Верижна катастрофа стана на бул. „Беломорски" до ОМВ в Кърджали преди минути, предаде от мястото на инцидента репортер на 24rodopi.com в 14.30 часа.
Три автомобила са се сблъскали, единият е с гръцки регистрационни табели. За щастие, няма пострадали. На това място, участък от пътя за Маказа,  станаха още две ПТП-та в последния месец.
„Мазда“ с кърджалийска регистрация удари гръцко „Рено“. Ударът беше силен. Спука се радиаторът на японската кола. „Рено“-то пък се блъсна в кърджалийски „Опел“ и също спука радиатор. Само френската кола може да се движи, но е с много изкривени ламарини“, поясни очевидец на инцидента.
Според таксиметрови водачи, участъкът от „Колелото“ пред автогарата до Ардинския мост е от критичните в Кърджали след отварянето на прохода "Маказа". За последната година тук са станали 5 катастрофи.
24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

10 comments so far,Add yours

  1. Анонимен26/10/15 16:07

    до кога ще се трае този ад?до кога ще има спрели коли на спирките и в двете посоки на веселчани и по точно пред магазин торос и нагоре пред рибката?как на никого не му прави впечетление от господата полицай?що за анрхия.защо това гражданско общество не се организира и направим нещо по въпроса,че никой друг не го вълнува нито за обходен път,нито че пред ден стават произшествия на този участък.вълнува ги само избори и после духайте супата всички.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен26/10/15 16:11

    Kmete slagai 4 kameri i sabirai globite:-)

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен26/10/15 16:30

    Това не е нищо още.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен26/10/15 16:31

    Ако ни са направи обходен маршрут това лято ше видят за кво става думс

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен26/10/15 18:02

    za6to napravixa tazi glypava transportna sxema i zatrydnixa dvijenieto. varnete si starata sxema s po 2 lenti v ednata posojkai nqma da ima takiva problemi
    golemite specialisti ne pomislixa 4e kato namalixa lentite dvijenieto se zatrydni kara voda4ite da predpriemat zabraneno izprevarvane i stavat belite

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен26/10/15 19:22

    ЗА ВСИЧКИ СЕЛЯЦИ - ВИЗОВ РЕЖИМ ЗА ГРАД КЪРДЖАЛИ ! АКО НЯМА ВИЗА ,МАРШ ОБРАТНО НА СЕЛО !

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен26/10/15 19:59

    Да се отвори бул.България пред Общината-това ще облекчи движението в целия град!

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен26/10/15 21:07

    lentite za dvijenie da stanat pal 4, dve v ednata i dve v drugata posoka i trafikit 6te se oblek4i, koyto birza i koyto iska da se otrepi 6te kara ot lavata lenta :)

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен26/10/15 21:43

    D0 19:22 abe selyanin ti koga stana grajdanin a za babati ste iskat li vizi

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен26/10/15 23:03

    Ако не можете с това движение, то как ще се справяте с натоварено движение в големите градове. Явно карате само на село.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.