Най-талантливите млади футболисти в България бяха наградени на церемония в София.
Сред 16-те таланти е и Георги Юриев Захариев от Кърджали.
Роденият през 2003 година Георги е футболист на ФК „Арда 1924" с треньор Петър Бумбаров. Той е 6-токласник в СОУ "П. Р. Славейков".
Асоциацията на професионалните футболисти организира събитието за 16-а поредна година.
Децата, които са от школи от цяла България, бяха наградени от Димитър Пенев, Тодор Янчев, Христо Йовов, Даниел Боримиров и заместник-министъра на спорта Асен Марков. Пенев пожела на децата да обичат футбола и да обръщат внимание на футбола. Той акцентира и върху проблема с базите, които не са в нужното състояние.
Председателят на Асоциацията Дончо Донев благодари на БФС за партньорството.
"За тези 16 години в програмата "Децата и футболът" са се включили над 80 хиляди деца", заяви Донев. "Добрите таланти в България са много. За съжаление, когато малко поотраснат, 14-15 години, от там нагоре започват проблемите. След тези години децата вече влизат в пубертет, приоритетите им се променят, за тях не е само футболът, както е на 12-13 години. На преден план излизат други удоволствия, други неща, които на доста от тях им пречат. Ако успеят техните семейства и техните треньори да се справят с този проблем, смятам, че успехите пред тях предстоят", допълни той.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

5 comments so far,Add yours

  1. Анонимен12/11/15 08:04

    браво на талантливото момче.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен12/11/15 09:02

    Браво на момчето, успехи и за напред.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен12/11/15 11:05

    Браво на детето! Давай все напред!

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен12/11/15 19:50

    Mnogo uspexi v bade6te dano ti provarvi VQRVAI SI

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.