Община Кърджали е сред победителите в първия етап на конкурса „Кмет на годината" в категория „Природа за бъдещите поколения", организиран от портала „Кмета Бг". Инж. Хасан Азис е сред кметовете на 10-те големи градове допуснати на втория етап на конкурса и в още три категории / Пълноценна жизнена среда, Съхранена история и култура и Здрави жители / от общо 12 категории. Гласуването в Специалната категория "Кмет на гражданите" е отворено през цялото време. Няма да се преминава от първи към втори етап. То остава свободно от началото на вота на платформата до връчването на наградите на 11 септември в София.
На 14 август стартира вторият етап от надпреварата „Кмет на годината".
С цел да бъде максимално обективно оценяването на кметовете, в тазгодишното издание организаторите са създали уникална платформа godina.kmeta.bg. На нея, в първия етап на надпреварата, гласуваха над 100 000 души. Всеки, навършил 18 години, може да гласува за своите фаворити по възможно най-лесен начин.
Можете да подкрепите община Кърджали в категориите като гласувате на www.godina.kmeta.bg
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

6 comments so far,Add yours

  1. Анонимен19/8/15 10:22

    AKO NASHIA E NA PURVO MIASTO PREDTAVIAM SI GI DRUGITE

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен19/8/15 10:35

    Ще се събудя една есенна утрин,и с бодра стъпка ще ида да пусна една бюлетина за Хасан Азис.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен19/8/15 11:13

    Водните /сухите/ цикли отчитат ли се при класирането?

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен19/8/15 20:29

    То се знае-Хасан Азис ще е старият - нов КМЕТ !
    Герб знае, че няма да спечели. Знае също, че в Кърджали ще спечели г-н Азис, но си правят друга сметка-да имат повече -------
    ЗА ХАСАН АЗИС СМЕ БЪЛГАРИТЕ !
    От българин файда нема, , ,

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен19/8/15 22:59

    Кмет на годината?! В Кърджали не остана улица, която да има тротоар/с изключени на бул. "България" , пред Общината!, Мръсни , не почистени улици, дупки като гейзери .В новия парк половината от кошчетата са изпочупени или повалени по земята, но никой не си прави труда да ги ремонтира! Градинката пред църквата, която се намира в в центъра на Кърджали е в окаян вид-мръсно, сухи треволяци, изкъртени тротоари, КОГ

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен20/8/15 13:06

    Гледам и не вярвям на ушите си

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.