Кандидатът за четвърти мандат бе подкрепен изцяло и от НДСВ и Десен съюз

„Кърджали е кауза, Кърджали е символ, през последните години Кърджали се превърна в център на България. Искам да ви призная нещо. Сега се вълнувам повече отколкото през 2003 година когато застанах за първи път пред кърджалийци като кандидат за кмет. Тогава не знаех какво ме очаква, а сега знам какви са очакванията защото отговорността към гражданите е огромна". С тези думи се обърна кандидатът за кмет на Кърджали Хасан Азис пред стотици граждани, дошли пред клуба на ДПС за старта на кампанията на Движението за права и свободи в областния център.
„През последните 12 години работих с моя екип независимо от партийната принадлежност, независимо от етническия произход. Работихме Кърджали да стане европейското лице на България. реализирахме немалко проекти, някои от национален и наднационален характер. Постигнахме и най-добрите резултати. Общината е на 6-о място по реализирани европроекти в страната. Всеки от тях е гордост за всеки един кърджалиец, той е плод на нашето желание, на нашите мечти. Проектите изведоха Кърджали сред най-силно развиващите се общини. Наш проект ще представя България в Европа. Пазарът на производителите получи своето европейско признание.
Когато реализирахме Водното огледало и водния цикъл, някои казаха: скъпи проекти. За парк „Арпезос-Север" посочиха: ненужен. Но аз знам-всеки реализиран проект кърджалийци го заслужават, затова няма скъп проект. Най-доброто обаче предстои. Тепърва ще покажем на какво сме способни. Кърджали е дар от Бога и моето най-голямо желание е кърджалийци да не търсят своя дом другаде. Аз декларирам, че тази кампания ще бъде най-добрата. Кампания на заедността, на толерантността, тя ще утвърди нашето единство като общество. Тази кампания ще бъде и кампания на благодарността. Кампания за искане на прошка от всички, чиито очаквания не сме удовлетворили.
Работил съм така, че всеки кърджалиец да се чувства горд, да се чувства равнопоставен. Гордея се, че съм кандидат за кмет на Кърджали. Градът се нуждае от подкрепа защото в основата на всяка демокрация е местното управление. В малките населени места живеят големите хора, толерантните хора, а гарант за малките общини, че ще намерят своята реализация е ДПС. Искам на тези избори за пореден път да разсеем мита, че в Кърджали се гласува етнически. Призовавам всички да подкрепят онези кандидати, които работят за единството на нашето общество, да гласуват по съвест и за най-добрия кандидат. Тази кампания ще бъде различна, тя ще бъде кампанията на нашето единение. С моя екип ще продължим да работим за успеха на Кърджали!", завърши Хасан Азис.
Кандидатът за четвърти мандат бе подкрепен изцяло и от НДСВ, и Десен съюз. „Ние подкрепихме кандидатурата на Хасан Азис. В Кърджали обикновено се гласува емоционално. Но не плод на емоции е нашето решение. То се дължи на здрав прагматизъм. Обсъдихме всички кандидати и се спряхме на човека с най-голям административен опит, на най-диалогичния. Не за първи път заставаме зад Хасан Азис. През миналия мандат реализирахме съвместно управление. Десен съюз реализира немалко местни политики. Имаме още много идеи, които тепърва ще развиваме за по-добър Кърджали", заяви представителят на Десен съюз Иван Велев.
„Ние виждаме продуктивните действия на Хасан Азис, промяната и реализираните проекти. Затова призоваваме всички наши симпатизанти да гласуват за него", допълни Мурад Нури от НДСВ.
„Искам аз и моите приятели да можем да се разхождаме спокойно из града, да имаме места за отдих, да има къде да спортуваме. Кърджали е нашият дом и ние искаме да ни е уютно. Заслужаваме достоен, европейски живот в Кърджали. Ние младите мислим, виждаме и чуваме. Затова искам да кажа на всички политици, че тези, които разчитат на противопоставяне нямат бъдеще. Поради тези причини аз и семейството ми ще дадем гласа си за Хасан Азис", заяви Сали Халил, който тази година ще гласува за първи път в живота си.
„Искам да пожелая успех на общинската организация в Кърджали, въпреки че ние сме сигурни в него. Началото на кампанията съвпадна с религиозен празник. Надяваме се в края да се поздравим със 7 от 7. Опонентите ни говорят за победа, но те не искат да спечелят. Те искат да достигнат втори тур. Някои се облизват и ще продължат да го правят, но напразно. На някои им пречат песните, но на 25 октомври ние ще минем с тъпани и зурни по тези улици", категоричен бе областният лидер на ДПС Бахри Юмер.
„Ние заложихме на можещия, на доказания кмет. Аз съм от съвсем малко в политиката, но той е от повече от 12 години. Много пъти е помагал и на нас, по-младите. Ние сме сигурни в победата на този отбор и този капитан, затова успех г-н кмет!", пожела народният представител Мустафа Ахмед.
„Тази кампания е с много очаквания, а именно-четвърти пореден мандат за Хасан Азис. Убеден съм, че ще го постигнем заедно. Тази листа е перфектната симбиоза между опита и младостта. В нея се корени силата на ДПС в местно и национално ниво. Следващите 4 години ще са благодат от гледна точка на инфраструктурното развитие на Общината защото всичко вече е заложено в предишните три мандата", допълни народният представител Айхан Етем.
„Даваме старт на кампанията с най-силния кандидат, с най-силната и можеща листа, в нея са най-мъдрите, опитни и млади специалисти. Тук пред мен виждам една армия, с която ще победим. Призовавам ви-на 25 октомври отделете 4 минути, за да отидете до изборната секция, 4 секунди, за да гласувате за победа с №4 в бюлетината. Гласувайте за по-добрия живот на децата си, за толерантността и демокрацията", обяви при представянето на листата с кандидати за общински съветници общинският лидер на ДПС Мухарем Мухарем. Движението за права и свободи ще участва на изборите с пълна листа със съветници и кандидати във всички населени места.
Купуването и продаването на гласове е престъпление
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

16 comments so far,Add yours

  1. Анонимен30/9/15 21:34

    Аз съм привърженик на партия ГЕРБ,но на местните избори ще гласувам за Хасан Азис,защото той е най кадърния между всички кандидати.Знам че повечето мои съмишленици ще ми кажат КИРЯКСТЕФЧО,но реално трябва да се погледнат нещата.От Илийката нищо не става.Вижте само госпожица без един грам опит ни сложиха за областен управител.Това ли са най успешните наши кадри в К ЪРДЖАЛИ.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен30/9/15 22:40

    Хасан Азис- кмет. Хвала!
    Илия Илиев - областен. Хвала!
    Мухи, мухи ще лапа червения башибозук следващия мандат. Тикме

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен1/10/15 07:26

    Българин съм.и мисля,че съм в "час" на средно интелигентно ниво с политиката.
    За ДПС в Кърджали не бих гласувал защото е етническа партия но за кмет на Кърджали- само ХАСАН АЗИС. НАЙ ДОСТОЙНИЯТ ОТ ВСИЧКИ КАНДИДАТИ.ПОВЯРВАЙТЕ МИ НИКАКВО ПРИСТРАСТИЕ А РЕАЛНА ОЧЦЕНКА ЗА ТОЗИ ЧОВЕК.МЛАД ИНТЕЛИГЕНТЕН ДИАЛОГИЧЕН,ЧОВЕЧЕН И Т.Н. ЗАТОВА И МНОГО БЪЛГАРИ ЩЕ ГЛАСУВАТ ЗА НЕГО ИМЕННО С ТАЗИ МОТИВАЦИЯ. УСПЕХ

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен1/10/15 07:37

    30/9/15 22:40 Браво, Хвала!!! Започна да си пиеш хапчетата, просветление :)

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен1/10/15 07:45

    ey tikme vnimavay ti da ne lapnes na Muhito cerveniya basibozuk

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен1/10/15 09:08

    От съветниците има хора които даже не са Кърджали или пък околността.Как е възможно това. Пълен абсурд, гавра с какво биха помогнали /съветвали/, градани като изобщо не познават проблемите.Г-н Азис моля, обърнете внимание на това, за да гласуваме за вас.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен1/10/15 09:33

    Кво стана тютюна? Земеделие, животновъдство умре. Младите избегаха, сега ще се размахваме???

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен1/10/15 09:35

    ами те просто искат да са на заплата,много важно че не познават града вярно ли е това кои са тия моля да ги посочите защото сега ние избираме и нашия глас е важен

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен1/10/15 10:08

    Съгласен съм с всичко но имам един въпрос
    г-н Азис защо като сме в между три язовира и водното огледало в Кърджали няма самотечащи техники за измиване на улици и за поливане на зелените площи толкова ли е трудно да се направи това ако трябва с ес проекти
    толкова ли е трудно да се изкопаят канали от язовир кърджали и ще си идва даже и на самотек какво ви пречи това или никой не ви е подсетил ето ви една идея за град кърджали за проект който може да го направите и тогава кърджали ще е най чистия град в света

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен1/10/15 12:05

    Добър въпрос 10:08 това дали се знае от бъдещите севетници от други градове

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен1/10/15 18:58

    Как няма НДСВ да го подкрепят,то там е само Начо Ковачев,а той е на хранилката на общината-демекь на кмета.А за Десен съюз-има ли такъв?Щото и Велев и Дорчеть и те са на същата хранилка...

    ОтговорИзтриване
  12. Клуб Тракия - Кърджали1/10/15 19:08

    Ние тракийците от клуб "Тракия" категорично ще гласуваме за инж. Хасан Азис!!!

    ОтговорИзтриване
  13. Моят петел хихихи му давам две лисчета с имена... и все ми взема лисчето с
    инж. Хасан Азис. ....... чакаме 25/10/15, че ни писна от платени тролове ..... В животът не е само пари, а има много по-важни неща. Като не ти отърва тук отиваш и работиш на запад. Ние си имаме пенсийка за хляб и лук. Да са живи младите. Да имат семейства. Да имат деца. Да се радваме на внуци. Това искаме ние об. хора на българия. А жените/мъжета като не желаят да се омъжват/женят за бедни хора, проблемът си е техен. Да ходят да се женят за 60 годишни с парииииии, а с парите да ходят при млади мъже хахаааааааааохаххххххххх , ето това не мога да го разбера. Стара съм и явно не съм с акъла си вечееееееее

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен2/10/15 09:11

    Хасане, готви се да почерпиш. а на илийката му стига тоя пост, който заема в момента. те знаят много добре..., но искат 18, а сега станаха 23 съветници.

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен2/10/15 17:10

    Знаете ли, кое най-много ни харесва в младите момчета(турчета), че заедно с ...........(българчета) влизат в църква... смешно ми е, но и същевременно ми е радостно.....
    инж. Хасан Азис - Кмет на град Кърджали !
    Успех и Победа !
    Причините са много, за да бъде подкрепен старият нов кмет...

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.