Тони Стораро ще закрие XIV-тия национален фолклорен фестивал за двугласно пеене и народна песен в Неделино. Изпълнителят на кръчмарските хитове „От мъка съм пиян", „Минижуп", „Два, три милиона" и „Шест, шест" ще пее в центъра на родопския град от 20 до 22 часа навръх Деня на Съединението-6 септември. С концерта му се закрива тридневния уникален фестивал на двугласното пеене, съобщиха организаторите.
Колегите от 24smolian уточняват, че по програма фестът се открива на 4 септември. В него ще участват както български, така и чужди народни изпълнители, а в Неделино се очакват хиляди гости за тридневния фолклорен форум.
Фестивалът по традиция се провежда под патронажа на Министерство на културата и Общината. Той е посветен на Неделинското двугласно пеене–уникална проява на българския фолклор, предложен за вписване в Представителния списък на ЮНЕСКО.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

15 comments so far,Add yours

  1. Анонимен6/8/15 19:53

    Ох, чалга! Ох, кеф, голям кеф! Опп-са....оппп-са..... Давай бате един кючек.... Ебре-дебре, Чака-рака, Атакаааааа!..... Шъкътъ..тъкъта! Е тва еееееее! Даийй Тониии само ти си!!!

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен6/8/15 21:35

    "Ох, сладка женичка със къса поличка, да си поиграем със тебе игричка"( "Минижуп"-2000 год.) и "Ох, ох няма накъде, ах, ах ще я скъсам бе"("Моториста е без каска/Няма накъде") и "Тия двете сладурани, колко секс-покани този път ще отнесат..Тия двете сладурани те са мани мани нека ме направят луд!Дано се събудя, веднъж аз поне между такива две" и "Отличен 6", "Нема пари", "Смело завърти", "Да го правим тримата", "Секс фактор" и т.н. олицетворения на лиричните достижения в чалга културата, за които общината плаща тлъсти хонорари от общинските бюджети с парите на данъкоплатците.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен6/8/15 22:40

    Abe koga shte se osaznaete za taq cchalga? Slushaite gracko,tursko,srabsko, ama ne i tapata chalga! I DA SI KAJA I AZ: DA JIVEQT ROCK I METAL BANDITEEE!

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен7/8/15 08:08

    Моля Ви ,стига с тая чалга.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен7/8/15 09:15

    Отврат!!!

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен7/8/15 09:38

    На това му се вика на разбираем език - да се изсереш на метеното. ???! На заслужаващата поклон музика и фестивал, накрая да пришием и циганията!
    На Рожен забраниха всичко друго освен фолклорното, на Копривщица също.....
    Само Тони циганяро му липсвал на този фестивал....

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен7/8/15 11:05

    Стига с тая чалга, а петък и събота в 69 въртите задниците...

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен7/8/15 14:05

    НА ПИЯНДУРСКИ НАРОД - ПИЯНДУРСКА МУЗИКА

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен7/8/15 14:14

    Чалга - Всичко за 1 лев - Дрехи втора употреба - Сапунки .... Без коментар....

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен7/8/15 14:23

    За деня на Съединението си има отделна програма господа, посветена на Съединението
    А фестивала съвпада и с Празника на града , защо да не пее Тони Стороро?
    Като гледам организаторите са се погрижи да има за всеки вкус по нещо

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен7/8/15 14:35

    Хонорарите се плащат от спонсори, не от общинския бюджет

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен7/8/15 14:37

    Програмата е супер!
    тия дето пишете, вероятно сте като Салагьорова дето пише и забелва манжи всякакави хаха е няма да я хареса, ако трябваше и за това проектче и то Спасчо да го стори можеше и да и хареса хахахахааааа

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен7/8/15 16:56

    Тони, как са женичките !??

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен8/8/15 00:21

    Български фолклор- добре, но къде се вписва Стораро? Манджа с грозде!

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен8/8/15 11:55

    Как са, как са.. младите тинейджърки,, родопчанки, Стораро ?

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.