочени нашите мечти. Бъди жив и здрав. Не съм с лош умисъл към вас, а към хора, които непрекъснато те преследват, завиждат, обиждат и пр. Лоша съм с лошите. Конфликтна съм с конфликтните. Понякога ми идва на нагорнище/ в повече, но се утешавам бързо, като зная, че ххх няма да останат тук. Европейците са със сто години напред пред нас...Защо ли е така? Манталитет брат, възпитание...Едно е детето ти да расте в кж, а друго е на запад...Младите бягат заради децата си. Те не искат да живеят животът на родителите си...Там мият кенефите с образование, със знания/нямам предвид моето/. Много интелигентни деца от големите градове са там, а и да не забравя има и простолюбие от бг, ...сещайте се, кои са те...Дано някой ме опровергае. Дано греша. Дано дано дано ...

    ОтговорИзтриване
  17. Анонимен20/7/15 20:31

    Сьчанлиите научиха да крадат турците, вьв всеки вьзможен ценарий са умствен багаж на ниско челните партийни активисти. То не остана такива вече заради идеята всичко е альш вериш. През 90 години имаше по swov tv предаване деиштир много си я харесвах. Идеята е за кратко време да си спреш на сродната песен. Кой рабра разбра.

    ОтговорИзтриване
  18. Анонимен20/7/15 23:59

    СЪчанлии, /С/ценарий, не остана такива вече...
    Нищо не може да се разбере от драсканиците ви...хванете си преводач и тогава пишете/, а може би се шегувате с простият народ/.
    Ето, затова е хубаво човек да знае езици, независимо какъв...Ходи да учиш па макар и да си на 60-70 години и тогава влез и коментирай...

    ОтговорИзтриване
  19. знаещ21/7/15 00:25

    Не зная кой краде анонимен 20/7/15 20:31, но народът е потърпевш. Долара 3000 лева. Имаха пари за три апартамента, а купиха само един. Лихвоточки...Още има хора, които не са получили парите си. А те са внесени за жилище през 70 години на м.в. Вноска от 1500 лева за кола. Да, излезна ни номера, но кога??? две години преди 1989 г. и на 20000 км я продадохме преди 10 г. за 500 лева, а я закупихме за хххх лева, за тия години си бяха мночко парите. Не виждам да има производство в града ни. То през соца бяхме 1000 пъти по-добре, ама няпсън. Да, моето семейство в случая е ощетено...Родителите на Х и самият той е работил на хххх какво ли не и изведнъж ...социално слаби...Здраве да е. На всички това пожелаваме. Човек като е здрав ще се оправи някак си в живота, а и границите са отворени. Сега се разбира, кой е способен за работа и кой не. Спокойна нощ !

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.