„Старите" кърджалийци се вдигнаха на протест. Семейства от ул. „Стара планина" в района на пазара излязоха в понеделник на улицата, за да
 покажат недоволството си срещу постоянните аварии на водопровода. По думите им през ден има спукване на различни места в канализацията, поради което те са принудени да бъдат на сух режим.
„От години е така. Няма осветление на улицата, живеем в мрак. Оставени сме и без вода. В неделя имаше авария. Дойдоха и копаха. В понеделник отново сме без вода поради друга авария. Трябва нещата да се решат кардинално. Не се търпи. Излязохме няколко души на протест, защото много от хората са на работа. Но това засяга всички. Докога ще продължава така?", заявиха жители на улицата пред репортер на 24rodopi.
24rodopi.com
Видео - тук
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

13 comments so far,Add yours

  1. Анонимен3/8/15 15:52

    kakvi stari zigani do skoro jiveeha vav mahlata .sleznaha vav grada i hop sas pretenzii. ne pa6tat nikakvi danazi

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен3/8/15 15:57

    Всичко е политика. Всичко е нагласено

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен3/8/15 16:26

    викнете и старите кърджалии/ромите от квартала възрожденци. та да станете повече. старите кърджалии във възрожденци стоп грешка от николово, пчеларово продават си апартаментите и отиват при старите кърджалии в сентъра хехе. а старите франгаджии се завръщат в петково и ..., новите франгаджии от кирково, неделино, ардино, момчилград, крумовград идват въввъзрожденци хехе, ромите от крумовградско идват на квартира във в-ци, ...ехехех на гости от шоплука в кърджалъка хехехетези горе на снимката не виждам знамето им, а кое знаме ще решат да издигнат...абе те не знаят българското знаме, така че могат да го объркат с някое чуждо...зависи кой ги подстрекава да стачкуват...кой им дава по 5/пет лева. 5 лева пет дена ще изкарат с тях-5 хляба са това хехе След някой ден я виж са пристигнали у кж агитка от футболен мач и екшан ша има и от двете страни. къде е воленчо ямболийчето одринското тракийче. кога ще се роди най-после атакисчите...дано всичко да е ок...како, голямо слънче има мааа ша слънчасаш...много здраве имаш от нашите в квартала веселчане како. здраве дай от нас на иванка магазинерката костова. тя ще ви подкрепи...

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен3/8/15 21:59

      Ti ot koga jivees van vazrojdensi huy zaspal da ti go na chukam

      Изтриване
  4. Анонимен3/8/15 17:03

    На тази улица ВиК се упражняват в ремонт на спукани тръби. Дупките са буквално през няколко метра. Обзалагам се че след максимум два дни отново ще има авария.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен3/8/15 17:34

    Po 20 lv im davat,za da as na protest

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен3/8/15 17:37

    Във,,Възрожденци" в събота два пъти спираха водата от 8.00ч. до 11.00ч. и следобяд към 15.00ч.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен3/8/15 18:11

    Направо са си пра-българи на тази улица.Както и на съседните улици:)))))

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен3/8/15 22:28

    НЕРДЕ ВОДОПРОВОД, НЕРДЕ КАНАЛИЗАЦИЯ ! ТО НА АВТОРА МУ СА ТОЛКОВА ЗНАНИЯТА ! БОЖЕ, БОЖЕ !

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен4/8/15 02:36

    vsi4ki mangali na orajie!!!

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен4/8/15 06:42

    Кмета на община Кърджали трябва да вземе уроци от кмета на община Момчилград.Да спре с тези измислени проекти и да помисли за елементарните нужди на хората.

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен4/8/15 09:52

    До 18:11
    Нещо против имаш към жиеещите там ли, а???
    Калтак мръсен,

    ОтговорИзтриване
  12. синьо небе4/8/15 14:34

    како изкупувам златни обеци и пръстени ма каде да та намера ма

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.