Буквално на косъм се спаси от истински огнен ад синът на кмета на Минерални бани Мюмюн Искендер – Али, съобщава агенция „Блиц". 22-годишният мъж е един от участниците във верижната катастрофа на пътя Минерални бани-Кърджали, за която 24rodopi.com писа. При инцидента, станал около 12 часа днес, три коли се сблъскаха, а джипът „Мерцедес" на Али Искендер се запали и изгоря като факла. Временно бе спрямо движението по пътя Кърджали – Минерални бани.
Кола на СОТ „Сузуки" с хасковска регистрация и Шевролет с немски номера, са другите участници в зверския инцидент на пътя, който стана на метри от разклона към връх Аида, съобщават колегите от „Хасково нет". „Малкият дявол, всичко се размина без жертви и по чудо няма сериозно ранени", казаха хората на мястото на инцидента, които са станали очевидци на огромните пламъци, обхванали колата.
Тя горя само на около 20-тина метра от къща и в опасна близост до бензиностанция. Джипът е бил с газова уредба. Сигнал за инцидента е подаден в пожарната в 12.02 м. На място са изпратени два екипа огнеборци, които са се справили за минути с овладяването на пламъците, за да не се разпространят в жегата, която е допълнителна предпоставка за още по-голяма беля.
Трите коли са се движели една зад друга. Първият автомобил е на СОТ-а, след него бил Шевролета и последен - джипът на Искендер. Шевролетът е бил шофиран от братовчеда на кмета на Баните - Рейхан. „Нищо не си спомням, всичко стана толкова бързо, не разбрах точно какво се случи", разказа пред Спешното в Хасково Рейхан. Той си спомня единствено, че колата на СОТ-а пред него е дала мигач за завой надясно. Рeйхан е леко пострадал. Той е с леки рани по ръцете.
След снимка на скенера се оказа, че и кметския син Али също се е отървал само с драскотина на крака. По неговите думи той е спукал гума, ударил се е в тротоара вляво и е изгубил контрол над автомобила си, след което е помел двете коли отпред. Али Искендер е бил сам в колата и като по чудо се е измъкнал секунди преди джипът да избухне в пламъци.
„Завъртя ме черна серия напоследък, важното е, че всички са добре и няма жертви, ама ще дам курбан, че нещо не върви!", зарече се и Мюмюн Искендер, който също беше пред Спешното след инцидента.
24rodopi.com
Снимка: Хасково нет
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

24 comments so far,Add yours

  1. Анонимен12/8/15 16:04

    Важното е, че няма жертви.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен12/8/15 17:02

    А полицаите са толкова тъпи !!! 10 човека седят и гледат нищо не правят а колите седят и чакат ... ПРОСТАЦИ

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен13/8/15 15:14

      Там има ли толкова полиция???

      Изтриване
  3. Анонимен12/8/15 18:30


    Какво очакваш да направят полицаите !
    Чака се група за огледа, гледат си работата и запазват местопроизшествието!
    Чудя се, какви течения се смесват в квадратната ти манерка, че не можеш да проумееш, че всички са късметлии, че няма жертви!
    Запомни от мен:
    1.Полицаите са виновни, за това, че Земята се върти, защото те й упражняват полицейско насилие.
    2. По същия начин стои и въпроса с греенето на Слънцето, за да топли на майка ти мушмулата, която засади до оградата на Асан комшията.
    3.За това, че кокошките на Наджие-аблата не снасят и тя е ПРИНУДЕНА, да внася яйца от фермата на Реджеб.
    4. За това, че в на Реджеб плантацията от банани, от прекалено опрашване, или от прекален мерак, бананите са станали от 35см. нагоре и липсват клиентки, на които, мъжете са на гурбет за €€€€. Малки им били.
    5. .............
    6. ............, да продължавам ли.....?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен12/8/15 22:22

      Лелеее колко време си имал ха ха ти нямш ли си друга работа

      Изтриване
  4. Анонимен12/8/15 20:23

    Джип Мерцедес с газова уредба ! Ега си бедняка - икономист! Сотаджия - пишман шофьор пенсиониран милиционер! Много случайности ! И резултат БАММММММ???
    Дистанция, КАТ, скорост - какво значи тук някаква си случайност!

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен12/8/15 21:13

    Зад Сотаджията, наредени всичките, от създателя на ДВГ, до последния шампион от F-1-тримата.
    "Дистанция, КАТ, скорост - какво значи тук някаква си случайност!" - Сега следва серия четвърта: До всеки правоспособен водач- Катаджия!
    Иначе катаджиите, са много лоши хора!
    Значи, крият се в храстите по кръстовищата, Мяркал съм ги даже на Кръговото на автогарата, маскирани с жълти светло-отразителни жилетки.
    Крият се и по пътя, ама аз ги разпознавам по знаците, които поставят преди тях и по това, че от поне 6-7 километра преди тях, другите започват да ми "намигват" с фаровете !
    Крайно са безскрупулни. Последния път ми писаха акт, за това, че съм паркирал "Мерцедес"-а си 190, черен разбира се,ама много як и запазен, на едно кръстовище между "Булаир" и "Републиканска", пък аз, въобще не бях там . Бях на дискотека в комплекс "Орфей". Ама тъпи куки, пък и какво ли да им обяснявам на три водки. Даже ме прибраха да спя при тях-насила. ТОВА Е ДИСКРИМИНАЦИЯ, СПРЯМО МЕН и водачите на черни "Мерцедеси"-190.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен12/8/15 21:23

    12/8/15 18:30 Много си отворен бе всезнайко??? Явно си полицай или вече бивш? Аз бих казал че за всички катастрофи по пътищата са виновно КАТ...щото няма никакъв контрол, а само костатирани произшевствия!!! Ама то в Бг и особенно в Кж кандидатите се набират от Яшката срещу 15 бона и си решава живота до пенсия...а те умнииииииии та за началници стават !!! Класацията ви е предполагам ясна..тъп, по тъп, най тъп, полицай !!!

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен12/8/15 21:29

    Важното е, че са живи. Кола се купува, но живот не. Предполагам, че са стресирани всички...шофьорите,родители,близки...ще отзвучи. Всичко минало се забравя... Животът непрекъснато ни поднася изненади.
    Дайте курбан за здраве !
    с. Минерални бани, Хасковско ...
    Живи и здрави бъдете Всички !

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен12/8/15 21:51

    21.32
    Работата на КАТ е да посети и да се "обработи" ПТП-то, в техните правомощия, не се включва поведението на водача, докато е зад "задкормилното пространство".
    Отвори си "книжката" на която пише "Закон за движение по пътищата", след това, другата "книжка", на която пише "Правилник за прилагане на Закона за движение по пътищата" и според публикувания материал,по-горе сподели, за понятията "скорост", "дистанция", "поведение на пътя"....... и други.
    "Бивши" няма.
    За последните две изречения....... има една институция, назовават я "ПРОКУРАТУРА НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ"- към нея. С трите имена, ЕГН, адрес........

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен12/8/15 22:25

    Ей гений си ве

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен12/8/15 23:54

    след като съм гений хехе впиши ме в книгата на гинес

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен12/8/15 23:57

    дека ми е материалчето, или е под масата някъде
    хехехехехехеееееееееееееееееееееееееееееееех
    корупция писачката, корупция е навсякъде, ????????? ````
    Цитат: АКО НЕ ВЯРВАШ В ХОРАТА, ЖИВОТЪТ Е БЕЗСМИСЛЕН !
    Чехов !!!!!!!!!!!!!

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен12/8/15 23:57

    Спокойна и прохладна нощ !

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен13/8/15 00:19

    Безразсъдни и малоумни хора колкото си искаш....и тия са такива, играят си със смъртта! Ако сега им се е разминало, следващия път - няма!

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен13/8/15 01:19

    Не опонирайте на другаря Полицай, че току виж е разбрал кое Ви е IP то и хоп звъни се на вратата. На напоследък са много отворени , даже са виждали на живо престъпници.

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен13/8/15 11:42

    01:19
    Има нещо вярно. И кво значи за тях престъпник? Явно, ако си кажеш мнението и знаеш на 100% някои неща си престъпник аааааа...
    Имам близки, които са завършили Юридическия факултет на Софийския университет "Свети Климент Охридски" ...за да започнат работа децата им и дадоха пари ..., парите им бяха сложени в плик ..., а щом те дават, кво остава за другите ...
    Цитат: "Мълчанието е най-сигурният отговор за всички противоречия, предизвикани от дързост, грубост и завист" !
    Цимерман

    ОтговорИзтриване
  16. Анонимен13/8/15 12:22

    Eeeeeiii selqcite s Mersedesa i B-me M-e V-to piite si kafeto v Kardjali na OMV-to

    ОтговорИзтриване
  17. Анонимен13/8/15 13:30

    харам пара.сега излиза наяве.спукал гума дрьн дрьн та пляс.дрьнкулки

    ОтговорИзтриване
  18. Анонимен13/8/15 18:11

    Abe grajdanin ti vav marayali piesH kafeto deiba grajdanite deiba sto hodish vav selo na baseyin shto ne flizate vav arpezos pri siganite vsicki grajdani otovate izvan.grada boklusu deiba vashta mama

    ОтговорИзтриване
  19. Анонимен13/8/15 21:48

    18:11
    Когато написа тия три реда как беше - пиян, дрогиран или аз греша нещо, Как е ?

    ОтговорИзтриване
  20. Анонимен14/8/15 08:44

    Pitay na maykati tia znae nay dobre 21:48 :)

    ОтговорИзтриване
  21. Анонимен14/8/15 14:23

    По-добре се живее в Хасково, отколкото в Кърджали. Много е тъпо, скучно, ограничено, невъзпитано, циганията с всеки един ден се увеличава, боклука по улиците и извън улиците също/изхвърлят квото им падне от прозорците на колите/, изхвърлят и то така наречените "интелигентни" хора с луксозните черни коли, с черни стъкла, с полицейски номера, ама на кой му пука за боклука. За тях е важно пари да падат, а на улицата, у дома си като някое не бих рекла и животно, защото животните все пак стопаните се стараят да си държат оборите чисти. Кочината е навсякъде. Ама нема отърване. Няма значение етнос, религия ... Има значение, колко ти са умствените възможности да правиш това. Аз и да искам ами ще трябва да го правя като тях, квото ми падне в ръката направо на улицата, на пътя,...

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.